Şimdi Ara

balık avı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. deniz için kıyı balıkçılığı hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. çok uzun zamandır kampçılık yapıyorum. göl baraj şelale orman içi ve deniz kenarı olabiliyor. yaz başlangıcı ve bitiş dönemleriyle birlikte yılın 3-4 ayı deniz kenarı oluyor. kamp esnasında balık avı da yapmak istiyorum. kışın da sinoptayım yine fırsat buldukça yaparım. geçenlerde ucuz bir makinayla çıktım istavrit için bir çapari takımı edindim. fakat çok verimli değildi. zaten maksat balıkçılarla falan muhabbetti çok da muhabbete açık kişiler denk gelmedi. hedef balıklar istavrit çipura sarıkanat lüfer levrek palamut çinekop olur. ne tarz kamış makine misina gereklidir. spin olta yeterli mi yoksa surf mu almam lazım. geçen ki istavrit de biraz dalga vardı koydaydık. benim olta takımı ile uzağa atamıyordum genellikle uzağa atanlar daha verimliydi. bu balıklar kıyıdan 100-150 metre açıkta mı olur gittiğim meralar koylar olur genellikle. saydığım balıklar için hazır takımlar kullanacam pek takım oluşturmayı yapamam herhalde. olta sarmasını iğne bağlamasını falan şu aşamada hiç bilmiyorum. zamanla videolardan falan ya da diğer balıkçılardan öğrenmeye çalışırım. yardımcı olursanız sevinirim.

• Levrek, turna bunlar at cek icin uygun baliklar. Dalgali havada levrek cok olur ve kiyiya yakin yuzer herzaman. Lufer canli yem sever.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.