Şimdi Ara

bakkala bile arabayla gidiliyormuş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir tanıdığımı bir süreliğine yakınında olmamla daha iyi tanıdım, şehri bırakıp köyde kendine bir düzen kurdu, dizel vw jettası var donanımlı.. adam istisnasız evinin karşısında 50 metre uzağındaki bakkala ve 100 metrede ki köy kahvesine arabayla gidip geliyor, asla evinden yürüyerek çıkmıyor, köye geldiğinden beri böyleymiş (şehirde de böyledir muhakkak)
    bu ne asalet düşkünlüğü, boncukları dökülecek herhalde yürümüyor, koca arabayı sürüklüyor. köy yerinde tuvaletler dışarıda olur belkide tuvaletede arabayla gidiyordur. bakkala bile arabayla gitmek sözü bazıları için doğruymuş, görmüş duymuş oldum.
    sizinde böyle bildiğiniz insanlar var mı?

• Tamam 500-600 metre ötedekine üşenirsin yürümezsin ama 50mt nedir ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FirstClass -- 17 Ağustos 2013; 2:20:31 >
  • Yav nelere takiliyosunuz. Belkide aracini cok seviyo kullanmak icin bahane ariyo. Belkide parasi cok geliyo. Sanane bana ne ona ne.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna durmasın diyedir köyde başka nereye gitcek araba

•  bakkala bile arabayla gidiliyormuş!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

Yav nelere takiliyosunuz. Belkide aracini cok seviyo kullanmak icin bahane ariyo. Belkide parasi cok geliyo. Sanane bana ne ona ne.

Aynen ya herkesin kendi tercihi kendi hayatı, isteyen istediği şekilde yaşar.

Şimdi bakkal 5 km ötede olsa adam yürüyerek gitse bu seferde ne cimri adam arabası var yürüyor dersiniz siz

Böyle şeylere takılmayın hocam kendi hayatınıza bakın

• isteyen istediği gibi aracını kullanır özgür bir ülkede yaşıyoruz hemde çok özgür bir ülkede.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende eskiden her yere arabayla giderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfiasis

Yav nelere takiliyosunuz. Belkide aracini cok seviyo kullanmak icin bahane ariyo. Belkide parasi cok geliyo. Sanane bana ne ona ne.

doğru kime ne.. peki akaryakıt pahalılığını protesto etmeyip tuvalete bile arabayla giden insanları eleştirmiyor muyuz, eleştirince takılmak mı oluyor? ona takılma buna takılma... hiç mi paylaşım yapmayalım arkadaş. ortada gereksiz bir paylaşım olduğunu hiç sanmıyorum.
  • Koyde kopek cok olur, nereden cikacaklar belli olmaz, ondandir!

Zamanla eskidikçe, hacı amcam gibi camiye falan yuruyerek gider...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

bakkala bile arabayla gidiliyormuş!!

• sewiyodur arabayı

• quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

sizinde böyle bildiğiniz insanlar var mı?

He var n'apacan?

Millet işemeye arabayla gidiyor. He evet öyle.

yada değil!

- Biliyonmu adam 50 mt içün araba sürüyorumuş yaa!..

-- Eee?

Yas falan mı tutsak ki? Böyle bayraklar yarıya falan..

sen önce karşındakinle düzgün konuşmasını öğren,saygısızlığın alemi yok.
  • Araba onun,depoda ki benzin onun,çalıp çırpmadıktan sonra istediği gibi kullanır.
    Mahalle kadınları gibi milletin arkasından dedikodu yapmanın gereği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marlboro insanı

Sen önce milletin tercihlerine kafa yorup çeneni yormamayı öğren. Herifin tercihlerini sorgulamanın alemi çok lakin.

herifin tercihi beni ilgilendirmiyor zaten keyif onun. senin marlboron'da benim derdim olamaz, adamı dert edipte başlık açmadım, ilgimi çekti paylaştım, bişeyleri paylaşacaz burda içinde oto olan şeyleri...
  • her işte bir jetta var ki ana konu bu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARBOSA_

her işte bir jetta var ki ana konu bu gibi

tövbee, jetta tesadüf etti, vw'yi severim ben. söylediğim markayı yok say. millet beni linç edecek bakkala arabayla gitmesini eleştirdim diye, kendileri wc'ye bile arabayla gidenleri benzin fiyatlarını (daha doğrusunu vergisini) pahalılandırdı diye eleştirirler yerden yere vururlar ben bir örnek sundum herkes halinden memnunmuş meğerse, o zaman kimse akaryakıt tüketimini eleştirmeyecek
  • Ben bakkalcıyım bizim müşterilerin % 70i arabayla gelir kiminin evi bir sokak yukarda(30_40m)

• O arabanın vergisi bayağı vardır.Büyük ihtimal 2.0 TDI cetta
  • Konu dışına taşınmıştır..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.