Şimdi Ara

BALIKLARIMI RAHATSIZ EDEN ZEBRA! YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende akvaryum var; içinde büyük zebra (erkek), beyaz zebra küçük (kız) , küçük zebra (kız) bir tane papağan balığı büyük, büyük vatos, 2-3 tane daha böyle balık var güzel ama... sorun şu ki en pahlı olan balığımı yani papağan balığını akvaryum içinde dolaşırken göremiyorum ne zaman dolaşsa büyük zebra rahatsız ediyo gidiyo saklanıyo bir yerlere papağanı sence geri götürüp vereyim mi ? yoksa alışırlar mı birbirine ?

• zebra balığı çok asabidir birkere başladımı dövmeye öldürene kadar devam eder bende vardı 2 zebra vardı 6 balığı öldürdü onları tek bakıyorum gördüğüm en asabi hayvan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gayruli1

zebra balığı çok asabidir birkere başladımı dövmeye öldürene kadar devam eder bende vardı 2 zebra vardı 6 balığı öldürdü onları tek bakıyorum gördüğüm en asabi hayvan

himmm, papağan balığını aldım geri verdim şimdi zebranın çiftleşmesini bekliyorum
  • en iyisini yaptın birader
  • :)
  • Zebralar üremeye programlı agresif türler. Özellikle zebra,g.t,j.d gibi amerikan türlerde çift halinde bakıcaksak ve akvaryumumuz ufaksa çift beslememelisiniz derim.Başka türü geçtim kendi içindede ölümler olabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckobat_78

Zebralar üremeye programlı agresif türler. Özellikle zebra,g.t,j.d gibi amerikan türlerde çift halinde bakıcaksak ve akvaryumumuz ufaksa çift beslememelisiniz derim.Başka türü geçtim kendi içindede ölümler olabilir...

akvaryum ufak değil, yani orta boylarda bir akvaryum:) içinte 3 tane zebra var bir vatos , ve değişik türlerde balıklar var toplamda 12 tane balık var içinde ve değişik dekorlarda saklanacak ve yumurtalarını saklayacak yerleri mevcut anne yumurtaları bıraktıktan sonra anne hariç hepsini akvaryumdan çıkartıp diğer akvaryuma koyacağım 1-2 ay sonra ise tekrar akvaryumu birleştireceğim.. umarım yararlı olur:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel ama şahsen 600L tankımda 16 balık besliyorum. Ki 1.5metre bir akvaryumum olmasına ragmen ben çift beslemekten çekiniyorum. Siz orta halli bir tankta 12 balık fazla bence biraz azaltma yoluna gidin. Eş ise çok riskli...
  • zebralar eş tutar asla ne eşine ne yavrusuna zarar verdirtmez.
    helede akvaryumda yumurta avcıları varsa kan çıkar :)

bir çift için 75 litre akvryum yeterlidir ama yavru aldıkça bu yetmez.
    akvaryum kaç litre yazmamışsın.
    uzunlukXgenişlikxyükseklik/1000 yaparsan bulursun ona göre azalt adetleri.
    zebraları çıkarmana gerek yok küp gibi birşey koy yumurta için onun başını beklerler sorun olmaz.
    ama bu süreçte diğer cinslerle sorun yaşarsın akvaryumda bol saklanma yeri olursa ve akvaryum ölçüleri uygunsa beslenebilir başka cins.

papağan uysaldır o akvaryumda yazık olurdu iyiki çıkarmışsın
    papağan beslenmesine karşıyım doğal bir ırk değil akvaryumcuların para hırsı için üretilen kırma bir balıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallOfTheWild -- 14 Eylül 2012; 20:40:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.