Şimdi Ara

Bana çatan gambazcı dinciyi ve atatürk düşmanını kan kusuncaya kadar dövmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana çatanlar oluyor içtiğim içkiye laf ediyor gavat oglu gavat seni şuraya buraya bildirdim diye böyle gıcık tipteki birini dövmek isitiyorum hayatımda zaten içim öfke doldu dersini verip ve atatürk düşmanlığı yapıyor o tip bunardan birini gerçekten dövmek istiyorum adresini alıp bunu yaparsam ne kadar ceza alırım ?

.... içki resmi paylaştım diye beni esrar keşci ilan etti sinir oldum bide atatürk düşmanlığı yapıyor beni bimere bildirmiş sinir oldum

Ona dersini vermek istiyorum hayatındaki en büyük dayağı atıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 28 Şubat 2017; 11:33:37 >

• hiçbir şey almazsın, başka meseleden dövdüğünü söyle. bu ülkede tecavüzcüler, sarhoş iken polisi ezip öldüren bile salınıyor.

ben de küpe takıyorum, kaç zamandır bekliyorum bi laf atan olsa da dövsem diye
  • Hiçbir ceza almazsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

hiçbir şey almazsın, başka meseleden dövdüğünü söyle. bu ülkede tecavüzcüler, sarhoş iken polisi ezip öldüren bile salınıyor.

... içki resmi paylaştım diye beni esrar keşci ilan etti sinir oldum bide atatürk düşmanlığı yapıyor beni bimere bildirmiş sinir oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 28 Şubat 2017; 11:33:23 >
  • cumhurbaşkanımıza sövdü ondan dövdüm dersen birşey yapmazlar
  • Gerek yok hocam

Biz onlar gibi değiliz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

hiçbir şey almazsın, başka meseleden dövdüğünü söyle. bu ülkede tecavüzcüler, sarhoş iken polisi ezip öldüren bile salınıyor.

Gavat oglu yobaz içki resmi paylaştım diye beni esrar keşci ilan etti sinir oldum bide atatürk düşmanlığı yapıyor beni bimere bildirmiş sinir oldum

hocam burdaki küfürlerini sansürle, olayı da fazla dillendirme. yapmak istiyorsan gerekeni yap herhangi bir alet edavat kullanmadan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cumhurbaşkanım ve oğluna hırsız dedi, dovdum de. Ödül bile verirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master Mirror

cumhurbaşkanımıza sövdü ondan dövdüm dersen birşey yapmazlar

Veya birine FETÖcüydü derseniz direk perma ban

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 28 Şubat 2017; 12:46:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana çatan gambazcı dinciyi ve atatürk düşmanını kan kusuncaya kadar dövmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziel34

quote:

... içki resmi paylaştım diye beni esrar keşci ilan etti sinir oldum bide atatürk düşmanlığı yapıyor beni bimere bildirmiş sinir oldum

Yanlış anlama ama aşağıda seni uyaran arkadaşın yaptığı alıntı aynen dururken senin mesajını değiştirmenin bir anlamı olmuyor. Bilmem anlatabildimmi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.