Şimdi Ara

Bana bunun mantıklı açıklamasını yapacak var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetim kopuyor ve INTERNET ışığı kırmızı yanıyor yani IP alıyor sonra internet bağlanıyor pingim 30 civarındayken 94-100 ms arası oluyor ve örneğin 240p video açsam bile pingim anında +1000ms oluyor. Sadece video mu ? HAYIR. Küçük bir sayfa yüklense bile ping +300 ms oluyor. cmd'den ping google.com 'dan bakıp denedim. Hizinitestet .. gibi sitelerden de denedim. Eskiden arardım hattımı güncellerlerdi ve düzelirdi şimdi oda olmuyor ve son 2 haftadır internetimi kullanamıyorum. Ayrıca sorun sizde diyorlar sırf bunun için yeni modem de aldım gene aynı format attım gene aynı kabloları değiştirdim gene aynı ve müşteri destek ekibi yani telefonla aradığımız 444 ile başlayan numaranın diğer ucundaki kişiler internet bilgisiyle alakasız ping'in anlamını bilmeyen iş ile alakasız kişilerdir. TTNET BAĞLATMAYIN TAHADDÜTÜ DOLAN KAPATTIRSIN PİŞMANLIKTIR. BOŞUNA PARA ÖDÜYORUM VE HARAM OLSUN.

edit: Sunuda söylemek istiyorum 100ms olunca adam bana sizde yüksek ping göremiyorum diyor ve modeminizi 5dk kapatın tüm fişleri çekin sonra tekrar acın genellikle düzelir diyor ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaxes -- 16 Temmuz 2014; 13:46:12 >

• jaxes J kullanıcısına yanıt
    Hocam hat değerlerini atar misiniz bir de arayıp port değişikliği isteyin biraz sert çıkın çok cahil dolu oralar ariza kaydi actirmak için dikmisler onları baska halt bilmez onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Şuanki hali ;http://www.speedtest.net/result/3628091944.png

Buda 2 tane 480p video açıkken hali ;http://www.speedtest.net/result/3628096596.png

speedtest baya düşük gösteriyor hizinitestet.net'de normal hali +100 video açıkken olan hali +1000 gösteriyor.
    Upload mukemmel

Hocam su anda o testi kibrisa yapıyorsunuz uydu olabilir o sebeple yavas bir de istanbul ankara ya dener misiniz ankara için 3c1b Telekom istanbul ise Superonline serveri idealdir bir dw hat değerleri hocam speed test sonucu değil

• 16mbs kullanıyorum ve hattımın bunu desteklediğini söylediler tekrar 8'e düşürmeyi düşünüyorum
    Hattınızda problem yok. Video açtığınız zaman bilgisayarınız ve video serveri bir biri ile haberleşiyor buda kısıtlı ping kaynağınızdan yediği için pinginiz yüksek çıkıyor.
    Şöyle düşünebilirsiniz.
    Bir ping 20 ms de atılıyorsa saniyede 50 kez ping atma sınırınız vardır. Bunun büyük bir kısmını video sunucuları ile iletişim için kullandığınızdan test yaptığınız sitenin sunucusuna daha az sayıda ping atarsınız ve ping süreniz uzar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir yanlışlık mı var ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Göbek Adı Şanssız kullanıcısına yanıt
    peki öyle diyelim fakat oyunlarda ? ve farklı video serverlerinden izliyorum hepsi aynı speedtest hizinitestet ve cmd'den ping google.com olarak 3 farklı yerden ping testi yapıyorum hepsi aynı teamspeak3 kullanırken ping cıkıyor o serverlede mi alakalı ? farklı ts3 iplerinde de pingime clientten bakıyorum
    Evet pingin 60 yüksek bir değer. Fakat yan tarafta başka bir işlem yaptığın 1000lere çıkması gayet normaldir. Hat kopması yaşıyorsan hat değerlerini(http://192.168.1.1) paylaşırsan arkadaşlar daha iyi yardımcı olabilir. İnternet ışığı kırmızı mı yanıyor yoksa yanmıyor mu? Kırmızı ışık dediğin güç ışığı olabilir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.