Şimdi Ara

Baldur's Gate Enhanced Edition Türkçe yama DRM Versiyon&Steam[ÇIKTI] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
360
Cevap
5
Favori
38.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: yated

vay arkadaş, tüm forumlarda insana hayalet muamelesi yapılmaz ki. var bende bir musibetlik ya, hayırlısı.

ikinci oyunun daha Türkçe yaması yok...

ilk çıkan oyunu Beamdog ya da Steam'den alırsan halihazırda Türkçe geliyor.

ilk oyunu bahsettiğiniz yerlerden almadıysak, Türkçeleştirme olasığımız ne kadar? Eğer böyle bir şans varsa, ikinciyi de benzer yolla Türkçeleştirebilecek miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

Heyecanlanmıştım bir an teşekkürler bu arada evil oynamak zordur bu oyunu ya. Zaten konuşmalara göre görev veriyorlar bütün insanları terslemek görevsiz kalmak gibi birşey yani, kelle avcıları varken birde askerler baş belası olur bir kere yanlışlıkla hırsızlık yaptım al başına belayı.

Zor yani temiz kalpli oynamak lazım.

Evil oynamak demek herkesi terslemek demek değil. DM'lik yaptığım dönemlerde de oyuncular bu hataya çok düşerdi. İyiliğin ve iyi olmanın seviyeleri ve dereceleri gibi, kötülüğün de bir seviyesi ve derecesi var. Kötü demek çıkarcı demek. Safi kötülük yapmak için insan terslemek, lâf koymak kötülük değil uyumsuzluktur.

Doğru söylemişsin üstad herşeyde olduğu gibi orantılı olmak lazım.

Bu arada ben de bu sefer evil düşünceleri olan karakterlerle oynuyorum bayağı ilerledim.

Amn'ın askerleri, Yanan Yumruk askerleri hepsinin bir sonu varmış bunu gördüm. Kelle avcıları peşimde sadece.

Ayrıca tapınaklardaki elemanları felan da ( Keldath da dahil ordan ne exp geldi öyle 5000+2000x4 ) öldürdüm acayip katliamcı oynuyorum. Samuel diye bir eleman vardı yaralıydı,yanan yumruk askerine de vermedim elemanı ordan ne kaçırdım onu da bilmiyorum neyse Dost eli hanının oradaki tapınağa götürdüm geç götürmüşüm eleman öldü canım sıkıldı oradakileri de öldürdüm ne varsa, ileride çok sıkıntı yapar mı bu bana.

Mesela Nashkel madenlerinden sonra Beregost'a gittim Tranzig için, bu arada bir ufak çocuk Yanan Yumruk subayının beni çağırdığını söyledi oraya gittim ilk oynadığımda bu kadınla alışverişim felan olmuştu şuan direk kılıcımın tadına baktı.

Alışveriş yaptığım yer sayısı çok az :) İnsanlar beni böyle olmaya sürekledi oyunda. Haraca ben bağladım milleti; Tazok'un yerine.

Rep puanı 1 gezmeyeceksin; demekki çoğu yerde görev veren elemanlar görev vermeyip bana daldılar.

• quote:

quote:

quote:

vay arkadaş, tüm forumlarda insana hayalet muamelesi yapılmaz ki. var bende bir musibetlik ya, hayırlısı.

ilk oyunu bahsettiğiniz yerlerden almadıysak, Türkçeleştirme olasığımız ne kadar? Eğer böyle bir şans varsa, ikinciyi de benzer yolla Türkçeleştirebilecek miyiz?

İnanın ben bilmiyorum ama araştırırsanız bulursunuz diye tahmin ediyorum.

Yada az daha dayanın yakında Steam'de indirimler başlar 4-5 dolara ( 10 TL ) alıp oynarsınız. Kafanız rahat olur başka sorunlarla karşılaşmadan oynarsınız.

• quote:

quote:

quote:

Türkçe yama 2. Patch ile çalışıyor.Yani korsan ve son patchlı bulman gerek.Ama sadece dil dosyasını atayım oynayayım, olmuyor.Outlaw'ın dediği gibi bekle indirimi al orjinal oyna sorunsuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kötülüğün içine uyumsuzluğu, terslemeyi, üçkağıtçılığı ne varsa kattım öyle bir yola girdim hata etmişim.

Yeni oynayan biri için evil düşünme tarzı zor geldi bana diyebilirim; bende o hataya düşen oyunculardan oldum şimdi.

