Şimdi Ara

BALAYI ÖNERİLERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Öncelikle hepinize sağlıklar dilerim.Eylül ayında kısmetse düğünüm var.Bunun için balayı önerileriniz bekliyorum.Bugüne kadar hiçbir yaz tatili vs. çıkmadım bilmem yani nereler nasıldır fiyatlar nasıldır.Kendi imkanlarımla gidebileceğim bir topluluğa vs. katılmak istemiyorum(tur vs.)kendim gezip öğrenebileceğim güzel yerler önerirseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usengul -- 24 Mayıs 2020; 1:3:25 >



  • Merhaba öncelikle hayırlı olsun, bir ömür mutluluklar dilerim.

    Biz balayımızda Marmaris'e gitmiştik. Hem doğal güzellik olarak, hem deniz yaz tatili vs, sessiz sakın olsun istenirse o da mümkün olan bir yer. Fiyatlarda uçuk kaçık değil o mevsimde de bunaltıcı sıcaklar kalmaz tekne turları efsanedir. Dalyan deltası kral mezarlıkları istuzu plajı caretta kaplumbağaları izleme şansı vs. Birde o mevsimde bozcaada tatili ysptık geçen sene. Orası da çok güzeldir braz daha dıcak bir ortam var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun kardeşim. İmkanın varsa araç ile ege tarafına gitmeni tavsiye ederim. Ve de önceden rezervasyon vs yapma.Böylece bir yere bağlı kalmadan günlük gezebilirsin. Oraya gittiinde sezon bittiği için kalacak yer çok fazla alternatifin olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.