Şimdi Ara

Baldır Kaslarıma Kramp Girdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
9.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: loodyeyes

quote:

Orijinalden alıntı: hotmail@@

benim dediğimi yap ufak bi toplu iğneyi 0,2 cm kadar batır yeter

Arkadaş haklı.Geçen gün arkadaşımın başı çok ağrıyordu dikenli sopayla kafasına var gücümle geçirdim baya kanadı hemen geçti.

• Şu iğne olayını babamı arayıp sordum. Onu o anda kramp giren damara yapacaktın şuan bir faydası olmaz dedi. Çişe de birşey demedi.

Şimdi birisi çıkıp niye herşeyi babana soruyorsun ya da babanla konuşuyorsun demesin. Babam da eskiden altyapılarda oynamış senelerce...
  • Harbi harbi bacağına işettiriceksiniz adamı
  • Bacağına Kramp mı girdi yoksa yırtık mı var bunu iyi ayırt etmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Bacağına Kramp mı girdi yoksa yırtık mı var bunu iyi ayırt etmen gerek.

Bağ yırtılması , kopmasından da şüphelenmiyor değilim açıkçası. Çünkü sağ ayağımı yere kötü bastım ve bastığım anda oldu herşey.

Bu arada çiş olayı gerçek değilse bunu çiş olayını söyleyenlerin seviyesizliğine veriyorum. Ben burda ciddi bir konu açmışım. Bugün ve yarın antremanlara gitmem lazımdı. Ama adam gelmiş burda dalga geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Gerçekten çok komik. O çişi alıp başından aşağı dökmem isterdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Gerçekten çok komik. O çişi alıp başından aşağı dökmem isterdim.

• bence çiş olayını dene olmasa bile ne kaybedersin ki en fazla 1 kova su
  • Çiş saçmalığına inanma. Ya akıllarınca dalga geçiyorlar ya da cahilin tekiler. Sıcak banyo iyi gelebilir. Küveyt varsa sıcak suyla doldurup içinde otur iyi gelebilir. Krem sürüp sargıya al sürekli. Kremi düz sürme masaj eşliğinde sür daha etkili olur. Ağrıyan bölgeye buz dolaştırabilirsin veya sıcak su torbası varsa onu da kullanabilirsin. Hangisi daha çok rahatlatırsa onu kullan, ben sıcağı öneriyorum. Su ve süt iç bol bol. Çok yürüme, koşma yorma kendini dinlen. En erken 2-3 güne iyileşirsin. Ortalama 5-6 güne bir şeyin kalmaz.
  • Bir küvet suya 3 damla çiş yapılır ... ( aşırı dozdan sakının )
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

Çiş saçmalığına inanma. Ya akıllarınca dalga geçiyorlar ya da cahilin tekiler. Sıcak banyo iyi gelebilir. Küveyt varsa sıcak suyla doldurup içinde otur iyi gelebilir. Krem sürüp sargıya al sürekli. Kremi düz sürme masaj eşliğinde sür daha etkili olur. Ağrıyan bölgeye buz dolaştırabilirsin veya sıcak su torbası varsa onu da kullanabilirsin. Hangisi daha çok rahatlatırsa onu kullan, ben sıcağı öneriyorum. Su ve süt iç bol bol. Çok yürüme, koşma yorma kendini dinlen. En erken 2-3 güne iyileşirsin. Ortalama 5-6 güne bir şeyin kalmaz.

Teşekkür ederim. Hala düzgün insanlar varmış demekki.

Bol bol su içiyorum. Birazdan duşa girip sıcak suyla masaj yapıcam. Çok fazla yürüdüğüm zaman ağrıyan bacağım çok fazla yorulmuş gibi oluyor zaten ve şuan bacağımı düz tutamıyorum. Babam işten geldi ve büyük ihtimal adele yırtılması var dedi. Duştan sonra ilaç sürücem ama yarın yine antremana gidemicem sanırım. Koşmayı bıraktım yürüyemiyorum...

• Cok gecmis olsun dostum sonuc nedir? Bende 11 gun once sprintte cok zorladim ve kramp hala gecmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130 net 5k gelirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ignisfatuus

130 net 5k gelirmi?

Kardeşim benim de hemen hemen aynı. Bilen birisi cevaplarsa çok iyi olur...

• Adam bacagına mıç dese inanacaksın hocam . Git bir doktora görün geçmiyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

quote:

Orijinalden alıntı: aRiSe*

Bacağına Kramp mı girdi yoksa yırtık mı var bunu iyi ayırt etmen gerek.

Bağ yırtılması , kopmasından da şüphelenmiyor değilim açıkçası. Çünkü sağ ayağımı yere kötü bastım ve bastığım anda oldu herşey.

Bu arada çiş olayı gerçek değilse bunu çiş olayını söyleyenlerin seviyesizliğine veriyorum. Ben burda ciddi bir konu açmışım. Bugün ve yarın antremanlara gitmem lazımdı. Ama adam gelmiş burda dalga geçiyor.

Ya dh lıların uydurdukları

• Bekir__ B kullanıcısına yanıt
    Sen çok yaptın galiba kardeşim

• Şu aralar bi' eski konularımı hortlatmadır gidiyor , hayırlısı.

• Montla mıç

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.