Şimdi Ara

Balık Oltası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce bu olta ıyımı kalitelimi sanırım bana yapılmamış vazıyette gelıcek ben monte edebılırmıyım acaba daha önce hiç oltayla balık tutmadım hep el oltasıyla tuttum.Mesela misine yı makıneye nasıl sararım kolay bır yolu varmı bu fıyata ıyımı yoksa daha ıyısını bulurmuyum o fıyata...

http://www.hepsiburada.com/Liste/seafari-fishing-expert-360-kamis-makine-olta-seti-/ProductDetails.aspx?productId=outburc091&categoryId=1308748#Gorseller

• Makine takacaksınız o yüzden size önerim D.A.M. marka teleskopik ürünlerini öneririm fiyat olarak çok fark yok eğer çok profesyonel ürün istemiyorsanız karbon bakmanıza gerek yok bu seviyede ürünler yeterli olur onun dışında makine kalitesi çok önemli özellikle ürünün ömrü bakımından marka ve kalite çok önemlidir, onun dışında avdan sonra temizlerseniz ömrü uzar ürünün. iyi avlar..
  • olympus explorer 3.60 50-100 gr atarlı teleskopik karbon surf kamış
    olympus ganzo 5000 3 bilyeli makina

makine ve kamış markası bu ben amatörum öyle gölde falan tutucam bu bana fazlasıyla yeter sanırım ama bu marka kalitelimi sizce
  • Evet profesyonel değilseniz size yeter tutacağınız balığa göre iğne ve yem seçimi doğru olursa uygun sonuçlar alırsınız.

Rastgele...
  • Ben hiç gölde avlanmadım deniz çocuğuyuz biz :) Neden bilmiyorum ama bana gölde balık avı denince hep iri,güçlü balıklar dipte bir sürü odun,kütük vs. geliyor aklıma..Dolayısıyla size gelicek olan 0,30 luk misina sanki biraz zayıf kalıcak gibi :S Birde ben böyle zor yerlerde teleskobik yerine iki parçalı boat tipi kamışı tercih ediyorum,yinede son karar sizin,rasgele...
  • Benden tavsiye yapacağınız avları göz önüne alarak biraz paraya kıyarak uygun bir takım almanız ve mümkünse görerek almanızı tavsiye ederim bende ucuz olsun diye başladım 3 kamış 3 makina değiştirdim doğal olarak masraf arttı. Amatör balıkçılık adı üstünde profesyonel olamayacağız hiç birimiz ama yanımızdakinin takımları bizimkinden daha kaliteli diye daha uzağa atış yapabildiğini ve daha fazla ve daha büyük balık yakaladığını göründe sinirlenmemek elde değil. Mümkünse görerek almanız ve birkaç satıcının aynı takımlar üzerindeki yorumlarını dinleyerekalmanızı tavsiye ederim. Yoksa masraf artıyor. istanbulda alışveriş için iseniz gidebileceğiniz adres verebilirim.
  • linkteki olta takımları sizi daha ilk avınızda hezimete uğratacak kalitede. aman dikkat paranızı çöpe atmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balık yemek
    2 ay önce açıldı
    Gölde balık tutmak.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yapın edin hazır setlerden uzak durun, diyelim ki 25 tl setin toplam fiyatı, 30-35 liraya bir dükkanda daha uzun yıllar kullanabileceğiniz bir set hazırlatabilirsiniz kendinize. İhtiyacınız neyse ona göre anlatın ve en uygun fiyata, pazarlığınızı da yaparak hedef balığınıza, avlağınıza göre bir takım hazırlayın kendinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.