Şimdi Ara

Bana abi diyen kız şimdi ismimle hitap ediyor. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
8.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • forumda havadan nem kapıp bu kız benden hoşlanıyor mu diye konu açan o kadar çok ergen var ki hocam siz araya kaynadınız onlar yüzünden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz asla bir şey olmaz diyorsanız aranızda ki saygıyı eritmeyin ".... hanım v.b"
  • quote:

Orijinalden alıntı: merweoski

Bi Devlet Kurumunda memurum.10 ay önce bi kadın atandı bizim kuruma.Ben 28 o 21 yaşında.Neyse ilk geldiğinde bana Melih abi diyordu...Son 1 aydır bana sadece ismimle hitap etmeye başladı bu da benim dikkatimi çekti haliylen...Bunun herhangi bi anlamı var mı,tuhafıma gitti çünkü...

NOT:Kadın evli ve çocuk sahibi.Eşi başka ilde çalışıyor ama araları kötü,boşanabilirler.Ayrıca kadına herhangi bi ilgim yok,olamaz da.Sadece bu değişikliğin sebebini öğrenmek istedim.

arkdas ben boyle 20 yasinda kiz ayarlayinca herkes bana herseyi dedi neden saan kimse bisi demiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Senin böyle art niyet arayacağını bilsem söylemezdim.

• ortama alışmıştır bence
  • Melih bana ordan bi çay kap yavrum. Hadi bakim.

Kabul çok acımasızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

Melih bana ordan bi çay kap yavrum. Hadi bakim.
    Kabul çok acımasızım

Hocam ikimiz de Katibiz...Unvan olarak biribirimize emretmek gibi bi durumumuz yok yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

Melih bana ordan bi çay kap yavrum. Hadi bakim.
    Kabul çok acımasızım

Hocam ikimiz de Katibiz...Unvan olarak biribirimize emretmek gibi bi durumumuz yok yani.

Çaylaklığına veriniz efendim. Çaylaklığına veriniz :)
  • Aynı iş ortamında aynı ünvana sahipken demeyi kestiğine göre işi öğrendi ve artık sana ihtiyacı yok. Bundan böyle de demek belki de zoruna gidiyordur. Sakat durumdasın dikkat ayağın kaymasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Senin böyle art niyet arayacağını bilsem söylemezdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: caiz2005

Aynı iş ortamında aynı ünvana sahipken demeyi kestiğine göre işi öğrendi ve artık sana ihtiyacı yok. Bundan böyle de demek belki de zoruna gidiyordur. Sakat durumdasın dikkat ayağın kaymasın

Adliyenin farklı birimlerindeyiz hocam.Ben mahkeme katibiyim o icra katibi...işlerimiz çok farklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bi Devlet Kurumunda memurum.10 ay önce bi kadın atandı bizim kuruma.Ben 28 o 21 yaşında.Neyse ilk geldiğinde bana Melih abi diyordu...Son 1 aydır bana sadece ismimle hitap etmeye başladı bu da benim dikkatimi çekti haliylen...Bunun herhangi bi anlamı var mı,tuhafıma gitti çünkü...

NOT:Kadın evli ve çocuk sahibi.Eşi başka ilde çalışıyor ama araları kötü,boşanabilirler.Ayrıca kadına herhangi bi ilgim yok,olamaz da.Sadece bu değişikliğin sebebini öğrenmek istedim.

her sey olabilir. Dikkatli ol. Bence eger sana karsi yakinlik hissediyorsa bakislarindan jest ve mimiklerinden nyetini sezebilirsin.
  • merweoski kullanıcısına yanıt
    kendi içinde seni sallamıyor olaiblir.biizm stajerin birisde böyle yapıyodu.kendindne 10 yaşbüyüğüne ismi ile hitap edip ,aklınca kişiliğini bastıramadıkalrına abi diyordu.olur öyle.çokda zorlama
  • Rahat hissetme senı tanıması başta tabi sevıyelı olcak altında bişey arama.

• Bu, insanın tanımadığı bir insana ilk konuşmalarda "siz" diye hitap etmeye başlayıp, zamanla "sen"e döndürmesi kadar doğal bir olaydır.
    İkiniz iş arkadaşısınız. Seni kendisine yakın görmüş, aranızda bir sorun yok; boş yere başka bir şey arama altında.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.