Şimdi Ara

BALIK BOTU BAN YEMEMEK İÇİN NE YAPILMALI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar balık botundan ban yenildiğini duydum da süreler falan önemliymiş galiba uzun süre balık botu kullanıp ban yemeyen biri yardımcı olabilir mi acaba ayarları nasıl yaptı ?



  • Hocam balık botu öncelikli olarak memory hack sınıfına girer , bu tip hileler sizin belirlemiş olduğunuz sürede olta atıp tutma işlemini yapar , örneğin 2.60 saniye yazarsınız ve o sürekli tam 2.60 a geldiğinde oltayı atar ve çeker . Metin2'nin kullanmış olduğu anticheat ve exploit sistemleri , bu tip hileleri şu şekilde algılar , bir insan uzun süre boyunca (örneğin 15-20 dakika boyunca) sürekli milimi milimine 2.60 da oltayı atıp çekemez , sizin her oltayı atıp çektiğinizde sistem sizin bir hareket log kaydınızı tutar saat kaçta oltayı attı saat kaçta oltayı çekti gibi , burada bir anormallik sezdiği an 15-20 dakika içerisinde anticheat sistemi tarafından banlanırsınız . Tabi bu 15-20 dakika anticheat sisteminin belirlediği bir süredir kimi zaman 5 dakikada bile ban yiyebilirsiniz , ban yememek için diye bir şey yok . Uzun vadede yine ban yersiniz ama belki biraz daha uzun süre ban yememek için . botu 5-10 dakika çalıştırın tutsun kendi balıkları sonra botu kapatıp biraz hareket edin gezin etrafta ve 5-10 kez siz kendi elinizle balık tutun , sonra tekrar bırakın bota , bu şekilde ban yeme ihtimalinizi düşürürsünüz ancak % 100 bir şekilde değil sadece % 40 civarı , çünkü hile koruma sistemleri de artık yapay zeka ile çalışıyor , yani sizin ban yememek için yapabileceklerinizi önceden tahmin edebiliyor .




  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Hocam genellikle hilelerin kodlanmasında memory hack sistemi kullanılır , siz bir kullanıcıya veya bir slota kılıç , çift el , bıçak vb. herhangi bir item ile vurduğunuzda belli bir vurma hızınız vardır . Buda genellikle yöneticiler tarafından 100 - 150 arası belirlenmiştir , ve sistem her vuruşunuzu yine bir log text'i ile kayıt eder . siz yeşil potsuz vurduğunuz zaman 100-150 ile yeşil pot ile 200 250 arası bir hız ile vurursunuz . 7x gibi speed damage veya wait damage hileleri kullandığınız da , hızınız otomatikmen 400 450 e çıkar ve sistem ilk başta bunu hemen hareket kayıdınız yani log kaydı ile algılar , ilk başlarda oyundan login (ID, ŞİFRE GİRİŞ) kısmına atar , bu bir uyarıdır . Bundan sonra yine ısrarla kullanmaya devam ederseniz . Sistem sizi otomatikmen 7 gün banlar . 7 günden sonra açıldığında bir daha ban yerseniz , sınırsız ban yemiş olursunuz. Ayrıca hızlı koşma , çekme tarzı hilelerde yine bu şekilde algılanır , ama genelde sistem hemen banlamaz , sebebi ise hemen banlarsa oyunda oyuncu kalmaz . Bu arada banlanmaların sebepleri % 70 sistem tarafından atılan otomatik ban , % 30 luk kısmı ise SS yani screenshot tır .


    Edit : Ayrıca kullanmış olduğunuz hile , eski ve sistem tarafından fixlenmiş bir hile ise . Daha önceden o hilenin kodu bilindiği için , o eski hile ile oyuna girmeye çalıştığınız an sistem tarafından oyundan atılırsınız ve tekrar girmeye çalıştığınızda Hesabınız Engellendi! uyarsını alırsınız ve büyük ihtimalle fixlenmiş bir hile kullandığınız için . Sistem saldırısı olarak algılanıp sınırsız ban yersiniz .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 29 Mayıs 2017; 15:46:50 >




  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Sıradan internetten indirebileceğin ücretsiz multihack gibi hileler python veya dll tarz hilelerdir , Mt2bob'da aynı python.py uzantılı veya dll uzantılı hilelerdir . Ücretli ve ücretsiz arasında ki fark . Ücretliler genellikli olarak metin2'nin hile koruma sistemini (anticheat) bypass eder . bypass etmesi demek siz memory hack türü hileler ( Çekme , hızlı vurma , 7x ,antifly , waitdamage , prodamage tarzı ) hileleri kullansanız dahi sistem'de ki var sayılan sınırın aşıldığını algılamaz ve doğal olarak ban yemezsiniz . Örneğin oyunun hız sınırı 150 iken siz bunu 400 yapsanız dahi oyun bunu algılamaz . Ancak sadece sizin tarafınızda algılanmaz . Karşı tarafa düz atak yaptığınız zaman , karşı tarafta aynı şekilde log kaydı tutar, derki ; "a" isimli kişi "b" isimli kişiye 150 hızında düz vuruş yaptı . Eğer ki siz bunu 150 değil daha üste taşırsanız . Sistem yine algılayıp size DC verecektir yani oyundan atacaktır . O yüzden dolayı ücretli hilelerde bile ban yeme ihtimaliniz yüksektir . Ama gerçi şuan metin2 de ki oyuncu kıtlığından dolayı hilelilere bile pek bir şey yapmıyor Gm ler :) Bu arada hileye çok karşı biriyim . Hile konusunda bilgili olsam dahi , hile kullanarak yapılan haksızlıklara karşıyım . En iyisi oyunu kuralınca oynayarak , oyun asayişini bozmadan tadını çıkarmaktır . Ayrıca ücretsiz hilelerde gm dedektör vardır , yani gm size belli bir kordinat olarak yaklaşırsa oyun sizi otomatik olarak atar . ancak bu gm dedektör ücretsizlerde çalışıyor gibi dursa dahi bir çoğunda çalışmaz . Ücretlilerde tam olarak çalışan bir fonksiyondur .




