Şimdi Ara

Ban sistemi gerçekten çalışıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu oyuna daha TR serveri yokken başladım.Daha sonra TR serverinin açılmasıyla birlikte geçiş yaptık (Pişmanım).Westte iken report yediğimiz zaman ve belli bir sayıya ulaştığı zaman mailime bilgilendirme gelir hangi maçta ne sebepten report edildiğim,kime flame yaptıgım,feedlediğim herşey bildirilir ve ceza kesilirdi.Her ne hikmetse TR serverinde bugüne kadar hiç bir mail almadım.Her ne kadar uygunsuz olsada kaç kez feedlemişliğim küfür etmişliğim var.Kaç kere ticket attım ancak rapor sisteminin çalıştığını söylüyorlar.Sizcede çalışıyor mu ?

• Kim uğraşıcak onunla allahını seversen.Riot türkiye ekibi yeterince yetersiz zaten bir de bunlara bakmaya kalkarlarsa ölme eşşeğim ölme.
  • Oyunun %90 i flamer olsugundan ban atsalar oyun oynayacak adam kalmaz. Ama en azindan 1 hafta kadar uyari bani vs verilse, oyuncular da bunun bilincinde olsa caydirici olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışıyor da çok yavaş.
  • Bana 3 yıl önce yediğim report bilgilendirmesi geçen hafta geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gerçekten doğrumu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karcemaskas

Bu gerçekten doğrumu hocam ?

Büyük ihtimal doğrudur sanırım smtp serverlerinde bir sorun oldu banada geçen Tribunal'de çözdüğüm davalardan dolayı mesaj geldi IP kazandınız diye ancak ben Tr'ye geçeli çok oldu ve IP kazanma olayıda uzun zaman önce kalktı. Hepsi bir kenara perma banlanmış bir hesap bu.

Ban sistemi gerçekten çalışıyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.