Şimdi Ara

Balık hafızalı olduğumu düşünüyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceden çalıştığım konulardan yeteri kadar soru çözsemde unutuyorum. Gece çalıştığım Hücre konusu ile ilgili şeyler kafamda yok gibi. Ders arasında falan çok fazla müzik dinliyorum. Yemek yerken bile televizyonda NR1 hep açık. Molalarım müzik dinleme molası bildiğiniz. Şu an bile müzik dinliyorum. Hatta bu şarkı size gelsin ey sınav mağduru dostlarım. Hareketlenin biraz. Rihanna - Right Now Denemede sürekli şarkı söylüyorum. Galiba bu dikkat dağınıklığına giriyor. Bunu nasıl aşabilirim? Diğer sorum ise çalıştığım konuları unuttuğumu düşünmem çok fazla müzik dinlemem mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim hoca bana çalıştıktan sonra televizyon izlemememi önermişti uyguluyorum şu an pek sıkıntı yok gibi ders çalış sonra uyu ya da sabah kalk çalış faydasını görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red-

Önceden çalıştığım konulardan yeteri kadar soru çözsemde unutuyorum. Gece çalıştığım Hücre konusu ile ilgili şeyler kafamda yok gibi. Ders arasında falan çok fazla müzik dinliyorum. Yemek yerken bile televizyonda NR1 hep açık. Molalarım müzik dinleme molası bildiğiniz. Şu an bile müzik dinliyorum. Hatta bu şarkı size gelsin ey sınav mağduru dostlarım. Hareketlenin biraz. Rihanna - Right Now Denemede sürekli şarkı söylüyorum. Galiba bu dikkat dağınıklığına giriyor. Bunu nasıl aşabilirim? Diğer sorum ise çalıştığım konuları unuttuğumu düşünmem çok fazla müzik dinlemem mi?

Bende aynıyımmmmmmm

Aynı şekilde boş anımda hemen mp3 ü açar,şarkı dinlerim. Ve bende balık hafızalı olduğumu düşünüyorum senin gibi

Hakikaten müziğin zararı olur mu ya? Fenden anlayan sayısalcılar bir cevap verse harika olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Red-

Önceden çalıştığım konulardan yeteri kadar soru çözsemde unutuyorum. Gece çalıştığım Hücre konusu ile ilgili şeyler kafamda yok gibi. Ders arasında falan çok fazla müzik dinliyorum. Yemek yerken bile televizyonda NR1 hep açık. Molalarım müzik dinleme molası bildiğiniz. Şu an bile müzik dinliyorum. Hatta bu şarkı size gelsin ey sınav mağduru dostlarım. Hareketlenin biraz. Rihanna - Right Now Denemede sürekli şarkı söylüyorum. Galiba bu dikkat dağınıklığına giriyor. Bunu nasıl aşabilirim? Diğer sorum ise çalıştığım konuları unuttuğumu düşünmem çok fazla müzik dinlemem mi?

Soruları cozdukten sonra tekrar gözünle çöz. Müzikle alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vizit23

Bizim hoca bana çalıştıktan sonra televizyon izlemememi önermişti uyguluyorum şu an pek sıkıntı yok gibi ders çalış sonra uyu ya da sabah kalk çalış faydasını görürsün.

Hocam televizyon izlemiyorum ki zaten. Televizyonu açıyorum sonra müzik kanalını açıyorum sonra televizyona bakmıyorum bile. Birçok şarkıyı ezberledim. Şimdide Taylor Swiftden bir şarkı söylüyorum dinlememe rağmen. Trouble,trouble dediği şarkı. Adını hatırlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafıza sorunum yok da ben de sürekli müzik dinliyorum sözel derslerde müzik dinlenmediği için hiç sözel çalışmıyorum matematik falan çözüyorum hep denemelerde de kafamdan şarkı mırıldanıyorum. Tabi soru çözerken böyle konu anlatımında müzik dinlenmez + bir konu çalıştıktan sonra televizyon izlememeni öneririm.
  • hocam sık tekrar yap müzikle alakası yok hepimiz müzik dinliyoruz bi de yediklerine dikkat et abur cubur fast food gibi şeyler yemek hiç mantıklı değil ben size şöyle bir şey de söyleyeyim şaka maka ben bu unutkanlık hakkında doktora gittim böyle böyle ders dinlerken okulda uykum geliyor öğrendiğim şeyler bi anda aklımdan gidiyor ve sık sık ta başım dönüyor demiştim o da bana bi ilaç vermişti nerox b 12 adı belki b 12 eksiklği falan olabilir sende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.