Şimdi Ara

BAKÜ'DE NOEL (YILBAŞI) HAZIRLIĞI **(SS'li)**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noel hazırlıklarından dolayı şehrin merkez caddeleri iyice güzelleşti.

Bir kaç foto paylaşayım dedim

Bu yıl ki Noel pazarımız. Aslında gece daha güzel oluyor.

Aynı yerdeki Noel ağacımız :)

Bu da, Bakü bulvarındaki şehrin en büyük Noel ağacı. Açıkçası geçen seneki büyük ağaç daha güzeldi. Ama bu sene de fena değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 22 Aralık 2016; 22:47:59 >

• Jesus Christ
  • Noeli niye kutluyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bi ara geliyimde beni misafir edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Noeli niye kutluyorsunuz?

Sanane?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel bi görüntü ya

• quote:

Eğlenceli oluyor işte, caddeleri süslüyorlar, konserler falan oluyor, millet dışarı çıkıp eğleniyor, niye kutlamayalım ki?
    Ha bu arada, Noel resmi tatil günü değil, tatil Yılbaşında oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mutlu noeller kanka

• Nerede o eski noeller
  • Türkiyede haram. Orada yobaz çok yok muydu nasıl izin veriyorlar yakıp yıkmıyorlar şaşırdım? Orası da diktatörlükle yönetiliyor diye duymuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Areyouradyo

Nerede o eski noeller

Baküde

• quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Türkiyede haram. Orada yobaz çok yok muydu nasıl izin veriyorlar yakıp yıkmıyorlar şaşırdım? Orası da diktatörlükle yönetiliyor diye duymuştum.

Evet diktatörlük, ama yobaz yok. Devlet tamamen laik, insanların zaten dini pek önemsedikleri yok.

• Noel değil yılbaşı.

Noel hristiyanların bayramı
    Yılbaşı Türklerin dünyaya armağan ettiği özel gün

Gerçi İsa peygamberin doğumunu kutlamak da neden sakıncalıysa artık? O da peygamber diğeri de peygamber.
    EDIT: Armağan ettiği özel gün derken ağaç süslemek Türklerden gelen bir adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reid Rider -- 22 Aralık 2016; 19:28:04 >
  • quote:

Allah'ın elçisi Hazreti İsa'nın doğum gününü kutluyoruz, sıkıntın mı var ?
  • Doğruya doğru cavur bayramları daha bir renkli oluyor cadılar bayramı noel falan çılgınlar gibi alışveriş ama bence bizimkiler daha samimi aile ziyaretleri tatlılar etler yada bayramlık alma bunlarında tadı başka bence ailem alamancı olduğu için her iki kültürüde yaşadılar ben sadece bizimkileri ama noelde bi hediye üstüne hediye almak yada kostüm giymek zevkli olabilirdi ama dediklerine göre orda bize yansıtılan kadar renkli geçmiyor bizim insanlarımız fazla abartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Doğruya doğru cavur bayramları daha bir renkli oluyor cadılar bayramı noel falan çılgınlar gibi alışveriş ama bence bizimkiler daha samimi aile ziyaretleri tatlılar etler yada bayramlık alma bunlarında tadı başka bence ailem alamancı olduğu için her iki kültürüde yaşadılar ben sadece bizimkileri ama noelde bi hediye üstüne hediye almak yada kostüm giymek zevkli olabilirdi ama dediklerine göre orda bize yansıtılan kadar renkli geçmiyor bizim insanlarımız fazla abartıyor

Hocam, Baküde cadılar bayramını da kutlayanlar az değil mesela. Ama işin dini tarafı kimsenin umurunda değil. Maksat eğlence, arkadaşlarla beraber kutlama yapmak ve saire.

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: Goblin Mind

Doğruya doğru cavur bayramları daha bir renkli oluyor cadılar bayramı noel falan çılgınlar gibi alışveriş ama bence bizimkiler daha samimi aile ziyaretleri tatlılar etler yada bayramlık alma bunlarında tadı başka bence ailem alamancı olduğu için her iki kültürüde yaşadılar ben sadece bizimkileri ama noelde bi hediye üstüne hediye almak yada kostüm giymek zevkli olabilirdi ama dediklerine göre orda bize yansıtılan kadar renkli geçmiyor bizim insanlarımız fazla abartıyor

Hocam, Baküde cadılar bayramını da kutlayanlar az değil mesela. Ama işin dini tarafı kimsenin umurunda değil. Maksat eğlence, arkadaşlarla beraber kutlama yapmak ve saire.

Bence yinede çok hoş değil yabancı bir kültürü benimser gibi davranmak

• quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

Türkiyede haram. Orada yobaz çok yok muydu nasıl izin veriyorlar yakıp yıkmıyorlar şaşırdım? Orası da diktatörlükle yönetiliyor diye duymuştum.

Evet diktatörlük, ama yobaz yok. Devlet tamamen laik, insanların zaten dini pek önemsedikleri yok.

Müthişmiş peki hayat nasıl, pahalı mı ucuz mu, işsizlik çok mu? Türkiye'den gelme biri mimar mühendis doktor vb olmamasına rağmen çalışabilir mi?

• Ruslar asimile politikasını iyi uygulamış.

Bizim yunan işgalindeki adalarımız ve sizin ermeni işgalindeki topraklarınız varken bu eğlencenin zehir olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

Ruslar asimile politikasını iyi uygulamış.

Bizim yunan işgalindeki adalarımız ve sizin ermeni işgalindeki topraklarınız varken bu eğlencenin zehir olması lazım.

Arapların asimile politikasına uğramış neslin torunu bildirdi. Sözü Birand'a aktarıyoruz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.