Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi.. (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.823
Cevap
85
Favori
335.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlçe otogarlarına gönderim yapılıyor mu? Mesela Adana, Kozan?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Baklavacı Şemsettin'in baklavasının toptan fiyatı 18 lira diyelim. Şemsettin bu baklavayı ister müşteriye direkt kendisi satabilir(fabrika satış mağazası) veya toptan fiyatına bayilere satar.

Şemsettin, fabrika satış mağazası açmaya karar verdi. Bölgedeki alım gücü yüksek olduğundan veya biraz da prestij olsun isim yapalım diye mağazayı Nişantaşı'na açtı. Nişantaşı'nda baklavayı 50 liradan satıyor.

Bense gittim bayilik başvurusunda bulundum, Şemsettin kabul etti. Aynı isimle Bilecik'de satış yapıyorum. Ama fiyatım 25 lira. Burdaki maaliyetler 25 lirayı kurtarıyor, sürümden kazanıyorum. Zaten 30 desem insanlar benden almayacak Tatbak'dan alacak.

Şimdi anladın mı arkadaşım.
  • Mobilde 87 sayfa olmus. Halen maliyet konuşuluyor. Ne boş adamlarsınız arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

hala laf olsun diye okumadan yazıyorsun !

üreticiden satın alıp üstüne kar koyup satan kişi nasıl üreticiden daha ucuza satsın !

ÜRETEN DAHA PAHALIYA SATIYOR DİYORUM İYİ OKU. ÜRETEN FİRMADAN ALIP SATAN BİRİ, NASIL OLUR DA ÜRETİCİ FİRMADAN DAHA UCUZA SATABİLİR.

Alıntıları Göster
    Daha önce açıklamasını gördüğüm için yazıyorum.

Kuru baklava bazı yerlerde 4 yüzü fıstığa yatırılarak satılır bu nedenle de baya fıstık gidiyor. Merkezde bu şekilde satılırken bayide fıstığa bulanmadan satılıyormuş. Fark bundan dolayı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckerberg

Türkiyenin neredeyse çoğu ilinde baklava yemiş ve tatmış biri olarak baklavanın iyisinden çok iyi anlarım. Kilosu 80-90 liranın aşağısında bu güne kadar iyi baklava görmedim. Siparişimi verdim, yarın izmir’e gelecek. Yorumlarımı tüm objektifliğiyle yazacağım. Merakla bekliyorum. ( İri fıstıklı tereyağlı ve Antep sarma )

Not: Bu gözler ağustos ayında Adana’nın ünlü diye anıldığı bir baklavacısında, satın almak üzere girdiğimiz mekanda tadımlık olarak tattırılan baklavanın da fiyata dahil olduğunu gördü (: Düşünün halimizi
    Bende İzmir'deyim ama Aliağa ilçesinde =) Otogar çok çok uzak, nasıl yapacağız bilemiyorum. Almak isteyen çok sayıda arkadaşım var. Birileri yardımcı olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extravaganza

Baklavacı Şemsettin'in baklavasının toptan fiyatı 18 lira diyelim. Şemsettin bu baklavayı ister müşteriye direkt kendisi satabilir(fabrika satış mağazası) veya toptan fiyatına bayilere satar.

Şemsettin, fabrika satış mağazası açmaya karar verdi. Bölgedeki alım gücü yüksek olduğundan veya biraz da prestij olsun isim yapalım diye mağazayı Nişantaşı'na açtı. Nişantaşı'nda baklavayı 50 liradan satıyor.

Bense gittim bayilik başvurusunda bulundum, Şemsettin kabul etti. Aynı isimle Bilecik'de satış yapıyorum. Ama fiyatım 25 lira. Burdaki maaliyetler 25 lirayı kurtarıyor, sürümden kazanıyorum. Zaten 30 desem insanlar benden almayacak Tatbak'dan alacak.

Şimdi anladın mı arkadaşım.
    Hiç okumuyor musun yoksa okuyorsun ama gerçekten anlamıyor musun çözemedim !

Şemsettinin 29 TL ye fabrikadan direk sattığı ürünü, ondan alıp dükkan kirası, personel gideri, ikram gideri vs giderleri olan biri daha ucuza satıyor diyorum.
    Bu 2x2=4 kadar açık olan akla-mantığa uymayan bir durum. Aklın yolu bir. Konuyu ne kadar da uzattın.

ayrıca firmadan da 2 ayrı cevap geldi:

1) Fıstık süslemesi daha fazla olduğu için fiyat bizde daha yüksek dediler.
    2) Bazı bayilere özel fiyatlama yapıldığı için fiyat bizde daha yüksek dediler.

