Şimdi Ara

Balığımın ters yüzmesi normalmi?(Biraz ilgi.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
94
Cevap
1
Favori
67.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O balık oksijen sorunundan ters yüzüyor büyük ihitmalle sabahı çıkaramaz. Suyun birazını değiştir ve suyu elinle dalgalandır suya hava vermelisin. Bunları yapsan bile yine ölecektir. Oyle kaplarda fanuslarda balık beslemeyin. Balığa eziyet ediyor.
  • Bende TqMaqe'nin gösterdiği fanustan var.Bişey olur mu balıklara?
  • bence o balık öldü yada birazdan ölecek
    ilk balığımı salça kavonozuna koymuştum aldığım ilk odadan 1 saat yok oldum balık ters yatmıştı suyun üzerinde
    sonra 2 yada 3 tane balık almıştım onlarıda büyük şeker kavonozuna koydum birer gün arayla öldüler
    o günden sonra balıklardan nefret ettim zaten sularını bile değiştiremiyodum
    sen sen ol balık işine bulaşma arkadaş bi daha çok sorumluluk istiyor en ufak bişeyde pırt diye gidiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tavuklu Pilav

Bende TqMaqe'nin gösterdiği fanustan var.Bişey olur mu balıklara?

Balık beslemek için ideal olan akvaryummuş...
    Profesyonel bakıcıysan birşey olmaz bence ama benim gibiyseniz balıklar ölebilir.
  • Benimki de ters yüzüyordu, bi baktım ölmüş.
  • sanırım burda kimse anlamıyor balıktan arkadaşım eğer 2-3 gündür o şekilde yapıyorsa hayvan kabız çok kuru yem yediğinden dolayı.
    fazla yem verme balığa bir süre sonra düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vaio

sanırım burda kimse anlamıyor balıktan arkadaşım eğer 2-3 gündür o şekilde yapıyorsa hayvan kabız çok kuru yem yediğinden dolayı.

Bir ihtimal deniyicem.
    Üstte yazdığım gibi balıklar dışkısı ile beraber yüzüyordu ve bi süre sonra düşüyordu...
  • Ölür büyük ihtimal ve kurtulmuş olur o küçücük kaptaki eziyetten.
  • Balık bence sıkılmış senden ilgi bekliyor
    İhmal etme
  • Arkadaşların dediği gibi o balığı sorunu oksijensizlik. Ayrıca Japon balıkları fanus gibi yerlerde yaşayamazlar. Doğru dürüst bir akvaryum almanı tavsiye ederim. Dayanıklı olsun istiyorsan da halk arasında ciklet adı verilen balıklardan al. Hem çabuk ürerler, hem de japona nazaran daha uzun ömürlüdürler.
  • ya benim de balığım öyle olmutu ama benimki çok şişmandı ilk başta arsıra düz yüzerdi sonra yine ters yüzerdi bi süre sonra hiç düz dönmedi ama uzun süre yaşadı balığa iyi bakmaya devam edersen yaşar

tüh bende keşke konu açsaydım belki benimki de düzelirdi
  • Yarın belki yaşar belki yaşamaz yardımlarınız için sağolun arkadaşlar.
  • o balık ya ölmüş yada ölmek üzere fanusta besliyorsan 3günde bir suyunu değiştir ve genel dezenfekte ilacı kullan ben 1yıldır fanusta japon balığı besliyorum fanusta beslemek için en uygun balık japondur
  • quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

quote:

sanırım burda kimse anlamıyor balıktan arkadaşım eğer 2-3 gündür o şekilde yapıyorsa hayvan kabız çok kuru yem yediğinden dolayı.

Bir ihtimal deniyicem.
    Üstte yazdığım gibi balıklar dışkısı ile beraber yüzüyordu ve bi süre sonra düşüyordu...

10 yıldan fazladır balık besliyorum
  • ebesenin şeyini tersten görmüş balık
  •  Balığımın ters yüzmesi normalmi?(Biraz ilgi.)
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

quote:

Bir ihtimal deniyicem.

10 yıldan fazladır balık besliyorum

• bildiğin ölü bu yhaa

mübarek günde ölmüş hayvancağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: agili

bildiğin ölü bu yhaa

mübarek günde ölmüş hayvancağız

Not yazdım dimi balık yaşıyor diye...
  • son demlerini yaşıyor olabilir. hayvancık aşırı yemiş olabilir yem verme bi kaç gün.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.