Şimdi Ara

Bana bu oyundan biraz bahseder misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun emek oyunumu yoksa diğer oyunlar gibi bir yerden ilerlemek sonra para yatırmak mı gerekiyor?Yani para yatırmadan güzel bir yerlere gelinebilir mi?

• para yatırmana gerek yok
  • para yatırman gerekmiyor champion rün ,rün sayfası cogu seyi ip ile alabılıyosun skinler isim degistirme falan o tarz seyler icin gerekli ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

para yatırmana gerek yok

Peki yatıran çok mu? Ben parayla karakterini dizip oynanan oyunları sevmiyoru.Oyunun tadını para yatıranlar alıyor
  • Aklın varsa kaç buradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagen H'ghar

quote:

para yatırmana gerek yok

Peki yatıran çok mu? Ben parayla karakterini dizip oynanan oyunları sevmiyoru.Oyunun tadını para yatıranlar alıyor

bu oyunda para sadece görünüşten başka katkısı olmayan kostümler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kivimetsän Druidi

quote:

quote:

para yatırmana gerek yok

bu oyunda para sadece görünüşten başka katkısı olmayan kostümler için

Peki çok saol hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paranın getireceği tek şey hava. Karakterlere kostüm alıyorsun, şekil duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun güzel tarafıda o parası olan düdüğü çalar misali değil.Hiç para yatırmadan çok iyi yerlere gelebilirsin ama ilerde para yatırırsın emin ol
  • Para ile karakter ve kostum alabiliyorsun.
  • Yakında phreak ın koskocaman ADDICTIVE yazısı yazacağı oyun
  • Kardeş karakter dizceksen garen ile başla.

Doranın yüzüğü al +9 kesinlikle şart bak bu. Türkçelerini pek bilmiyorum ingilizce anlatıcam
    Warmogun zırhını al mutlaka baya stat boost veriyor, farm yapar level kasarsın minionlarda.
    Mutlaka Long Sword +8 al tek atarsın minionlara.
    Botlanede 30 level olana kadar kas, 50 levele kadar toplanede kas, sonrasında barona girersin, item dizersin.
    Kolay gelsin. Ben batıdayım, guild ararsan pm.
  • quote:

para yatırmana gerek yok

+
  • quote:

quote:

para yatırmana gerek yok

Şöyle söyleyim bu oyun tamamen senin becerine dayalı. Para yatırman seni hiç güçlendirmiyor para yatırmadan yapamayacağın tek şey skin almak oda sadece aynı heronun görüntüsü değişmiş hali yani sadece görüntü güzelliği için.
  • Başta pek güldürmedi ama guild'den sonra anılarım depreşti ah Sro ah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pearl Jam

Kardeş karakter dizceksen garen ile başla.

Doranın yüzüğü al +9 kesinlikle şart bak bu. Türkçelerini pek bilmiyorum ingilizce anlatıcam
    Warmogun zırhını al mutlaka baya stat boost veriyor, farm yapar level kasarsın minionlarda.
    Mutlaka Long Sword +8 al tek atarsın minionlara.
    Botlanede 30 level olana kadar kas, 50 levele kadar toplanede kas, sonrasında barona girersin, item dizersin.
    Kolay gelsin. Ben batıdayım, guild ararsan pm.

Aynen katılıyorum bu arkadaşa. Garen başlangıç için iyidir bide doran yüzüğü alırsan ilk başlarda çok rahat edersin. Artı basınca mükemmel oluyor
  • Ayrıca karşıdaki skinli adamı skinsiz bir champion'la ezmenin zevki hiçbir şeyde yok. Bakınız: 0-9-0 giden Pulsefire Ezreal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jucian -- 5 Mayıs 2013; 22:36:02 >
  • para şart qnq rankedde skini olmayana noob gözüyle bakıyolar
  • quote:

quote:

para yatırmana gerek yok

bu oyun tam sana göre o zaman oyunda parayla kıyafet değiştiriliyor ve onunda oyuna hiç bi katkısı yok sade görüntü. oyuna katkısı olan şeyde sadece oyun parasıyla alınıyor üstünlük söz konusu değil
  • quote:

quote:

para yatırmana gerek yok

vaktin varsa para yatırmadan neredeyse her şeyi elde edebilirsin, vaktin yoksa para yatırman daha hayırlıdır.

ama yeni oyuncuysan para yatırıp boost falan alman senin zararına. çünkü oyununu yeterince geliştiremeden 30 level olup ranked girersen kafanı duvarlara çok vurursun sonraları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 6 Mayıs 2013; 0:33:33 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.