Şimdi Ara

BANA BOYLE BIR TELEVIZYON LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BANA OYLE BIR TELEVIZYON LAZIMKI FAR CRY 3, CRYSIS, KILLZONE 3, CALL UF DUTY BLACK OPS 2, ASASSINS CREED 3, GIBI OYUNLARI EN UFAK BIR DONMA OLMADAN OYNAYABILIYIM CIKTIGINDA PS4 ALICAM VE OYNAMAK ICIN IYI BIR TELEVIZYON LAZIM FIYATI FARKETMEZ MARKA OLARAK SONY OLMASINI ISTIYORUM BASKA MARKALARDA OLABILIR TABI LED TV OLUCAK VE GERCEKTEN BUYUK OLUCAK 48 INCH YETERLI OLABILIR VARMIDIR BOYLE BIR TELEVIZYON.

• lag sorunun aşmak ıcın mod var spor modu , oyun modu gibi onlar ile olmuyorsa boyut küçüldükçe donmma sorunu azalır benim bildigim
  • quote:

Orijinalden alıntı: niktirgit

ARKADASLAR BANA OYLE BIR TELEVIZYON LAZIMKI FAR CRY 3, CRYSIS, KILLZONE 3, CALL UF DUTY BLACK OPS 2, ASASSINS CREED 3, GIBI OYUNLARI EN UFAK BIR DONMA OLMADAN OYNAYABILIYIM CIKTIGINDA PS4 ALICAM VE OYNAMAK ICIN IYI BIR TELEVIZYON LAZIM FIYATI FARKETMEZ MARKA OLARAK SONY OLMASINI ISTIYORUM BASKA MARKALARDA OLABILIR TABI LED TV OLUCAK VE GERCEKTEN BUYUK OLUCAK 48 INCH YETERLI OLABILIR VARMIDIR BOYLE BIR TELEVIZYON.

plazma tv'lere bakacaksın üstadım.
  • plazmaya bakacaksın yok illa sony olsun diyorsan hx850-950 serisinden birini alabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazip2012

plazmaya bakacaksın yok illa sony olsun diyorsan hx850-950 serisinden birini alabilirsin

yav zaten plazma alicam ama led ekran olsun istiyorum benim tahminim lelevizyona ne kadar cok ucret verirsem i kadar az sorun olur oyun oynarken :)
  • led ayrı plazma ayrı yanlız ledi geç plazma al led alıcaksanda en az 400 hz olsun mümkünse 600 hz sony de bu tip bir tv 2000-2500 tlden aşağı değildir haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

led ayrı plazma ayrı yanlız ledi geç plazma al led alıcaksanda en az 400 hz olsun mümkünse 600 hz sony de bu tip bir tv 2000-2500 tlden aşağı değildir haberin olsun.

hocam beni bildigim en iyisi led tv'lerdi olazmadanda iyi yani ya benim istediklerim su assadakiler parasini verim ama tatmin olim istiyorum

1. 3D film izleyebilmek en iyi kalitede
    2.en yuksekk cozunurluklu ps3-4 oyunlarini en ufak bir donma olmadan ve iyi ses kalitesiyle oynayabilmek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • led lcd plazma 3ününde kendine göre iyi yanlaları var.Mesela plazmalar görüntü geçişlerinde ve hareketli sahnelerde çok iyidirler ama 600 hz bir led tv alırsan oda çok iyidir tutupta 50 hz 100 hz bir led alırsan en kötü plazma bile daha iyi kalır yanında.Ledlerde ölü pixel olma olayıda var o yönden plazma daha avantajlı. Sen bilirsin ama led alıcaksanda hz değeri en az 400 olsun madem oyun oynayacaksın. 3D olarakda pasif gözlüklü bir model tercih etmelisin lg yada panasonic de var sanırım başka markada varsa bilmiyorum o kadar sonylere hiç bakmadım fiyatları pahalı diye. Aktif gözlüklü modeller hem kullanışsız hemde gözlükleri pahalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.