Şimdi Ara

Balık yağı tavsiyesi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
1
Favori
49.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Bende bu siteden bir iki şey alabilirim bakalım GNC ürünlerini satmıyorlar ne yazıkki

gnc de olan her urun cok dahah ucuza baska fırmalarda var
    solgar yada gnc yerıne
    now firmasının urunlerı hem cok daha hesaplı
    hemde genelde daha yuksek kapsul adetlı
    now un neredeyse her urununu kullanan bırı olarak onerırım

gncden krom pıkolınat almıstım trden
    o fıyata nowdan daha yuksek adetlı ve mg da krom pıkolınat
    + gınseng + sarıkantaron aldım dahadsa para arttı

gnc solgar cok cok cok gereksız derecede pahalı

sarıkantaron gibi tabletler işe yarıyor mu ? babam için hawthorn tableti almak istiyorum.

evet barız farkedıyor hemde yan etkılerı yok kımyasal olanlarda cektıgım yan etkılerden sonra bunlara yoneldım

babam şeker hastası birde 2 tanede koroner damarı tıkalı. bunun için önerebileceğin bişeyler var mı ? damarları koruyan kanın vücutta kolay akmasını sağlayan bişeyler arıyorum baban için.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ferroburak

Bende bu siteden bir iki şey alabilirim bakalım GNC ürünlerini satmıyorlar ne yazıkki

gnc de olan her urun cok dahah ucuza baska fırmalarda var
    solgar yada gnc yerıne
    now firmasının urunlerı hem cok daha hesaplı
    hemde genelde daha yuksek kapsul adetlı
    now un neredeyse her urununu kullanan bırı olarak onerırım

gncden krom pıkolınat almıstım trden
    o fıyata nowdan daha yuksek adetlı ve mg da krom pıkolınat
    + gınseng + sarıkantaron aldım dahadsa para arttı

gnc solgar cok cok cok gereksız derecede pahalı

sarıkantaron gibi tabletler işe yarıyor mu ? babam için hawthorn tableti almak istiyorum.

evet barız farkedıyor hemde yan etkılerı yok kımyasal olanlarda cektıgım yan etkılerden sonra bunlara yoneldım

babam şeker hastası birde 2 tanede koroner damarı tıkalı. bunun için önerebileceğin bişeyler var mı ? damarları koruyan kanın vücutta kolay akmasını sağlayan bişeyler arıyorum baban için.

benzer sorunlar yasayan (damart tıkanıklıgı)
    dayım
    asinprine 300 mg centıklı kullanıyor (aspırın muadılıdır)
    yarım tablet 150 mg yatmadan
    bır kutu 200 gun yeterlı

fıyat 2 lıra cıvarı eczanelerde

• Sahibinden'de yurtdışı kargo ile birlikte aynı fiyata gelen ürünler satılıyor.
    Ben Carlson, solgar ve now food tercih ediyorum. Karaciğer yağı olan biraz daha faydalıymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -YağmurAdam- -- 12 Ağustos 2010; 9:31:26 >
  • ağır civa var bulunuyor çoğunda alıcaksan now foods un 3-6-9 super omega var fiyatıda uygun kullanıyorum tavsiye ederim
  • @McOrco senin kodunla 5$'lık indirimi kaptım. 5$ da 60$'ı geçtiği için mi ilk alışverişim olduğu için mi bir indirim verdi etti 10$. kargo 4$'a geldi
  • quote:

@McOrco senin kodunla 5$'lık indirimi kaptım. 5$ da 60$'ı geçtiği için mi ilk alışverişim olduğu için mi bir indirim verdi etti 10$. kargo 4$'a geldi

evet 60 doları gecınce
    5 dolara ek olarak
    bırde %10 daha ındırım yapıyo o kod
    hayırlı ugurlu olsun :D
  • ürünlerim kargoya verilmiş ama bana kargo durumunu takip etmem için numaramı girdiğimde "Tracking Numbers could not be displayed. Please see specific errors below." diye hata uyarısıyla karşılaşıyorum. sorun ne acaba ?
  • 1 ıs gunu sonrasında kargo takıbı yapabılıyor olmalısınız
    suan hala yapamıyorsanız kargo yakıp no pmden gonderırısenız bırde ben bakayım
  • bugün itibariyle ürünler elime geçti. korktuğuma değmedi
    balık yağını nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz ? yemekten önce mi sonra mı ?
  • hayırlı olsun
    gumruk kapsamında degıldı sıparısınız takılması mumkun degıl :)

ben sabah kahvaltı oncesı alıyorum besın destek urunlerımı ve ılaclarımı yaklasık bır avuç dolusu hap :D
  • quote:

hayırlı olsun
    gumruk kapsamında degıldı sıparısınız takılması mumkun degıl :)

ben sabah kahvaltı oncesı alıyorum besın destek urunlerımı ve ılaclarımı yaklasık bır avuç dolusu hap :D

ya dostum harikasın sen yazdığım mesajtan hep 2-3 dk içinde dönüyorsun hemen
  • Solgar marka balık yağını tavsiye ederim. Omega 3 oranı yüksektir, hatırladığım kadarıyla sığır jelatininden yapılıyor. Domuz mamülü yok. Solgar tanınmış ve güvenilirliğini kanıtlamış bir marka. Tercihen yemekten sonra kullanabilirsiniz, ancak yemekte diğer gıdalarla birlikte tüketmeniz vücutta emilimini kolaylaştırabilir diye düşünüyorum.
  • Kapsül ya da ölçek başına düşen EPA/DHA miktarları çok önemli, ne kadar yüksekse o kadar iyi. Carlson (likit formunu tercih edilebilir) veya Solgar Omega "700" alınız. İherb yoluyla alırsanız çok daha uygun fiyatlara getirtebilirsiniz, Türkiye'de kaliteli markalar (Solgar, New Life, Carlson vb) pahalı. Ucuz olanlar ise genelde EPA ve DHA oranlarını düşük tutuyorlar.
  • http://www.beslenmebulteni.com/bes/index.php?option=com_content&view=article&id=1565:balk-ya-her-derde-deva&catid=83:ak&Itemid=460

bilmeyenlerin bu konuda ahkam kesmemeleri gerekir, en azından bir bilene sorunuz, bilmiyorsanız bilirmiş gibi yapmayınız..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • http://www.orbido.com/default.asp?git=10&urun=32295#.

http://www.orbido.com/default.asp?git=10&urun=32279

satışını yaptığımız yukarıdaki ürünleri tavsiye edebilirim
  • Arkadaşlar gözde ağrı yapar mı bu kapsüller,ben almaya başaldığımdan beri arada ağrı yapıyor gözde sizde de yapıyor mu?(marincap kullanıyorum 2 tane günde)

Anneme( eczacıdır kendisi) sordum ama böyle bir problem yaratmaz dedi sizde var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Arkadaşlar gözde ağrı yapar mı bu kapsüller,ben almaya başaldığımdan beri arada ağrı yapıyor gözde sizde de yapıyor mu?(marincap kullanıyorum 2 tane günde)

Anneme( eczacıdır kendisi) sordum ama böyle bir problem yaratmaz dedi sizde var mı?

Valıdenınde dedigi gibi
    kesınlıkle baska bırseyden kaynaklanıyor
    balık yagı ıle alakasız. :(
    gecmıs olsun

goz tansıyonu olabılır
    bı goz muaynesı en kısa surede gereklı
  • Ben i herbden şu ürünü alacağım,omega3 yanında a-d vitaminleri de var,kemiklerede faydalı.

http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Norwegian-Cod-Liver-Oil-Lemon-Flavor-16-8-fl-oz-500-ml/2804?at=0
  • guzel secım malum balık yagı kapsullerının neredeyse hepsı domuz jelatını jel kapsul
    vegetable kaps veya kosher yok neredeyse
    lıkıt almak en ıyısı
  • Bi önceki mesajımda yazdığımı değilde şunu aldım az önce,bikaç gündür bakıyodum siteye sanırım en yararlı balık yağı bu, bu arada kod içinde saol mcorco 5 dolar ucuza geldi:)

http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Arctic-D-Cod-Liver-Oil-Lemon-Flavor-16-fl-oz-473-ml/24555?at=0

Bu aldığım morina karaciğeri yağı,normal balık yağındaki omega3 e ilaveten a-d vitaminleri ve omega 9 da bulunuyor.

Bu arada omniaa nın verdiği linkte ahmet aydın ın yazısı var ki kendisi konusunda ki en iyi prof lardan biridir Türkiye de,omega 3 ün yararlarını çok iyi anlatmış,yazıyı indirin bence.

Son olarak balık yağı alacaklara tavsiye eczaneden gidip marincap falan almayın,epa+dha oranı düşük ve içinde ağır metal olup olmadığı hakkında bilgi vs. bulamadım,şansınız varsa i-herbden alın ve epa+dha toplamına dikkaet edin önemli olan o ne kadar balık yağı içtiğiniz değil...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.