Şimdi Ara

Balkonu Çalışma Odası yaptım.Nasıl olmuş???(SS'li) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
238
Cevap
10
Favori
11.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok hoş olmuş ama üşürsün gibime geliyor.
  • tam benlik süper olmuş başarılar
  • Çok güzel olmuş keşke benimde böyle bir odam olsa, çok dikkatim dağılıyor :(
  • Bizim evde de balkon kapatılmış kardeşimin odasında var, orası ıvır zıvır kaynıyor ama acayip soğuk oluyor. Yazın çok güzel ama kışın orada 1 dk. durmak imkansız. Yalnız seninkinden farklı olarak plastik pencere ile kapalı tamamı. Ama bana kalırsa yine de o odada donarsın. Mümkünse arkandan seni ısıtacak küçük bir ısıtıcı almanda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mütercim Bey -- 29 Ekim 2012; 17:17:34 >
  • Mis gibi olmuş da o duvarın hali pek hoş değil
  • çok güzel olmuş bildiğin baştan yaratmışsın. üşümek konusunda şöyle birşey yap. elektrikli ısıtıcılardan al ayakların için ayak bölmesine onu koy
  • gayet güzel hayırlı olsun dikkat dağıtacak bişeyde yok biraz zor oturursun (canın istemez)ama kalkmayıda canın istemez.
  • Cok beğendim be :D

edit: yalnız bisey sorucam odanın kapısı, yani eski balkon kapısı cam mı ? yani kapıdan bakınca odanın içi gözüküyo mu ? o zaman biraz sakat :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +18 -- 29 Ekim 2012; 17:31:51 >
  • Ciddi ciddi güzel olmuş. Zemini full kapatman lazım, varsa yün halı iki tane koy üst üste. Balkonun altı boştur, kışın donar orası.
  • çok iyi olmuş hocam, başarılar... kapıştıralım mı odaları Benimkinde oksijen problemi var seninki yine ferah olmuş ama ısınma problemi yaşayabilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lockheed Martin -- 29 Ekim 2012; 17:41:18 >
  • ısı yalıtımına güvenme, en azından bir elektrik sobası falan al
  • gayet güzel olmuş. Şimdi geriye sadece çalışmak kalıyo :)
  • Çok güzel olmuş , başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: +18

Cok beğendim be :D

edit: yalnız bisey sorucam odanın kapısı, yani eski balkon kapısı cam mı ? yani kapıdan bakınca odanın içi gözüküyo mu ? o zaman biraz sakat :D

doğrudur tamamı cam.Perde var o da yarısını anca kapatıyor.Biraz sakat yani.
  • Çok güzel olmuş ellerine sağlık
  • Güzel olmuş kardeş kalarifer işini düşün yada elektirikli ısıtıcı tarzı bir şey ama güzel yapışsın eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flugyl

quote:

Orijinalden alıntı: +18

Cok beğendim be :D

doğrudur tamamı cam.Perde var o da yarısını anca kapatıyor.Biraz sakat yani.

Buzlu cam ile değiştir.
    İçeride bir şey yap diye demiyorum. Sürekli "biri dikizliyor mu acaba" diye dönüp bakarım ben, rahatsız olurum.

Jaluzi de alabilirsin. Koçtaşta 15-20 TL'den başlıyor. Ben odanın perdelerini değiştirdim kocaman cam olunca 70 TL harcadım.

• Çok hoş olmuş. Küçük elektrikli bi ısıtıcı ile kışıda geçirirsin tahminimce
  • kışın bi ufo ısıtıcı işini görür birader gayet güzel olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.