Şimdi Ara

Balığa Çıkmak İçin Ne Lazım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Balığa çıkmak için ne lazım ortalama fiyatları nelerdir. Dandik şeyler söylemeyin lütfen ortalama 50 tl bulabilirim.

• yetenek lazım.Üzerine çıkılabilecek büyüklükte balık bulman en büyük sorunun olacaktır

• Önce bir olta lazım

Biraz iğne, misina, yem, kova vs. 50 tl tutmaz bile bunlar. Tabi balina avlamayacaksan...

Git bir av bayiine de ben balık tutacam bana gerekli malzemeleri ver o halleder (Ama işi bilenle gitmek daha iyi gider uyduruk iğne verir balık gelmez)
  • Yemi iyi seçmen lazım. Başlarda tutamayabilirsin sabırlı ol. Öğrenene kadar saatlerce boş boş beklersin
  • Merdiven lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

yetenek lazım.Üzerine çıkılabilecek büyüklükte balık bulman en büyük sorunun olacaktır

Balinaya çıkacaksa merdiven lazım

Olta, yem ve yanında biraları birlikte içebileceğin bir arkadaşHatta eğer sizde veya komşuda varsa olmadı kiralayabileceğiniz bir yer varsa bir tane bot alıp biraz açılın daha zevkli olur.

• Bilen arkadaşım var da meşgul şuan dayanamadım konu açtım. Şöyle güzel bir olta istiyorum kamış filan değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Oyuna Girmek Mümkün mü?
    16 yıl önce açıldı
    İşten çıkmak için bahane?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

Yemi iyi seçmen lazım. Başlarda tutamayabilirsin sabırlı ol. Öğrenene kadar saatlerce boş boş beklersin

Ben Eyüp'te halicin orda bir Trabzonlu abiyi gördüm balık tutarken 2-3 saat izledim sohbet falan adam sırf ekmekle tutuyordu valla.Ucuna ekmek takıyordu oltanın ve hiç boş geldiğini görmedim.Baya balık çıkartmıştı o gün
  • Ya benim amacım arkadaşlarla balık tutarken muhabbet etmek ama diyorum 1-2 tanede tutalım yani.
    Önerilerinizi bekliyorum.
  • el oltası al hani tahtaya dolanandan hemde ucuz oluyor 10 tl ye alırsın
    kalan 40 tl lenlede bimden yicek alırsın
    bu olta dandik değildir bununla çok balık tutan olmuştur,hala bunu kullanan çok balıkçı var

kasnak kullanma direk mantar kullan uzun bir misine al,fırdöndüye kösteği sağlam bağla iskandilide büyük al ağırlık iyi olsun sonrada uzağa fırlat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 4 Nisan 2010; 22:24:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

el oltası al hani tahtaya dolanandan hemde ucuz oluyor 10 tl ye alırsın
    kalan 40 tl lenlede bimden yicek alırsın
    bu olta dandik değildir bununla çok balık tutan olmuştur,hala bunu kullanan çok balıkçı var

kasnak kullanma direk mantar kullan uzun bir misine al,fırdöndüye kösteği sağlam bağla iskandilide büyük al ağırlık iyi olsun sonrada uzağa fırlat

Teşekkürler ama ben bi olta istiyorum ona bir öneriniz var mı? hani makinesi şöyle olsun filan

•  Balığa Çıkmak İçin Ne Lazım?
  • Bu arada kasnağın işlevini anlamadım
  • balık lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

balık lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: MonsterHungry

yetenek lazım.Üzerine çıkılabilecek büyüklükte balık bulman en büyük sorunun olacaktır

• Olta alacaksan, alacağın kaliteye göre değişir. Ben 7-8 yıl önce almıştım hala da kullanırız, en iyisi av malzemeleri satan bir yere gidip konuşmak.
  • Balığa çıkman için ilk önce balık tutmayı bilen bir arkadaşın lazım. ara sıra balığa giden birisi. bu kişi sana oltayı atmasını balık tutmasını anlatacak biraz. onun için olmazsa olmaz.

Balık malzemesi satan bir yere gittiğinde sana uygun kamışlı bir olta seti verecektir. Nedir bunlar;
    Kamış
    Makine
    Misina (makineye sarılı)
    Ek misina
    bir kaç tane iğne
    fırdöndü
    bir kaç kurşun
    İğne takımı makineye bağlı
    kamış çanyası

böyle bir setii 50 Tl ye almanız mümkün.

Unutmayın ilk aldığınız set sadece konuyu kavramak için ileride sizde bu işe gönül verdiğiniz de daha kaliteli daha iyi ekipmanları alacaksınız
  • 50 tl ile güzel bi makarayla kamış zor gibi bunun dışında ekipmanlar çok fazla var
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainGeR

quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

balık lazım

çok sakat cevap dimi neye lazımmış sor bakalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.