Şimdi Ara

Balıkesir Mi Manisa Mı ? Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
4.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Balıkesir Mi Manisa Mı ? Yardım

(En Son Oy Tarihi: 13.1.2023)
Giriş
  • Uniye gitceksen hangisinin puani yuksekse ona git bence . Sonucta kafadan belirlenmiyor o puanlar , bir kac puan dahi onemli. Ayrica celal bayar universitesi daha taninmis bildigim kadariyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok yahu yaş 45 cok oldu okuyalı sadece aılecek yerlesmeyı dusunuyoruz
  • qabRiéL kullanıcısına yanıt
    Istanbul

• Memleketim balıkesir manisada okuyorum. Manisayı seçeceksen hava çok sıcak ve o kadar güzel bir şehir değil. Eğitim kalitesi 0. En iyi yönü izmire yakın olması 45dk. Balıkesiri seçeceksen balıkesir manisaya göre daha serin. Eğitim kadrosu daha iyi. Eylenmek istersen yapabiliceğin fazla birşey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'de yaşayan bir Manisalı olarak 1-2 şey söyleyeyim. Manisa benim "dışarıdan" gözlemlediğim kadarıyla hızlı gelişiyor. Yani şehirde sürekli bir yenilik var. En geç 6ayda bir falan Manisa'ya gidip 2-3gün kalırım. Her gittiğimde ya yollarda ya parklarda bir değişiklik oluyor.

Yapımına başlanan ama şu an duran tüneller tamamlandığında da İzmir'le arası 15-20 dakikaya düşecek sanırım. Yani ha İzmir-Bornova'da oturmuşsun, ha Manisa'da oturmuşsun tarzı bir muhabbet olacak. Tabi tünellerin ne zaman biteceğini bilemiyorum.

Manisalı arkadaşlar bu konuda daha çok yardımcı olur ama benim gördüğüm kadarıyla belediyesi de iyi çalışıyor.
  • Manisa bildiğin köy.

• balıkesırlı arkadaslar varmı acaba ???
  • Kesinlikle balıkesir.
  • Balıkesir olacak herhalde :). Teşekkürler değerli yorumlarinız icin

• Balıkesir den çok şey bekleme derim bandirma da ogrenciyim ben, bandirma balikesir den daha gelişmiş bence , ama.şehir olarak hoşuma gitmisti . Izmir e yakinsa manisa diyenler var da İzmir de ne yapacak onu anlamadım ? Şahsen. Ben userinirim git gel yapmaya sürekli , arada bir olur tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Manisa bildiğin köy.

manisaliyim koy falan degil

• manisa denize yakın bin arabana haftasonu tatile ak oh mis

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.