Rezervasyon aşamasından başlayarak anlatmak istiyorum. Bamtur'un Ecsa Tur acentesi ile irtibata geçtim ve bana Alanya'daki herşey dahil konseptte çalışan ve otele girdikten sonra kendi olanaklarımla 1 aydır şikayet geldiğini öğrendiğim Werola Beach Hotel aile oteli ve rahat, güzel bir otel olarak tavsiye edildi. Tabi bu konuşmalar sırasında konu satış olduğu için acente tarafından geri dönüşler hızlı bir şekilde gerçekleşti. Ödemeyi gerçekleştirdim ve sonraki gün otele giriş yaptık. Otel 4 yıldız statüsünde bir otel. İlk sürpriz; bira istedik ve hala şaka sanıyorum, sıcak Skol bira takdim edildi. İkinci sürpriz: talep ettiğimiz ek yatak saat 4 buçuk civarı söylememe, yarım saat sonra da onaylatmama rağmen gece 10'da tekrar durumu sorduğumuzda talebimiz yeni dikkate alındı ve kayda geçti,ama yatağı sonraki gün verebileceklerini o saatte bunu yapabilecek kimsenin olmadığı söylendi ama sonraki günlerde de verilmedi. Üçüncü sürpriz: barda barmenlikle alakası olmayan bir kişi koyulmuş ve kokteyllerden dahi haberi yok. Bunun yanında hiçbir masada kül tablası yok ve bardan istediğimizde; kül tablası yok, yere atın gitsin(yerler temizlenmesi zor döşeme ile kaplı) gibi garip bir cevap veriliyor. Dördüncü sürpriz ki bu bardağı taşıran durum: gece uyandım ışıklar yok, tuvalete girdim sular yok. İndim resepsiyona durumu sordum TEDAŞ çalışma yapıyor elektrikler o yüzden kesik, sular da elektriğe bağlı. Beşinci sürpriz: acentamla, Bamtur rehberiyle, Bamtur merkez ofisle 4 buçuk saati aşkın konuştum. Oteli değiştirmek istediğimi ve farkı neyse ödemeye razı olduğumu söylememe rağmen tüm yerler dolu dendi. Fakat Bamtur'un websitesinden baktığımda çoğu otelde yer görünüyor. Bunu söylediğimde ben merkezle tekrar görüşeyim döneceğim deniyor ama dönüş olmuyor tabi. Herkes topu birbirine atıyor. Satış olunca konu canım cicim, sorun çıkınca tanımamazlıktan gelme... Türkiye'deki turizmin gelişememesinin sebebini ikiyüzlü turizm firmaları kendilerinde arasa hiç de fena olmaz.
Son olarak Bamtur ve Werola Beach Hotel umarım bir daha sizinle karşılaşmam!
Hocam sakın alınmayın ama otelin fiyatlarına ve yorumlarına bakınca zaten ne ile karşılacağınız 3 aşağı 5 yukarı belli oluyor. sizin ki biraz bile bile lades olmuş. bu arada bamturdan bayağı bir şikayet duymaya başladım bu aralar.