Şimdi Ara

Baklavacı Şemsettin Ankara'da şube açmış (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
9
Favori
59.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlığa girince gidip sarma alasim geldi. Hafif kar yağıyor, saat de ilerledi. Simdi arabayla oraya girsem pişman olurum, 1 saatte çıkamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

Bu mesaj silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 31 Ocak 2020; 0:45:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün esenler istanbul daki şubeden yarım kilo cevizli yarım kiloda bol fıstıklı baklava aldım. çok beğendik, hele cevizli efsaneydi. şerbeti ideal seviyede baymıyor, hamuru ve pişirilmesi çok iyiydi, içeriği de ortalamanın üzerinde kalitede. annem ve babam çok beğendiler. 13 km mesafe var ama devamlı tatlıcımız olacak gibi artık şark kurnazlarına 90-100 tl vereceğimize
  • Burda hep olumlu yazdım bugüne kadar ancak Ankara şubeden bu hafta aldığım ne iri fıstıklı ne de kuru baklava zerre memnun etmedi..yağı,şekeri,fıstığına kadar herşeyi bir değişik acayip bozulmuş bu hafta nolduysa..yani nerdeyse kalkıp acile gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 31 Ocak 2020; 0:41:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İSTANBUL BAYİLİK için konuşan oldu mu bundan aylar önce görüşme yaptım fakat Türkiye nin hiçbir yerine bayilik vermediklerini söylediler. Bilgisi olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alay Komutanı -- 31 Ocak 2020; 22:38:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarın gidip hepsinden 1 er kilo alalım
    bari
  • Alay Komutanı kullanıcısına yanıt
    Sitesindeki şubeler ne kendileri mi açmış gidip.

• quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Burda hep olumlu yazdım bugüne kadar ancak Ankara şubeden bu hafta aldığım ne iri fıstıklı ne de kuru baklava zerre memnun etmedi..yağı,şekeri,fıstığına kadar herşeyi bir değişik acayip bozulmuş bu hafta nolduysa..yani nerdeyse kalkıp acile gideceğim.
    Evet Ankara'daki hakkında bende hiç olumlu şeyler duymadım, neden böyle bir şey yapıldıki neyini değiştirdiler oradaki şubenin

• Konu geride kalmış

• Birkaç kere reklamını falan gördüm ama önyargılı yaklaşmıştım, siz böyle övünce denemek isterim.

• Javooz kullanıcısına yanıt
    Buralarda adamcılık çoktur. Yani kendi adamlarına her türlü veriyorlar şubeyi. Ama yabancı isen çok zor.

• 2 gün önce havuç dilim,cevizli ve fıstık sarma alarak deneme fırsatım oldu. öncelikle söylemem gerekir ki havuç dilim ve cevizli rezalet ötesi birşey. baklava sınıfında bir ürün değil. fıstık sarması alınıp yenilebilecek kıvamda bir ürün. fiyat performansı cidden başarılı buldum. baklavaların içindeki fıstık tatmin edici kıvamda. ancak ne havuç dilim ne cevizli baklava diyerek yenilecek tatlılar değil. kızılaya yolum düştükçe fıstık sarmasını alırım diye düşünüyorum fıstık sarmaya puanım 6/10 ancak fiyat performansı 9-10/10 civarında bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

Burda hep olumlu yazdım bugüne kadar ancak Ankara şubeden bu hafta aldığım ne iri fıstıklı ne de kuru baklava zerre memnun etmedi..yağı,şekeri,fıstığına kadar herşeyi bir değişik acayip bozulmuş bu hafta nolduysa..yani nerdeyse kalkıp acile gideceğim.
    ben de cumartesi günü fıstıklı baklavayla sarma aldım.
    Fıstıklı baklava, önceki aldığıma göre bariz kötüydü
  • 20 yıllık Ankaralı olarak Yılmaz burmalı kadayıf şubesinin yaptığı kadar güzel baklava yemedim
  • Bu 1-2 aydır bozmuş kendini. Sürekli alırdım ordan ama son 2 ay gerçekten yenilmeyecek kıvamda. Nedeni nedir, ne oldu bunlara?
  • ayfirat kullanıcısına yanıt
    Bişey olduğu yok klasik şark kurnazlığı yapıyorlar Türkiyedeki çoğu esnaf bunu yapıyor önce algınızda güzel hatıralar bırakıp size markayı sevdiriyorlar. Sorsanız yeminler ederler değiştirmediklerine dair.

• Instagramda sayfalarının altina yazdım. Ankara şubeden cok şikayet var dedim.

• Fıstığın kilosu çok pahalı tamam bu fiyata kurtarmaz diyen arkadaşlar hem fikiriz, peki ülkemizde yer gök ceviz doluyken kabuklu 20-30 arasi iç ceviz ise 70-80 civarı ozaman Hacıbaba neden cevizli baklavayı 80 ne satıyor ben inanmıyorum maliyetlerin bukadar yüksek olduğuna ha şunuda ekleyim Ankaradaki arkadaslara gimatta satilan baklavalari almayın kaç kez glükoz şurubu tenekelerini içeri taşınırken gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 12 Şubat 2020; 21:49:15 >
  • Esenlerdeki şube , belediyeye yakın mı? Giden varmı

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.