  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Support sistemine atılan ticket'larda küfür hariç , hile kullanımı vb eylemlerde video alınması şart koşulmuş .
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Oyun olarak TR zaten oynanacak bir oyun değil , hele ki birde para bayılmadan oynamayı düşünüyorsanız . 70 75 levele gelince bir muharebe kılıcı ve bir adet çelik giyersiniz , 50 55 level biri gelip iki skillde yatırırsa oynama hevesiniz tamamı ile kaçar . Bu yüzden TR emek verilecek bir oyun mecrası değil.


    Edit : Kendim PVP oynuyorum gayet güzel bir PVP .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDMOD -- 30 Mayıs 2017; 13:25:51 >
  • First Premolar kullanıcısına yanıt
    Şimdi aslında oyunda ticari maksatlı kişiler olduğu müddetçe oyun oynanmaz , geçen tr'de gördüm en az 10 tane M satan site flood atıyor . Bunu gördüm an çıktım . Ve oyun yöneticileri bunlara hiç bir şey yapmıyor . Benim tahminimce bu M leri satan siteler hep gameforge un kendisi , bak onlar ban yemez ancak sen elinde ki M i satarken direk ban yersin .
  • Hangi pvp acaba ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LovaMt2 iki server birleşti . 3500 4000 online oluyor akşamları .
  • Elimde resmi bir kanıt olmamakla birlikte yüzde yüz eminim ki yang satıcılarına izin veren bu botları kodlayan yada kodlanmasına yardımda bulunan oyun yapımcılarının kendisidir. Bu kadar aleni hile yapılan bir oyun olamaz çünkü. Kontrollü hile yaptırıyorlar. Dengeyi sağlayaraktan. Bunu da sadece oyunun yöneticileri izin verdiği müddetçe gerçekleştirebilirsin. Biz sanmayalım ki sadece TR'de bu böyle. TR'yi aşan bir olay bu.
  • Dostum flood yaparak yang satanların gf ile alakası yok ama şu botların akıbeti ne bilmiyorum

    Birisi bana Çinli bir şirketin botları kurup yang sattığını söylemişti ki bunu söyleyenler yang satıcısı bir site sahibiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IntZTü kullanıcısına yanıt
    Hocam bu GM ler hiç mi oyuna girmiyor ? Adamlar öyle bir spam bot kullanıyor ki , hem alttan normal , bağırma ve hatta direk herkese aynı anda PM atıyor . Ve fark ettim ki bundan 1 ay önce M satışı yapan bir çar, şuanda da ban yememiş ve aynı nick üzerinden 7/24 flood yapıyor . Yani kimse kusura bakmasın ama buna göz yumuluyor TR zaten para tuzağı olmuş , nesne marketten alamadığı randımanı M satarak alıyor gameforge. Çünkü nesne market üzerinden Ep satışındansa elden satılan M ler daha çok satılıyor . Bu arada zaten TR bitmiş , girdim server full görünüyor ama sadece pazar var oyuncu pek yok tek tük oyunu var .
  • Tam olarak göz yummak demesekte göz yumuyorlar

    Birisi şikayet ederse bakiyorlar ama şikayet olmazsa çar açık kalıyor ...

    Önceden xfire ile video yüklemek hızlı ve kolaydi şimdi ise sadece YouTube'dan yollanan videolara bakıyorlar onunda en az 720 p olmasını istiyorlar.



    Bu sebepten kimse ugrasmiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IntZTü -- 2 Haziran 2017; 6:54:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nasıl oyuncu yok, biz 3-4 arkadaş biraz eğlenelim biraz da uğraş olsun diye başladık, sahura kadar 2. katta boş oda bulamıyoruz şuan, 25-40 arası vadide bi grup slota 2-3 kişi dalıyorduk kalabalıktan. Çölde metin bulsan ayni anda 3 kişi kesiyorsun yine.

    Akdeniz serverı için konuşuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tomatoes kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun orjinal TR olduğunu var sayarsak ,bir çok PVP server, TR nin en kalabalık serverinden daha kalabalık . Dün girdiğim anadolu serveri'de pazarın çokluğundan PC deli gibi kasıyordu , ancak etrafta normal sayıda oyuncu hareket halindeydi ,bir çoğuda AFK bekliyor . Ama sadece mavi 1. köye baktım . Ayrıca TR nin bir çok server'ı neredeyse bomboş bazı serverler biraz kalabalık .
  • Evet evet orijinal tr serverı, valla iyi ki daha kalabalık değil o zaman çünkü her gece boş oda bulmaya çalışmaktan yoruldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.