Şimdi Ara

Bana en uygun ülke neresi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kızları güzel ve ulaşması kolay olsun, saçma sapan vergi sistemi olmasın, sıcak soğuk çok önemli değil, insanları en azından yabancılara iyi davransın, çok da gerekli olmasa da değişik bir kültür ilginç olabilir. Bir de böyle saçma sapan düğünler asker uğurlaması falan olmasın, her milli bayramda olay çıkmasın. Nereye gitmeliyim?

Not: Amerika, ingiltere gibi gitmesi imkansız yerler olmazsa iyi olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsviçre.
  • Macaristan, Budapeşte Veya Amsterdam <3
  • Arkadaş gitmesi imkansız olmasın demiş.
    Rusya geliyor aklıma ancak insanları yabancılara pek iyi davranmayabilir.

• Arjantin
  • papua yeni gine,zimbabwe,kenya
  • İsvicre,Butun iskandinavya ulkeleri ve avusturya

• Fil disi sahilleri

• Hollanda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Finlandiya.Hem fiyatları çok pahalı değil hem de barışçıl ülke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

Kesinlikle Finlandiya.Hem fiyatları çok pahalı değil hem de barışçıl ülke.

acaba ben baska bi finlandiya da mi yasiyorum,gelmeyin buraya arkadasim yabanci dusmanligi,2. Sinif insan muamelesi,fiyat pahaliligi,issizlik vs hepsi burada.Gidin almanya ya,hollandaya ne isiniz var burada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ümraniye

• Güney Afrika tam sana göre.
  • Kore nasıl beyler

• Türkiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

acaba ben baska bi finlandiya da mi yasiyorum,gelmeyin buraya arkadasim yabanci dusmanligi,2. Sinif insan muamelesi,fiyat pahaliligi,issizlik vs hepsi burada.Gidin almanya ya,hollandaya ne isiniz var burada.

Almanya, Hollanda'da yaşayan Türklerde hiç memnun değil. Ne iş yapıyorsunuz Finlandiya'da ? 2.sınıf işler yapan işçi sınıfından değilseniz bence size o kadar da kötü davranmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

Orijinalden alıntı: Earth_Dreams

quote:

Almanya, Hollanda'da yaşayan Türklerde hiç memnun değil. Ne iş yapıyorsunuz Finlandiya'da ? 2.sınıf işler yapan işçi sınıfından değilseniz bence size o kadar da kötü davranmazlar.

ne is yaparsan yap,farklisin,Tenin,sac rengin,dinin,milletin,orfun adetin,oturup kalkman bile farkli.Burada herkesin nefretini topluyoruz,bulsalar geri gondericekler.O yuzden buraya gelmeyin tum oklarin hedefi olursunuz.

• Yazılım mühendisi olan arkadaşım orada çalışmıştı. Bana hiç böyle bir şey anlatmadı. Finlilerin son derece yardımsevr olduklarını kendilerine çok iyi yaklaştığını söylemişti. Yanlız işçi statüsünde çalışan göçmenler biraz sorunlu oldukları için onlara karşı Finliler önyargılıymış. Aynı bizim gibi aslında. Biz de Suriyelileri sevmiyoruz. Ama üniversite mezunu efendi bir Alman yada Amerikalı bir doktor yada mühendis komşumuz olsa onu çok severiz. Biraz da oradaki Türklerin suçu kendinde araması gerketiğini düşünüyorum. Oraya gidiyorsan onlara ayak uydurmaya çalışacaksın. Oralar illtizamlıı düzenli ülkeler fazla çıkıntılık yapmacaksın. Efendi adama kimse bişey demez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

Yazılım mühendisi olan arkadaşım orada çalışmıştı. Bana hiç böyle bir şey anlatmadı. Finlilerin son derece yardımsevr olduklarını kendilerine çok iyi yaklaştığını söylemişti. Yanlız işçi statüsünde çalışan göçmenler biraz sorunlu oldukları için onlara karşı Finliler önyargılıymış. Aynı bizim gibi aslında. Biz de Suriyelileri sevmiyoruz. Ama üniversite mezunu efendi bir Alman yada Amerikalı bir doktor yada mühendis komşumuz olsa onu çok severiz. Biraz da oradaki Türklerin suçu kendinde araması gerketiğini düşünüyorum. Oraya gidiyorsan onlara ayak uydurmaya çalışacaksın. Oralar illtizamlıı düzenli ülkeler fazla çıkıntılık yapmacaksın. Efendi adama kimse bişey demez.

Davulun sesi uzaktan hos gelir.Ben 1.5 yildir buradayim,esim,arkadaslarim Finli.Kisa donem kalmaya veya turist olarak gelenlere hava hos,Finliler para geldigi yere tabiki gulumser.Issizlikten,gecen sene sucsuz yere irkci dazlaklar tarafindan oldurulen gocmenlerden,her gun artan yabanci dusmanligindan,artik yeter buraya gelmeyin,ulkenize geri donun diyen komsulardan kimse bahsetmez.Mutlu olucaksiniz burasi saydiklarimla cennet gibi biryer,emin olun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.