Şimdi Ara

Ballers (2015) | HBO | Dwayne Johnson - Mark Wahlberg (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
9
Favori
6.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk bolum guzeldi ne ara basladi ne ara bitti anlamadim
  • @WISDOM Hocam John Oliver izler miydin sen yav

@Sercann35 Hocam Ari Gold gibi bir karakter zor gelir dünyaya bir daha
  • İlk bölümü izledim.Beğendim.Devam edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

@WISDOM Hocam John Oliver izler miydin sen yav

@Sercann35 Hocam Ari Gold gibi bir karakter zor gelir dünyaya bir daha

çeviri yapılmıyor anladığım kadarıyla izliyorum her hafta, Community'de tanımıştım John Oliver'i efsane komik bölümleri var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende iftardan sonra seyrettim güzeldi. Yaz dizisi çerezlik, arşivlik değil. Devam edeceğim.
  • Fena başlamadı.İzlemeye devam edeceğim.
  • Arabalar,hatunlar falan baya iyi izlenir
  • ilk bölüm güzeldi ben izleyeceğim diziyi fakat oruçlu olanlar iftardan sonraya bıraksın açık sahneler var
  • 2.bölümde fena değildi.Dizinin süresi tam yerinde olmuş 40 dakika falan olsa sıkardı büyük ihtimalle...
  • 2. bölümü izledim ama pek sarmadı dizi 3. bölümde kötü olursa bırakırım
  • Silicon Valley'e gönderme mi vardı
     Ballers (2015) | HBO | Dwayne Johnson - Mark Wahlberg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi ikinci sezon onayını aldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı düşmedi hala
  • Dizinin alt yazı sıkıntısı var, o yüzden ikinci bölümü izledim ve üçüncü bölüme başlamadım. Sezon bitsin, alt yazılar tamamlansın ondan sonra baştan sona izleyeceğim.

İlk iki bölüm itibari ile dizi Entourage'a benziyor ama onun kadar iyi olur mu bunu zaman gösterecek. Şahsi görüşüm o kadar iyi olmayacağı yönünde ama bakalım belli de olmaz.
  • dwayne in sayfasında resimlerini görüyordum sürekli ben bunu film sanıyodum bakalım dizide nasıl olacaklar.mark ve dwayne ikisi bir arada oha daha ne olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Dizinin alt yazı sıkıntısı var, o yüzden ikinci bölümü izledim ve üçüncü bölüme başlamadım. Sezon bitsin, alt yazılar tamamlansın ondan sonra baştan sona izleyeceğim.

İlk iki bölüm itibari ile dizi Entourage'a benziyor ama onun kadar iyi olur mu bunu zaman gösterecek. Şahsi görüşüm o kadar iyi olmayacağı yönünde ama bakalım belli de olmaz.

Bende izlerken satış temsilcisinin davranışlarını Ari'ye benzettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

quote:

Orijinalden alıntı: Sercann35

Dizinin alt yazı sıkıntısı var, o yüzden ikinci bölümü izledim ve üçüncü bölüme başlamadım. Sezon bitsin, alt yazılar tamamlansın ondan sonra baştan sona izleyeceğim.

Bende izlerken satış temsilcisinin davranışlarını Ari'ye benzettim.

Benzetmiş olabilirsin hocam ama bi' Ari Gold değil sonuçta. Öfkelenmesi, etrafa bağırıp çağırması, ilginç küfürleri falan derken Ari Gold çok başka bir karakterdi.

• Benim hosuma gitti, eglencelik guzel bir dizi simdilik. Ricky'de ne sabir var arkadas ya
  • Fazla izleyen yok herhalde son 2 bölüm diğer bölümlere göre daha iyiydi.
  • Dizi oldukça iyi hatta ABD standartlarına göre diziyi izleyenlerin sayısı baya fazla olmuştur ki 2. sezon onayı aldığına göre uzun soluklu bir dizi olacaktır diye düşünüyorum.(en az 4-5 sezon )

başrolde Dwayne Johnson ın oynaması ayrı bir etken dizi için ve rolüne cuk diye oturmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.