Şimdi Ara

Bakü katliamını unutmadık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UNUTMAK İHANETTİR...TÜRK MİLLETİ BAKÜ KATLİAMINI VE HOCALI SOYKIRIMINI UNUTMAYACAKTIR
    İMZA KAMPANYASI:www.katiliyorum.com/baku-katliamini-unutmadik

• Katıldım
  • http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H_rUIogX_uY#!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairstars -- 21 Ocak 2012; 0:28:42 >
  • hocalı katliyamı 2 ermeni asker kadının karnındaki çocuk için yazı tura atıyorlar kızmı erkekmi diye iddaaya giriyolar ve hamile kadının karnını bıçakla kesip çocuğu çıkarıyorlar kadınıda öldürüyorlar)
  • Görünüşe göre "tarafsız" medya ve halk unuttu. Hatta bütün günümü 20 yanvar katliamını anlatmakla geçirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruhhali

UNUTMAK İHANETTİR...TÜRK MİLLETİ BAKÜ KATLİAMINI VE HOCALI SOYKIRIMINI UNUTMAYACAKTIR
    İMZA KAMPANYASI:www.katiliyorum.com/baku-katliamini-unutmadik

Baku katliamini ilk kez duydum netten arastirdim diyor ki azerilerin ermenilere yaptigi katliamdir. Sen karistirdin galiba katliamlari, hocali ile mi karistiriyorsun.

Bakü Katliamı (Baku Massacre)[1] veya Bakü Pogromu (Baku Pogrom)[2], Ocak 1990'da Azerbaycan Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti'nin başkenti Bakü'de Azeriler tarafından işlenen ve esasen Ermeni sakinlerini hedef alan pogrom.[3][4]. kaynak-wiki

• quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Görünüşe göre "tarafsız" medya ve halk unuttu. Hatta bütün günümü 20 yanvar katliamını anlatmakla geçirdim.

hakkaten bizim de Azerbaycan ile anmamiz lazimdi, en azindan bizim tvler en ufak bir haber bile gecmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.