Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi.. (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.823
Cevap
88
Favori
332.363
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Arkadaş diyor ki bu üründe glikoz var ben öyle hissettim diyor ben almadım ama o öyle diyorsa doğru olabilir. Bu durumda buradaki firma çalışanımı bilmiyorum ama bazı kişilerin glikoz şurubu var diyenin üstüne yürümesi,mahkeme ile tehdit etmesi doğru değil.

    Firma fatura keser mi kesmez mi bilinmez. Fatura kesiyorsa onu göndermek zorunda nakliye ile gönderim yapılırsa normal şartlarda fatura irsaliesi gerekir ama bizim için önemli değil.

    Fİrma çıkacak bende glikoz,mısır şurubu yok kardeşim al 2019 tarihli analiz raporları, istersen sende analiz yaptır burada yayınla demek sureti ile şeffaflık ilkesini ortaya koyması gerekir.

    Firma sokak esnafı gibi öğrenmiş 1-2 cümle aynısını tekrarlıyor, Glikoz şurubu var diyenin üzerine gidiyor. İnternet satışları böyle olmaz ki burada 10 kişi beğenmedim glikoz şurubu var dese firmanın işi biter.

    Analiz yaptırmak zor değil.Diretmenin bir anlamı yok.
    Sen 2 haftadir burdaki uyenin yaptiklarini biliyormusun ? Ben neden bu sekilde davraniyorum bi düşun durduk yere bu hale gelmedik..Adam burda herkese hakaret etti firmaya bi cok kez karalama yaptı.Şirketlerin ticari itibarının dijital ortamda korunmasıyla ilgili biraz araştırma yapmani öneririm.Sen ürünü denememissin ama burda karalama kampanyasına dahil oluyorsun..Firma heryerde glikoz vs yoktur diyor üretim tesisine davet ediyor istediginiz analizi yaptirabilirsiniz diyor daha ne yapsın ? Birisi urunde glikoz var diyor ortaya bi iddia atıyor bunu kanıtlayacak firmaya gosterecek sonucta iddia kendisine ait..O konuyu surekli baltalayan kişi Migros Et kampanyalarindan da taniliyor konularda surekli olay cikaran bi kişi benim tepkim ve firmayi savunmam ona karşı..Yoksa kimse babamın oğlu değil alan alır almayan almaz konuyu çoktan kaldiracaktim fakat hala o uyenin kışkırtıci mesajlar atması sebebiyle vazgectim..Bana komisyoncu diyende var avukat diyende var oğlu var bende burda millete laf söylemekten sıkıldım yoruldum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Deneme amaçlı izmirdne 3 kg sipariş verildi bakalım beğenecekmiyiz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan78689 -- 19 Şubat 2019; 13:9:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    Peçeteyle mi alıyonuz 250 gramı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En küçük kutuya koyuyorlar daha fazla alıp yemek zor yesek kilo şeker vs sıkıntı sağlıklı değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim bulunduğum ilde şubesi var, özellikle iri fıstıklı baklava çok güzel benim hediye olarak götürdüğüm birçok kişide beğendi. İlk mesajdaki whatsap resimlerinde üreticinin yazdığı bir cümle çok hoşuma gitti.

    "baklava yahu bu neden bir lükse dönüşsün ki" aynen katılıyorum çoğunluğu un ve şekerden oluşan bir ürüne 100-150 lira vermek çok mantıklıda değil zaten (bence)
  • Dün sade yağlı baklava ve sarma aldım Arnavutköy den baklava çıtır çıtIR hamur diyenler çoğunlukla idi urfa dan gelenler kargoda hamurlaşıyor olabilir.şerbet fazlalığı olayına katılıyorum 3 tane den fazla yedirmiyor şekerden midesi bulanıyor insanın.fıstıklı iri ama fıstıklı yer fıstığı tadında 3.belki daha düşük bir fıstık kullanılmış gibi şerbeti kıvamı çok ondan belki fıstık tadı az geliyor.27 tlye fiyatına göre baklava bir daha gidilir mi?zor ihtimal bana ters bölgede.
    Resim de çıtır lık görülüyor.
    Baklavacı Şemsettin Fiyatlar Yanıyor..Cevizli 14 Fıstıklı 21 Lira / istanbul subesi Cevizli 15 Fıstıklı 23 lira / Firmadan Açıklama Geldi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben üşenmedim gittim aldım yedim.
    Daha iyilerini yemedim mi? Kesinlikle Yedim.
    Ama valla bu fiyata f/p bence süperdi.
    Fiyatı ve kaliteyi korudukları sürece denk gelirsem alırım.

    Tamam çekildim aradan vurmayın
  • İnsan önce bi fıstığın,cevizin kilosuna sonrada aldığı tatlının kilosuna bakar.
    Kimseye 80-100 tl ye tatlı alın demiyorum ama 14 tl yede afedersiniz yani gidin elma şekeri alın.
  • dün fıstıklı sarma aldırdım.kilosu 38 lira dedi.32 lira değilmiydi.yoksa aldırdığım arkadaş yanlışmı söyledi .ikinci olarak etrafımda yaklaşık 50 kişiye yedirdim belki de daha fazla.bir 30 kişide hem yedikten sonra hem de benim tavsiyelerimle almışlığı var.
    benim 4.alışım.karaköy güllüoğlu,normal güllüoğlu seç vb baklavaları yemiş biri olarak ederinin 80 90 civarı olduğunu söyleyebilirim.bir önerim kalite 1 tık yükseltsinler şerbeti biraz azaltsınlar fiyatıda ona göre artırsınlar mükemmel olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: @BJK@

    İnsan önce bi fıstığın,cevizin kilosuna sonrada aldığı tatlının kilosuna bakar.
    Kimseye 80-100 tl ye tatlı alın demiyorum ama 14 tl yede afedersiniz yani gidin elma şekeri alın.
    Hocam 1 kg baklavada 1 kg ceviz ya da 1 kg fıstık kullanılmıyor ki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 19 Şubat 2019; 18:15:47 >
  • son 10-15 sayfayı okudum fakat soracağım sorunun cevabını yazan kimse göremediğim ve forumda konu içinde arama özelliği olmadığı için (bu özellik nasıl olmaz şaşıyorum) soruyorum,
    yenibosnadan veya metroyla kolay ulaşılabilir bir yerden otobüs ile giden oldu mu? yenibosnadan kalkan 36AY numaralı otobüsün sefer süresi 50 dakika gözüküyor internette. 10 dakika da yürüme mesafesi var sonrasında. Eğer gerçekten toplam 1 saat sürüyorsa gidip deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZhanChi kullanıcısına yanıt
    Hocam moovit indirip adresi yazın öyle gidin kesin süreyi gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.