Şimdi Ara

Baldur's Gate (1998) / Enhanced Edition (2013) [ANA KONU] (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.343
Cevap
7
Favori
113.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler biriniz bana ilk baldur's gate ve ek paketinin hikayesini kısaca anlatabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drowen

Baldur's Gate Extented Edition Kasım 2012'ye ertelenmiş.

Piyasaya kutulumu çıkacak? Tüm seri ve ek paketlerlemi ayrıca?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu çıkmayacak ne yazık ki ve çıkan Baldurs gate 1+ ek pakedi Tales of the Swordcoast. 2. oyunu ve ek pakedini de yapacaklar.

İdare eder bir satış rakamı yakalarlarsa devam oyunu niteliğinde birşeyler yapacaklarmış.
  • TomAmca Uncle Quayle'e acayip benzemiyor mu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havenless

TomAmca Uncle Quayle'e acayip benzemiyor mu ya?

Ben ondan uzunum...
  • Konu birden Tom Emice Fan Kılab'a dönüştü, adını koluma dövme yaptığımın amcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomAmca

quote:

Orijinalden alıntı: Havenless

TomAmca Uncle Quayle'e acayip benzemiyor mu ya?

Ben ondan uzunum...

Hangimiz değil ki abi... :)
  • Ey ahali uyumayın :) EE kapımızda aha bu da ilk videosu!

Eklenti : Bu arada oyunu alanlara duyuru, ön yükleme başladı sitesinden hazırlıklara başlayın :) (Gerçi çöktü site :))

Hatta burada da yeni ekran görüntüleri var.

http://www.baldursgate.com/news_2012nov22.en.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Kasım 2012; 10:58:54 >

• mükemmel trailer hazırlamışlar müziği tüyleri diken diken ediyor
  • Soundtrack eklemişler yeni baya da güzel trailerdaki gibiyse hepsi :) Oyunla birlikte gelir umarım ekstra olarak.
  • Ya iyi güzelde grafiklerle hiç oynamamışlar neredeyse, büyü efekleri bile aynı sayılır..
  • Ben beğenmedim, hanım kalk gidiyoruz Skyrim oynamaya...

Baldur's Gate 2 için yıl belirli mi? Onun için de çıkacak diye biliyorum ama ben, yanlış mı biliyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frostlord

Ya iyi güzelde grafiklerle hiç oynamamışlar neredeyse, büyü efekleri bile aynı sayılır..

Böhü!
    aynı ne yazık ki herşey, Bioware kaynak kodları kaybettik dedi (yedik bizde) Elleyemediler hiç bir şeyi o yüzden.

@Nicholai Hel

O da 2013 baharında gelir diyorlardı.
  • cumartesi icewind dale başladık 2kişi. Bir fighter mage bir cleric thief, yalnız bir sıkıntı var. Cleric thief hammer alabiliyor eline backstab yapamadi daha. Sneak atak yapıyorum yine olmuyor. club alsam backstab yapabilir mi ona göre hareket edelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Icewind Dale 1 se stealththen çıkmadan backstab yapamazsın. Stealththen sonraki ilk roundda vurman lazım, silah farketmiyor bildiğim kadarıyla. Warrior/thief ile two handed staff kullanarak hoş olmayan rakamlar vuruyordum ben.
  • Enchanced edition çıksın TomAmca forumun aranılan adamı olacak.Şahsen baya bir soru soracağım gibi geliyor kendisine.
  • Sor sor bize de sor :) Bütün yük Tomamca'ya kalmasın. Her tür yardım edilir!

Nicholai Hel ban yemiş gene, kimleri rahatsız etti acaba :)
  • Açıkçası merakla beklediğim oyun Enhanced edition. Bir çok kere oynayıp bitirdiğim bir oyun Baldurs GATE 2. Baldurs Gate 1'ide bir kez bitirmişliğim vardır. Bilgisayarımda özel klasörü bulunan tek oyundur. Malum bir sürü mod. Enhanced edition'u oynamak ayrıca zevkli olacak, zira yapanların bir kısmı eski takım üyeleri. İnşallah Baldur's Gate 2'yede el atarlarda Lilarcor'u kısa sürede olsa yeniden kullanırız. Bol Baldur's Gate'li günler dilerim. Zarar gelmez oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vukuat man -- 27 Kasım 2012; 10:29:16 >
  • Baldurs Gate 2 de kesin yapılacak ToB ek paketi ile birlikte, hatta çalışmalar ufak ufak başlamıştır belki. Eğer iki oyunda güzel bir başarı yakalarsa 3.sünü düşünüyoruz dedi elemanlar :)
  • Baldur's Gate 3. Adı bile insanı heyecanlandırıyor. İnşallah Baldur's Gate ruhunu bozmadan 3. yüde yaparlar. Baldurs Gate hakikaten gördüğüm en güzel oyun ve öyle olmaya devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.