Şimdi Ara

Ball Please! şimdi Google Play'de.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2929295 -- 13 Mart 2017; 1:13:37 >

• Canın Sağolsun.
  • Yaşlarımız yakın. Bende unity ve java üzerinden android oyun geliştirme öğreniyorum. Tebrik ederim oyununuz için. Şuan yükleniyor daha oynayamadım. Yorum yapamayacağim şimdilik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun nasıl oynanacağı en başta anlaşılmıyor ama birkaç level geçince neyin ne olduğunu anlıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16GEN

Oyunun nasıl oynanacağı en başta anlaşılmıyor ama birkaç level geçince neyin ne olduğunu anlıyorsunuz.

Aynen ilk bölümde pek anlamadım ayrıca biraz zor geldi. Kısa bir tutorial bölümü veya oynadığı açıklayan yazı, resim vs olursa daha iyi olur. Onun dışında ilk oyun için gayet iyi.

• İyi gibi duruyor. Deneyince editlerim. Ayrıca bu yaşta twitter gibi boş şeylerle vakit kaybetmediğiniz için tebrik ederim sizi.
  • Suskun İnsan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.Oyunu indirenlerin Uyarı bölümünü okumadan indireceğini düşünüyorum.Bu yüzden çok olumsuz yorum gelebilir :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kontrollerde biraz sıkıntı var gibi.
    Ben becerememiş de olabilirim tabi ama geliştirirseniz güzel olacaktır mutlaka.
    Hocam şimdi şöyle:

Soldaki buton topu ziplatiyor. Ama eğer top yerde tamamen durmamışsa ziplamaz.

Sağdaki buton topu Y ve Z ekseninde hareket ettiriyor. Eğer top engele veya objelerin köşesine çarparsa topun yönü değişeceği için dengesiz gider.

Aslında sıkıntılar var üstteki yazdıklarım sıkıntı çıkarıyor. Onları halletmeye çalışacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2929295 -- 23 Haziran 2015; 22:11:46 >
  • Peki teşekkür ederim. Bunları göz önünde bulundurayım zira 3. bölümde kaldım.
    Level açılınca top yere değince ( 1 kere sekmis olacak ) hemen sağdaki butona basın engelin üstünde durun oradan da bitise gidin :)

• Şimdi geçmeye başladım. Ne diyeyim, çok farklı olmuş. Devamını beklerim.
    Kontrolleri elimden geldigi kadar geliştirmeye çalışacağım :)

• Uyarı : Oyunu şimdi yüklemeyin.Güncelleme gelecektir.
    Zıplama düzenlenecek.
    Multi Touch eklenecek.
    Level İsimleri eklenecek
    Hakkında duzenlenecek
    UnityADS kaldırılacak

Bu sonraki güncelleme içeriği bitirebilirsem çarşamba hepsini bitirecegim.Büyük ihtimal carsamba hepsi biter akşam yayınlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2929295 -- 24 Haziran 2015; 2:55:13 >
  • Harika bir oyun Ama geliştirilebilir

• Oyun güncellendi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.