İyilik timsali anlayışlı bir tiplerle oluşturduğum karakterlerle oynuyorum.

Ayrıca oyundaki büyücü ve sihirbaz olayı arasında çok fark var mı?

https://www.facebook.com/baldurgecidi?fref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breath Of fire -- 26 Kasım 2013; 19:43:46 >
  • Oyunu kaç tane yeni Npc eklendi bilgisi olan; daha önce hiç duymadığım biri denk geldi şuan Baeloth diye bir büyücü drow.

Öldürdüm üstündeki itemler iyi, çıkan altın güzel.

Rasaad, Neera ve Dorn'a denk gelmiştim.
  • Rasaad, Neera ve Dorn olması lazım. Zaten ana menude gosteriyor yeni eklenen karakterleri.
  • quote:

Ben kötülüğün içine uyumsuzluğu, terslemeyi, üçkağıtçılığı ne varsa kattım öyle bir yola girdim hata etmişim.

Yeni oynayan biri için evil düşünme tarzı zor geldi bana diyebilirim; bende o hataya düşen oyunculardan oldum şimdi.

Büyücü sanırım Wizard oluyor, bulduğu veya satın aldığı parşömenleri ezberlemek zorunda, bir büyü dalı üzerinde uzmanlaşabiliyor. Sihirbaz ise kendisi sorceres oluyor seviye atladıkça büyülere sahip oluyor, hazıra konmak gibi bişey bu. Ancak büyüde uzmanlaşamıyor ve büyü çeşitliliği daha az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İleri seviyedeki büyüler çok güzel, hepsine sahip olmak istiyorsunuz. Birkaç tane güzel büyüyü 7'şer 8'er kere yapmak mı istersiniz yoksa her durum için büyü ezberleyip sadece hasar büyülerini değil istediğiniz büyüleri istediğiniz yere göre kullanmak mı?

Sorcerer daha güçlü, tek amacı savaşı erkenden bitirmek ve büyüleri takır takır yapabiliyor. Wizard ise daha support görevli.
  • quote:

Oyunu kaç tane yeni Npc eklendi bilgisi olan; daha önce hiç duymadığım biri denk geldi şuan Baeloth diye bir büyücü drow.

Oyundaki en güçlü büyücü parti üyesini niye öldürdün kü :) Üstelik Edwin'i ağız dalaşında alt ediyor ve sürekli sinirlendiriyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Oyunu kaç tane yeni Npc eklendi bilgisi olan; daha önce hiç duymadığım biri denk geldi şuan Baeloth diye bir büyücü drow.

Oyundaki en güçlü büyücü parti üyesini niye öldürdün kü :) Üstelik Edwin'i ağız dalaşında alt ediyor ve sürekli sinirlendiriyordu

Sadece şu seçeneği hatırlıyorum:"Geber Drow!"

• quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Rasaad, Neera ve Dorn olması lazım. Zaten ana menude gosteriyor yeni eklenen karakterleri.

Kara elf var bir tane de adı Baeloth o yok resimlerde ayrıca tesadüfen denk geldi banada.
  • örümceklerden nefret ediyorum
  • Oyun şuan indirimde 10 dolar Steam'de

ayrıca TES 5'de indirimde 7,5 dolar.

Örümcekler
  • Tüh ben oyunu playstore'dan aldım ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

örümceklerden nefret ediyorum

Hele Swordspiderları görün ileride :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

Ben kötülüğün içine uyumsuzluğu, terslemeyi, üçkağıtçılığı ne varsa kattım öyle bir yola girdim hata etmişim.

Büyücü sanırım Wizard oluyor, bulduğu veya satın aldığı parşömenleri ezberlemek zorunda, bir büyü dalı üzerinde uzmanlaşabiliyor. Sihirbaz ise kendisi sorceres oluyor seviye atladıkça büyülere sahip oluyor, hazıra konmak gibi bişey bu. Ancak büyüde uzmanlaşamıyor ve büyü çeşitliliği daha az.

tamam bir dahakinde onu da deneyeceğim.

• Oyun şuan Steam'de 7 dolar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: patronaHALİL28

Oyun şuan Steam'de 7 dolar ...

Ben playstore'dan aldım ne yapayım şimdi Türkçe oynamak için steam'dan mı alayım 2.kez oyunu?
  • Playstore zaten steam keyi vermiyor mu? Oyunu steame eklersen sorunun kalmaz ki enhanced edition satılıyor palystoreda steam olamsa bile son patch ile oynayabilirsin sorunsuzca.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.