Şimdi Ara

Balayı için Muhafazakar Otel Tavsiyesi ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ağustosun 17 sinde evleniyorum ve balayı için hiç bir hazırlık yapamadım pekte araştıramadım ama ege bölgesinde yani bodrum fethiye didim çeşme marmaris kuşadası ayvalık bu bölgelerde bildiğiniz tavsiye edebileceğiniz muhafazakar otel varmıdır bayanlar ve erkeklerin ayrı havuzlara girebildiği islami anlamda düzgün bir tatil yapabileceğimiz otel arıyorum yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BucaLee10 -- 1 Temmuz 2014; 9:04:20 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstad.. insan balayında eşiyle birlikte olmak istemez mi? bunun için de ya karışık havuz gerekir ya da aile havuzu..

bu sıcaklarda olur mu bilmem ama termal otel düşün istersen.. afyonda özel aile havuzlu oteller çok..

sahil oteli ise benim bildiğim muhafazakar otel karadenizde var...akçakocada.. sky tower diye bir yer... odalar lüks, temiz.. bayanlar için havuz yeterli ama erkekler için olan küçük.. spa idi aynı zamanda ama bana temiz gelmemişti..

otelin girişi 7.kat.. denizin kıyısında kayanın üzerine konuşlanmış... full karadeniz manzaralı... ben 13. kattaydım ve dalga sesi müthiş geliyordu.. biz ayrılırken son gün yogacı ablalar gelmişti... yoga diyince aklıma direk recep ivedik geliyor ya neyse...

ets turdan baksana ege-akdeniz muhafazakar otel diye.. vardır herhal..
  • quote:

Orijinalden alıntı: turizmpsikoloğu

üstad.. insan balayında eşiyle birlikte olmak istemez mi? bunun için de ya karışık havuz gerekir ya da aile havuzu..

bu sıcaklarda olur mu bilmem ama termal otel düşün istersen.. afyonda özel aile havuzlu oteller çok..

sahil oteli ise benim bildiğim muhafazakar otel karadenizde var...akçakocada.. sky tower diye bir yer... odalar lüks, temiz.. bayanlar için havuz yeterli ama erkekler için olan küçük.. spa idi aynı zamanda ama bana temiz gelmemişti..

otelin girişi 7.kat.. denizin kıyısında kayanın üzerine konuşlanmış... full karadeniz manzaralı... ben 13. kattaydım ve dalga sesi müthiş geliyordu.. biz ayrılırken son gün yogacı ablalar gelmişti... yoga diyince aklıma direk recep ivedik geliyor ya neyse...

ets turdan baksana ege-akdeniz muhafazakar otel diye.. vardır herhal..

üstad yine eşimle olucam izmirde çeşme de var clup family yada ihlas armutlu tatil köyü var ama başka seçenek arıyorum o yüzden sordum aile havuzu istiyorum zaten

• BucaLee10 kullanıcısına yanıt
    hocam ayvalık sarımsaklı deniz olarak badavut mükemmel ama otel olarak hiç bir fikrim yok ama badavut civarında vardır diye tahmin ediyorum aracınız varsa sorun olmaz
  • Afyon Dündar Termal'in vip villası için 500 lira fiyat istediler gecelik. Daha önce Başaranlar termalda gecelik 180TL'ye normal villa'da kalmıştık. Kaplıca suyu, Çevre düzenlemesi güzeldi. Villada 4 tonluk havuz var. Gezmek için Afyon harika bir yer daha iyi F/P için araştırmaya devam ediyorum.
  • kendi havuzu olan villaya sahip mekanlar uyar mı? Butik tesislerde bulunabiliyor, son derece de şık ve mahrem oluyorlar
    Ancak mekanlar helal sertifikalı değiller, alkol satışı da bulunuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhafazakar Tatil Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Konya için otel tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.