Şimdi Ara

Balkon Dolabı, Plastik Dolap Ve Önerileriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir ev aldım :) Alduğım evin balkonu baya bi büyük(2X6mt). Katlanır cam ile kapatmayı düşünüyorum çünkü balkona 2 odanında penceresi bakıyor ve yalıtım için çok iyi olacak. Ancak Konya'da fiyat aldığım güvendiğim firma bana 2.5 bin lira fiyat çıkarınca onu askıya aldım. Şimdi beni balkona bir dolap ihtiyacım var ve açık olduğu içinde ahşap yaptırmaya çekiniyorum. Bu nedenle plastik dolapları dülşünüyorum ama onunda kaliteli sağlam olanları(1.95x70cm) 400 tl civarı. sizce bu plastik dolapları aldığımıza değer mi? Değerse nereden hangi ürünü almalıyım? Konya'da gözle görerek almak çok zor o yüzden online alacağım. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum

• plastik dolap bakıyorsan türkkale firmasını tavsiye ederim. Bir tane almak istediğinde toptancı olduğu için sorun yaşayabilirsin ama alma imkanın oluyor. Özel üretim istiyorsan da yardımcı olurlar. Zaten piyasada tek plastik temizlik dolabı üreten firma. Alttaki linkten tüm ürünlerini inceleyebilirsin.
    https://www.turkkale.com/category/urunler/plastik-dolap/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korimori -- 24 Eylül 2016; 0:58:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kapı, Pencere Ve Dolap Boyama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.