Şimdi Ara

Bana bi akıl verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben 10. sınıfa gidiyorum, geçen sene devamsızlıktan kaldım. gitmek istemiyodum, halada istemiyorum arkadaş ortamım yok kimseyle anlaşamıyorum, bu senede geçen sene olduğu gibi olucak eminim yine kalıcam devamsızlıktan, bilmiyorum ne yapıcağımı sırf annem için gidiyorum çok istiyo okumamı ama ben açık lise diye düşünüyorum hep o var aklımda bu senede böyle boşa geçsin istemiyorum tek sorunum evdekilere bunu nasıl söyliycem beni nerdeyse hiç dinlemiyolar sanki zorunluymuşum gibi bana bi akıl verin...

• Bende 10.sınıfım, fakat 10 yıl boyunca yaptığım en uzun devamsızlık süresi 5 gündü. Ne kadar hasta olursam olayım, okula gitmeyi eksik etmedim. Devamsızlıktan kalmayı şartlanmışsın sen. Neden devamsızlıktan kalasın ki? Devamsızlık yapacak ne işlerin var okul dışında? Bu yaşta herhangi bir işin olamaz. bu demek oluyor ki okuma isteğin yok. İstek yoksa başına silah tutsalar yine okutamazlar seni. O yüzden her şeyin farkına var. Sınıfta kalman 10.sınıfın derslerini tekrar etmek demek oluyor. Bu da temelini iyice artırmana yarar. O yüzden bu sene rahat geçersin sınıfı.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.