Şimdi Ara

Bakıştığım kız instagramdan isteğimi kabul etmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
19.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla kesişiyorduk,benden bir hareket bekliyor diye dusundum,haftanin bir günu aynı sınıftayiz zaten.
    Kızla reelde tanışma teklifi edecektim,fakat kızın karakterini tam bilmediğim için sosyal medyadan bir iki konuşur isiniriz diye düşündüm.
    İnstagram hesabım yeni zaten 7-8 takipcim falan var,profil resmimde gayet iyidir,zaten 1-2 resim var.
    4 defa istek yolladim hepsinden geri cevirildim.
    Peki siz olsanız böyle bir olaydan sonra reelde arkadaşlık teklifi eder miydiniz ?

Güncelleme:
    Güncelleme:
    Üninin orada minibüsten indim,kızda şansıma öndeki minibuste indi.
    Okula girerken koşa koşa yanına gittim yetişmek için,nefes nefese adını soyledim,arkasini döndü.
    Ne var lan değişik anlamında gözlerle baktı,iplemedim devamini getirdim.
    Merhaba ben X dedim elimi uzattim,elini cebine soktu,yine bozuntuya vermedim.
    İnstagram meselesinden girdim,yanlis anlama amacim sadece tanismakti dedim kekeliye kekeliye(nefes nefese kaldım gotumden soluyordum).
    Sevgilim var dedi,yok hoşlanmakla alakası yok,seni ara sıra sınıfta görüyorum dedim,yanlis anlama sadece tanışmak istiyordum dedim,o da dersi alttan alıyorum dedi(yine dövecek gibi bakışlar),sonra işim bitti ve ondan uzaklaşarak sınıfa gittim.
    İşin sonunda yine aynı sınıfta derse girdik,en azından içim rahatladı,erkek gibi çekip söyledim.
    Kız ultra egolu çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 13 Aralık 2016; 16:54:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Geri çevrilmesine rağmen 4 defa istek yollamak. Nasıl kaldırıyorsunuz bunu

• Kızın sana baktığına emin misin?Şaşı falan olmasın?

• Hocam öncelikle kız psikolojini biraz anladım sayılır sizler sayesinde. Kız ya egosunu yükseltiyor ya da teklifini geri çevirerek kendini daha değerli göstermeye çalışıyor. Aynı sınıftaymışsınız da git yanına konuş sakin sakin. yani sosyal medyadan tanışılmaz.
  • SoeXL kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam

• soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında instagram işine girmeyecektim de,daha önce hiç bir kızla yüz yüze konusmadigim icin tanışma ortamının içine ederim diye düşündüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ver nicki takip edeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oksygen kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam ama yani elinde sonunda yüz yüze konuşacaksınız bence sonradan üzüleceğine şimdi git konuş bence ne dersiniz ?
  • Çok üzüldüm kardesim kızın hesap linkini atabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Numara -- 10 Aralık 2016; 18:28:43 >
  • 4 kere deneyenini de ilk görüyorum

• şımarığın teki bi hayır gelmez ondan boşver
  • soldierrrr kullanıcısına yanıt
    İlk 1-2 hafta pas vermiyeceğim,kızın bana karşı bakışlarını izleyeceğim,ona gore gider konuşurum,friendzone istemiyorum kızdan hoslandim,kizin ilk etapta bunu hissetmesi lazim

• Dominator1088 D kullanıcısına yanıt
    Dıştan baya konuşkan sıcakkanlı birine benziyor,yuzu surekli gülüyor.
    Ama içini bilemem

• Arkadaşlar yazmış gerçi ama hakikaten nasıl yüzsüzlük ya 4 kere nedir? Ben takip etsem bile akşama kadar beklerim dönmese çekerim.

Biraz ağır olun ya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 defa reddetmiş daha üstüne konuşmana bile gerek yok

• İnstagramda yeniydim,takip isteği reddetme olayını falan yeni öğrendim,bende ha bire takip isteği atiyordum.
    Yani bilmeyerek 4 tane attim

• Abi 4 kere nedir ya

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt
    Bazi arkadaşlar instagramda seni taniyamamistir,git reelden konuş falan diyor.
    Bu seferde kızın gözünde sırnaşık durumuna düşmek istemiyorum,çünkü sırnaşık biri degilim

• Sevgilisi vardır :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.