Şimdi Ara

Bana dolandırıcı diyenlere gelsin bu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk oncellikle iyi akşamlar. Dün bir takım olay yaşadım anlatmak istiyorum açıklama gereği duydum.

Dun akşam oncellikle bir hesap satış konusu açmıştım yasak olduğunu biliyordum. Konu silindi şuan. Akşama doğru Castiello denen şahıs onla alışveriş yapmama rahmen bana dolandırıcı dedi iftira attı. ilk oncellike bana profili kapalı olduğu için dolandırıcı diyen bir şahıs daha oldu onun ismini alamadım fakat bunu diyen adamında profili gizli. Şimdi gelelim konuya alper3333 ile bir alışverişimiz oldu bundan 9 ay oncesine kadar ve ben bazı sebeplerden dolayı takas ettiğim hesabı geri aldım. Bana verdiği hesabıda kendisine verdim.
    kendisiyle konuştuğumda sıkıntı olmadığını kendisinden ssler duruyor bendeki silindiği için gosteremiyorum yaptığım tum alışverişlerin. Kendisi sorun olmadığını soyledi fakat kendisi Castiello adlı nickli şahısın açtığı konuda beni dolandırıcı ima etmiştir. Fakat kendisi sorun olmadığını memnun olduğunu soyledi ve kendisine hakkını helal edermisin dediğinde helal ettiğini soyledi yani bunun adı nedir ben bunu anlamıyorum dolandırmadığım halde nasıl dolandırıcı oluyorum. bu akşam açtığım bir konuda keremses adlı şahıs şoyle yazmış " dıkkat edin aldıktan 4-5 gün sonra hesabı geri alabilir" yazmış. yaptığım 3 alışveriştede hiç boyle bişi olmadı sattığım arkadaşlarıda buraya çağırcam bakın o zaman kim dolandırıcı kim dürüst çıkıyor mu ortaya gorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 9 Ağustos 2015; 19:08:46 >

• gereği yoktu teşekkürler.
  • Ben arkadasla alisveris yaptim,sıkıntimiz olmadi.Ustune hala konusur gorusuruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumunu düzelttiği için sorun çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batublood -- 9 Ağustos 2015; 20:27:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önlerden

• quote:

Orijinalden alıntı: batublood

Cs bolumunde bariz dolandiriciya saglam adam guvenilir dedigin icin bir nevi sen de dolandirici oluyorsun.

Yok hocam o arkadaşı tanıyordum konuşmuştuk bir keresinde 1 adet keyde satın aldım.
  • İlginçmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • takas ettiğin hesabı 9 ay sonra ne gibi bir bahaneyle geri alıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

takas ettiğin hesabı 9 ay sonra ne gibi bir bahaneyle geri alıyorsun?

9 ay sonra gerçekleşmedi aldıktan 2-3 gun sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

quote:

tamam bahane neydi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Alessar

quote:

tamam bahane neydi?

Bahanemi arkadaşa rica ederek soyledim çok yakın bir arkadaşımın hesabı idi ben onu satmak durumunda kaldım kendisinin rızası ile kendisi vazgeçince benide zora soktu bende geri almak zorunda kaldım kendisinede hesabını geri verdim yani forumda takasladığım arkadaşa kendiside sorun olmayacağını soyledi güzelce verdi sorun çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C84241B05 -- 9 Ağustos 2015; 20:24:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.