Ben direk üreticiden satın alınan ürünün tüketici için daha ucuz olması gerektiğini belirttim ve bu durumun mantıksız olduğunu savunuyorum. Konuyu bu kadar tartışacak bir hale getirmek ne kadar saçma. Benim mesajıma cevap vermek zorunda değilsiniz. Konuyu kapatın herkes işine baksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Daha önce açıklamasını gördüğüm için yazıyorum.

Kuru baklava bazı yerlerde 4 yüzü fıstığa yatırılarak satılır bu nedenle de baya fıstık gidiyor. Merkezde bu şekilde satılırken bayide fıstığa bulanmadan satılıyormuş. Fark bundan dolayı sanırım.

Alıntıları Göster
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bayiden ve fabrikadan alınan kuru baklavaların görsellerini ekleyen olursa karşılaştırma fırsatımız olur.
    Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Image
    https://hizliresim.com/v66AYA

• Bende 1 kilo fıstık sarma ve 1 kilo fıstıklı billuriye aldım , fıstık sarmayı açtım ve tadına baktım 32 liraya bedava bu kalitede bir ürün için , fıstıklar taze ve lezzetli sırf fıstık sarma alırım bundan sonra
  • Antalyadan alanlar olursa ortak olabilirim.

• Ankara'dan 2 kilo sipariş vermek istiyorum başka sipariş verecek var mı?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Fabrikada 29 TL değil, Şanlıurfa'daki merkez şubenin -dükkan kirası, personel gideri, ikram gideri, kargoya veriyorsa paketleme masrafı olan yerin- PERAKENDE fiyatı bu.
    TOPTAN fiyatı ise daha ucuz, istersen telefon açıp kendin sor TOPTAN fiyatını. Ayda en az 1000 Kg alacağım de nasıl bir fiyat veriyorlar sana.
    İstanbul şube TOPTAN fiyattan alıp PERAKENDE olarak istediği fiyattan satabilir.
    Cevap yazmayacaktım ama açıklamaları kabul etmediğin ve forumu 1 TL için meşgul ettiğin için yazdım.

.
  • extravaganza E kullanıcısına yanıt
    VAR GİT İŞİNE HALA YAZIYORSUN. LAF OLSUN DİYE YAZDIĞIN İÇİN FORUM MEŞGUL OLUYOR. 1 TL YAZARAK ALGI YAPMAK İSTEMEN DE AYRI BİR VAKIA. BU MANTIKLA DEVAM ET HAYATINA !

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgmeteor

Hocam birkaç kere gittim Arnavutköye.. hep paket aldım hiç orda yemedim porsiyon fiyatları nasıl farklı mı? bir tabak karışık felan. bilginiz var mi merak ettim :)
    Ilk sayfanın altında fiyat listesi var hocam arnavutkoy subenin

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Cevabınız için teşekkür ederim. Bayiden ve fabrikadan alınan kuru baklavaların görsellerini ekleyen olursa karşılaştırma fırsatımız olur.
    https://hizliresim.com/v66AYA

Alıntıları Göster
    Hocam arka sayfaya gorsel olarak ekledim tartisip sinirlerini yipratmaya gerek yok yanlış anlaşıldın cogu kisi tarafindan..Ben şöyle soyliyim arnavutkoy subede kuru baklavanin etrafinda toz fistik yok ama urfa merkezde var 1 liralik fiyat farkı toz fıstıgın süslemesinden kaynaklı.Cogu subede de fiyatlar degiskenlik gosterebiliyor kimi urunde 1 2 lira kimisinde 3 4 lira oda ulaşım ve dedigim gibi ekstra durumlardan kaynaklaniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Hocam arka sayfaya gorsel olarak ekledim tartisip sinirlerini yipratmaya gerek yok yanlış anlaşıldın cogu kisi tarafindan..Ben şöyle soyliyim arnavutkoy subede kuru baklavanin etrafinda toz fistik yok ama urfa merkezde var 1 liralik fiyat farkı toz fıstıgın süslemesinden kaynaklı.Cogu subede de fiyatlar degiskenlik gosterebiliyor kimi urunde 1 2 lira kimisinde 3 4 lira oda ulaşım ve dedigim gibi ekstra durumlardan kaynaklaniyor

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim
  • Geçen hafta 10 kg söyledim bu haftada 14 kg söyledim gelince haber veririm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önder kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uçamayanadam U kullanıcısına yanıt
    Şubelere ve illere göre fiyatlar değişiyor sanırım

• «hidalgo» kullanıcısına yanıt
    Türkiyenin bir çok yerine her gün ürün gönderdiklerini biliyorum

• muhalif13 kullanıcısına yanıt
    0544 863 0964 whatsapp numarasından bilgi ala bilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.