Şimdi Ara

Bana bi akıl verin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her zaman 27 küsür gelen faturam 41 liralara çıktı daha sonra ise faturayı bir ay ödeyemedim ve 27 lira kapama ücreti geldi 68 olunca hiç ödeyemedim tabi çünkü tek gelirim aldığım bikaç lira harçlık ve onu da ödeyemeyince zaten kapalı olan hattıma tekrar 27 lira kapama ücreti getirdiler şerefsiz araptelekom en son ise kontrol ettiğimde 68 lira gelecek olan fatura 2ye katlanmış ocakta 136 kesecek ve toplam 250 lira gibi bişe olacak benim bu parayı ödemem imkansız aileme de söyleyemem ödeyin diye harçlık bile almaya utanıyorum en sevmediğim şey ailem bile olsa bana birinin bişe yapması. Mecbur telefonu satıp faturayı ödeyip hattı komple kapatacağım anlaşılan aklıma başka alternatif gelmiyor.

Sizce bu durumda başka ne yapabilirim? Telefonu satarsam nereye satabilirim ikinci el telefon en hızlı nereye satabilirim telefonculara vs satılır mı? Telefonum samsung galaxy j7 çiziği bile yok tertemiz telefon sıfır gibi.

Üni sınavına hazırlanıyorum ve sınav senesi başıma gelen derde bakın bunu hemen halletmem gerek..

Bana bi akıl verin lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hemen bunu ailene danış kardeşim. genelde insanların başına önemli konularda yardım almadıkları için bişeyler gelir.
  • alişderler A kullanıcısına yanıt
    Hocam tamam da ücret çok fazla..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. Doctor kullanıcısına yanıt
    azar da işitsen söyle kardeşim. önemli böyle şeyler.
  • Al işte.
    Her zaman derim "faturalı hat kullanıp da memnun olanını görmedim" diye.Çünkü fatura her zaman yüksek gelir.Bu konu da bunun örneği.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.