Şimdi Ara

Balkonumuza Kumru Yuva Yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pazar akşamüstüne doğru gördüm balkonumuzun rüzgar alamayacak bölümünde kumru yuva yapmış. Bilmiyorum belki daha önceden beri orada fakat ben anca farkettim.Acaba yuvasının çevresini pamukla örtsem birdaha gelmeyebilme olasılığı varmı (bazı hayvanlar yapıyor çünkü dokunuldumu terkediyor).Belki üşümüyor keyfide yerinde fakat balkonu her açtığımda gözümün içine bakıyor içim parçalanıyor.

Ayrıca ne yer ne içer ellemekte istemiyorum yuvasını terkeder diye....

Yorumlarınızı bekliyorum.

NOT:Şuan akşam yarın akşamüstüne doğru fotoğrafları koyarım.

• bizim mutfakda vardı kumru yuvası şaka değil evde yoktuk 1 ay gibi bir süre geldiğimizde mutfak dolabının üstüne yapmıştı yuva
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: hy

kafasını kopar at

Senin için diyecek birşey bulamıyorum.

• Dokunma kalsın hiç bişeyde yapma görebileceği bir yere prinç bugday bırak arada
  • bir avuç bulgur koyarsan hayvanın görebileceği bir yere o ona yeter zaten bence yuvaya dokunma birdaha gelmeyebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc 12

bir avuç bulgur koyarsan hayvanın görebileceği bir yere o ona yeter zaten bence yuvaya dokunma birdaha gelmeyebilir

Evet bir yerden duymuştum bende o yüzden yem koymaya bile çekiniyorum.Boş gördüğüm anda yemi koyacağım.
  • Nedense aklıma birden Manda yuva yapmış söğüt dalına adlı şarkı geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kumru Yavrusu 2 Haftalık
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Su ve bugday koyyuvaya dokunma gelmez koku alırsa
  • bizim eski oturdugumuz apartmanın boslugunda yuvaları vardı..elleme bencede terkedıo o zaman yuvayı..

yavru olunca sen gör asıl..o kadar güzel oluyor kı anlatamam:))

ama ınanılmaz pis oluyor..hele yazın olunca cok kötu koku yapar sölimm..
  • Acaba yavrunun yumurtadan çıkma süresi nedir ?
  • gece uyurlarken eve al kafese koy besle
  • Benim balkonada sedirin altına yuva yapmıştı hiç ellemedim aradan baya vakit geçti bi bakıyım dedim içerde çirkin küçük bişey sallanıp duruyordu tüyü falanda yok doğru düzgün bir süre sonra ayrıldılar balkondan arkalarında baya bir pislik bırakarak.Bence hiç elleme başının çaresine bakar o yuva sağlam yerde olduktan sonra
  • yumurtada yatarken kanatlarının arasına kibrit sokup yaksan, üstüne soğuk su döksende kalkıp gitmez ama yumurtada yatmadığı zaman yuvasını ellersen bir daha da uğramaz. kumrular böylede saftirik hayvanlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

yumurtada yatarken kanatlarının arasına kibrit sokup yaksan, üstüne soğuk su döksende kalkıp gitmez ama yumurtada yatmadığı zaman yuvasını ellersen bir daha da uğramaz. kumrular böylede saftirik hayvanlardır.

Bunda biraz tereddütlüyüm.Giderse vicdan azabı çekiyor insan başıma geldi bir kere.
  • 2 defa balkona, 1 defa da mutfağın mermerine yuva kurmuşlar. 3'ünde de anne yuvada yokken karga yemiş, çok üzülmüştüm. Yazın yaparlar inşallah yine yuva.
  • bobi tuzagı kur
    olmadı amerikan başkanı dahil tüm ülkeye haber ver .

Kurban Bayramına kadar bulgur fln ver oyala kalsın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.