Balkan Gençlik Hareketi benim için beklenmeyen bir süreçti her şey önüme düşen instagram postuyla başladı sonra dedim ki “denemekten ne kaybederim?” Ve o süreç beni son aşmaya getirdi. Puan toplamak gerçekten yaratıcı bir fikir olmuş aklıma gelen çeşitli firmalara mail attım umarım dönüş alırım. Özellikle 3. Aşama mailini heyecanla bekledim telefon titrediğinde bile hevesle mail geldi mi acaba diye bakıyordum. Ben ve diğer katılımcılar gezmeyi yeni yerler yeni insanlar keşfetmeyi seven mükemmel kişiler. BaGeHa ekibi ve sponsorlara böyle fırsatlar sunduğu için çok teşekkürler bende o maddi duruma gelip gelecekte başka gençlere destek olmayı çok isterim insan hem gezerek hem okuyarak öğreniyor ama bir şeyi okuduktan sonra yerinde görmek bir başka oluyor. Çevremdeki herkese tanıtıyorum başvurmalarını sağlıyorum böyle bir fırsattan herkes yararlanmalı kesinlikle. Bu formu okuyanlar da gelecekte kaçırmadan başvursunlar balkan gençlik hareketine. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |