Şimdi Ara

balık yağı boy uzatırmı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
28.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler balık yağı boy uzatırmı, bide hep kilo yapar diyorlar doğrumu bu zaten arka taraf yeterince büyük iyice büyütmesin küçültcez diye spor yapıoz
    lütfen saçma yorumlar yapmayın

• çok fazla etkileceğini sanmıyorum ama %10 oranında yardım edebilir

balık yağı genelde vitamin in yaptığı işi yapar. arka tarafı büyütmez hareketli olcaksın olay orda ztn bide şimdi yaz balık yağı D vitamınıdır d vitamını de güneşle birleşince coşar.

yani balık yağını vitamin niyetine içiceksin bence seni biraz zinde form da tutabilir.
    ben kullanıyrum yazları norveç uskumrusu alamıyorum balıkçılara güvenemiyorum soğuk hava deposunda oluyo mu bu sıcakta erir fln güvenemiyorum.

ama kışın affetmem, her hafta norveç uskumrusu yeriz balık yağından çok daha iyidir. milletimiz palamuta fln yöneliyo ama fiyat performans bakımından uskumru tüm balıkları ezer geçer. hemde fırında ızgara modunda yapılınca bence çok lzeetli oluyo..

lüfer - tekir(barbun) - uskumru

tek geçerim bunları. bide karides

• quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

çok fazla etkileceğini sanmıyorum ama %10 oranında yardım edebilir

balık yağı genelde vitamin in yaptığı işi yapar. arka tarafı büyütmez hareketli olcaksın olay orda ztn bide şimdi yaz balık yağı D vitamınıdır d vitamını de güneşle birleşince coşar.

yani balık yağını vitamin niyetine içiceksin bence seni biraz zinde form da tutabilir.
    ben kullanıyrum yazları norveç uskumrusu alamıyorum balıkçılara güvenemiyorum soğuk hava deposunda oluyo mu bu sıcakta erir fln güvenemiyorum.

ama kışın affetmem, her hafta norveç uskumrusu yeriz balık yağından çok daha iyidir. milletimiz palamuta fln yöneliyo ama fiyat performans bakımından uskumru tüm balıkları ezer geçer. hemde fırında ızgara modunda yapılınca bence çok lzeetli oluyo..

lüfer - tekir(barbun) - uskumru

tek geçerim bunları. bide karides

Eveeet, bu durumda ne yapıyorsun? Gidip uskumru yutuyorsun.

• kilio yapmaz diyorsunuz yani
    peki boy uzatmak için süt içmek ve basket dışında ne yapabilirz
  • BEn lise 2'de iken babam, balık yağı almıştı. Tam 2 yıl onu kullandım, aç karna, bir tatlı kaşığı balık yağı (aromasız) ve hemen ardından bir bardak taze sıkılmış portakal suyu. 1.65m civarı boyum vardı, zamanlar 1.76m oldum (tabii bu kısa sürede meydana gelmiyor). Kardeşim bir nevi hamallık yapıyor, akşamları eve çok yergun geliyormuş, babam ona da aromasız balık (sade) ve arı poleni almış, kardeşim kendisini daha zinde hissettiğni, yorulsa da eskisi kadar etkilenmediğini söyledi.Takdir sizin.
  • Daha çok balığın bizzat kendisini tercih ediyorum. Deniz kıyısında bulmak sorun değil, ama iç bölgelerde imkansız.
  • peki hap olanlarından kullansak olurmu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

peki hap olanlarından kullansak olurmu ?

Ben hap olarak 7 ay kullandım, boyu uzatıyormu bilmem ama başka tarafı uzattığı kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tan Er

quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

peki hap olanlarından kullansak olurmu ?

Ben hap olarak 7 ay kullandım, boyu uzatıyormu bilmem ama başka tarafı uzattığı kesin

oo güzel
  • başka yorum yapcak varmı
  • Boy uzaması %90 genetik biliyorum nalet olsunki boyum 1.94 çokta iyi bir şey değil sporda çok işime yarıyor orası farklı ama.Ondan fazla kasma yani boy uzaması genetiktir.

Dipnot:Basket boy uzatmaz Basketbol uzunların oynadığı bir spordur yanlış bilgilendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Nothing -- 14 Ağustos 2009; 18:33:21 >
  • başlık sakat bence neyi uzatçağınıda yazsan başlığa
  • Ben hergün zeytinyağlı ton yiyorum sizin demenize göre bende eşşek şeyi olması lazım yapmayın gülmekten ölecem
  • neyse alicam artik uzatir ins
  • 193 benimkide 62 kiloyum bi türlü kilo alamadım malesef herkez basit basit kilo alıyo ben yiyorum hayvan gibi ama yinede etki etmiyor nedense
  • uzamaya yardimci olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boyu bilmemde kilo yaptığını bilirim küçükken çok severdim o meleti günde 1 tane alacağıma 10 tane falan alırdım böyle o kapsülü ağızda patlatmayı çok severdim aradan yıllar geçince ben iyice etli butlu ergenlik geçirmek zorunda kaldım toto zaten ayrı bi yapıydı sonra spor falan allahtan şuan iyiyim o günleri aramıyorum.
    Özet;balık yağı kilo yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: airbark

boyu bilmemde kilo yaptığını bilirim küçükken çok severdim o meleti günde 1 tane alacağıma 10 tane falan alırdım böyle o kapsülü ağızda patlatmayı çok severdim aradan yıllar geçince ben iyice etli butlu ergenlik geçirmek zorunda kaldım toto zaten ayrı bi yapıydı sonra spor falan allahtan şuan iyiyim o günleri aramıyorum.

boyun kac ? Genlerinde olan boydan uzun musun ? boyda bir degisme yapti mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sawyer-

quote:

Orijinalden alıntı: airbark

boyu bilmemde kilo yaptığını bilirim küçükken çok severdim o meleti günde 1 tane alacağıma 10 tane falan alırdım böyle o kapsülü ağızda patlatmayı çok severdim aradan yıllar geçince ben iyice etli butlu ergenlik geçirmek zorunda kaldım toto zaten ayrı bi yapıydı sonra spor falan allahtan şuan iyiyim o günleri aramıyorum.

boyun kac ? Genlerinde olan boydan uzun musun ? boyda bir degisme yapti mi ?

yaptı denebilir baba tarafı kısa şuan babamı falan geçtim zaten ailenin en uzunuyum denebilir ama anne tarafında genler bakımdan uzunluk var var dayımların 2 si de 1.90-95 yani ondan pek emin değilim genlerden mi yoksa balık yağından mı

• balik yagi istah acar, kilo aldirir diye biliyorum ama boy icin kullanildigini duymadim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.