Şimdi Ara

bana bir çözüm bulabilir miyiz lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vakıf üniversitesinde psikoloji okuyorum(sözde,sakız gibi uzadı)
    derslere hiç gidesim gelmiyor,bir işte çalışıp para kazanmak daha cazip geliyor
    yazin ozel bir sirkette gonullu olarak calistim ve is hayatini sevdim
    İstanbul Üniversitesi AUZEF'e yazılıp kaydımı sildirip full time bir işe girmek istiyorum
    aileme bunu söyleyemiyorum bile ama boşa para gidiyor,o parayı kurtarmam gerekiyor
    🙁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Düğüm nerde hocam çözelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz sabırsızsınız sanırım psikolojiyi bitirdikten sonra gelecekte kazanamazmısınız o parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arab İstan

Biraz sabırsızsınız sanırım psikolojiyi bitirdikten sonra gelecekte kazanamazmısınız o parayı.

hayatimi hemen kurmak istiyorum 4-5 sene(iki yil uzadi,4.senemdeyim) bekleyemem ayrica ders calismaktan nefret ediyorum ve universiteye gitmekten

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsinwhitesatin

quote:

Biraz sabırsızsınız sanırım psikolojiyi bitirdikten sonra gelecekte kazanamazmısınız o parayı.

hayatimi hemen kurmak istiyorum 4-5 sene(iki yil uzadi,4.senemdeyim) bekleyemem ayrica ders calismaktan nefret ediyorum ve universiteye gitmekten

Son sene kalmış işte sadece.

• quote:

quote:

quote:

2 yil uzadi diye not dustum oraya

• Ben de Psikoloji okumak istiyorum. Zor bir bölüm galiba. Bir de Yüksek Lisans nasıl yapılabiliyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

2 yil uzadi diye not dustum oraya

Parayla okuduğun için sen mesela onlara göre ineksin memelerini emiyorlar o 2 yıl daha uzamaz umarım. Ben de duydum önceden bu olayı o yüzden diyorum.

• 🙁

• az kalmış zor da olsa çalış. çuvalla para veriyorsun okula. mezun olduktan sonra insan kaynaklarında bir iş bulur yükselirsin.

700-800 lira kazanırsın ana okulu uzatırsan çok zarar edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOTSx

az kalmış zor da olsa çalış. çuvalla para veriyorsun okula. mezun olduktan sonra insan kaynaklarında bir iş bulur yükselirsin.

700-800 lira kazanırsın ana okulu uzatırsan çok zarar edersin.

hiç değilse çalışırken kendimi unutuyorum

para umrumda değil aylık asgari kazansam yeter bana

statü takıntım vs yok

sadece özgür olmak istiyorum

• Çalışmak için çok geç kalmışsınız 18 yaşın da başlayıp meslek edinmeniz lazımdı 6 yıllk sigartanız yatmış olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Çalışmak için çok geç kalmışsınız 18 yaşın da başlayıp meslek edinmeniz lazımdı 6 yıllk sigartanız yatmış olurdu

evet malesef çok geç kaldım çalışmak için ve çok pişmanım

• nightsinwhitesatin kullanıcısına yanıt
    Okumayıp çalışanlarda pişman , senin pozisyonunda ki biri ne yapabilir diye bak

• neyi seviyorsan onu yap
  • quote:

Okumayıp çalışanlarda pişman , senin pozisyonunda ki biri ne yapabilir diye bak

İstanbul Üniversitesi AUZEF İşletme(4 yıllık) kayıt olup,psikoloji örgünden kaydımı sildirip,full time iş bulup çalışmak istiyorum

kötü bir fikir mi?

• gürcistanda eczanedeki asgari ücretlilerin fiyatlarıyla.. pardon hattı karıştırdım.

stajdaki nişanlı kızın reddetmesinden sonra hayatında köklü değişiklikler ararken kendini donanım haberde konu açarken ve gün doğumunu izlerken gelen günün ardından yaşadıklarımız bize garip görünüyordu.
  • nightsinwhitesatin kullanıcısına yanıt
    Demir çelik fabrikasında 5 ay üç farklı vardiya ile çalıştım haftada bir çalışma vardıysası değişiyordu mesaide vardı 24 saat günden 3 saat anca kalıyor bazen pazar günü de çalışırdım bir ayda 2 pazar evdeydim. Çalışmak okumaktan kolaysa hemen kaydını sildir.

• hoca sen o bölümü yardırarak bitir yanına bi de auzef sosyoloji yap sonra belki bişeyler olur. işletmeyi sokete et, sakatatlar mumbar antrikot.. toparlamaya çalışıyorum. palamut ve yanına lazanya. acıktım galiba alüminyum, hidroklorür asit.
  • quote:

Demir çelik fabrikasında 5 ay üç farklı vardiya ile çalıştım haftada bir çalışma vardıysası değişiyordu mesaide vardı 24 saat günden 3 saat anca kalıyor bazen pazar günü de çalışırdım bir ayda 2 pazar evdeydim. Çalışmak okumaktan kolaysa hemen kaydını sildir.

yazın hafta içi 8.30-18.00,cumartesi 9.00-14.00 şirkette çalıştım
    istanbul trafiği sayesinde 19.00-20.00 arası evde oluyordum hafta içi,cumartesi günü de 15.00-16.00 arası ve şunu söyleyebilirim
    çalışmak zevkli tabi nerede çalıştığınıza bağlı olarak değişir,fabrikada çalışmayı ben de istemem
    6 yıldır üniversitede almadığım zevki 3 ayda iş hayatından aldım ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.