Şimdi Ara

Bakırköy Yol Tarifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul caddesi dershaneler sokağına nasıl gidebilirim metro ile yardım dh

Çapada oturuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 23 Aralık 2011; 21:25:44 >

• nerden gideceksin onu söyle hele
  • Bakırköyde dershanelerin sınavına gireceğim de nerde bu dershaneler sokağı up :(

quote:

Orijinalden alıntı: Satruyto

nerden gideceksin onu söyle hele

Çapa Fatih

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 23 Aralık 2011; 16:14:10 >
  • çapadan 94a otobüsüne bin bakırköy meydanda in.Meydandan aşşa doğru carousel e kadar yürü cadde çıkacak önüne carouselin caddeden sola dön biraz yürü ilk sağdan sokağa gir dershaneler orada.
  • mor sümbül sokak . girişinde bakırköy iskender bulunmakta. ilerisinde de BİM var buraya dikkat :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

mor sümbül sokak . girişinde bakırköy iskender bulunmakta. ilerisinde de BİM var buraya dikkat :))

Bak kardeş şıp diye anladı :)
  • çapadan tramvayla zeytinburnu. oradan metroyla bakırköy incirli. oradan hemen metronun yanındaki meydan minibüsleri. meydan da in oradan sor gösterirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konya marmaris yol tarifi??
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok karışık olmadı mı hocam ben biraz yeniyim İstanbul'da .Metroyla falan daha kolay ulaşım gideceğim dershane fen bilimleri merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 23 Aralık 2011; 16:43:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

çok karışık olmadı mı hocam ben biraz yeniyim İstanbul'da .Metroyla falan dhaa kolay ulaşım gideceiğim dershane fen bilimleri merkezi

dostum sana en kolay yoldan tarif rttim metro yokki bakırköye ya otobüsle gideceksin yada yukardaki arkadaşın anlattığı gibi birçok araç değişip gideceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasonBecker93

çapadan tramvayla zeytinburnu. oradan metroyla bakırköy incirli. oradan hemen metronun yanındaki meydan minibüsleri. meydan da in oradan sor gösterirler.

hocam bunun yerine fatihten metroya binsem yine incirlide inebilir zeytinburnuna neden gideyim ki fatih metrosu bana 1 dk
  • quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Orijinalden alıntı: JasonBecker93

çapadan tramvayla zeytinburnu. oradan metroyla bakırköy incirli. oradan hemen metronun yanındaki meydan minibüsleri. meydan da in oradan sor gösterirler.

hocam bunun yerine fatihten metroya binsem yine incirlide inebilir zeytinburnuna neden gideyim ki fatih metrosu bana 1 dk

Alıntıları Göster
    quote:

hemen önünden tramvay geçiyor diye düşündüm ben öyle de yapabilirsin tabii.

• Meydandan asagi dogru in buyuk bir caddeye geleceksin oradan sola don nimet abla var piyangocu onu gec cami var camiyi arkana al karsindaki sokaga giriceksin basinda balikcilar falan var o sokaga girince ilk soldan don Hedefe ulastin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Meydandan asagi dogru in buyuk bir caddeye geleceksin oradan sola don nimet abla var piyangocu onu gec cami var camiyi arkana al karsindaki sokaga giriceksin basinda balikcilar falan var o sokaga girince ilk soldan don Hedefe ulastin.

çapadan nasıl gideceğim peki oraya ?
  • Fatih'ten bin metroya. İncirli durağında in. Metro durağının çıkışında zaten hemen minibüsleri göreceksin. Bakırköy Meydan'a gidenlere bin. Sonra inince herhangi bi esnafa sor dersaneler sokağı diye gösterirler. Sen meydana git yeter yani ondan sonrasını orda kime sorsan bilir.
  • Taksiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

Taksiyle

Dar gelirliliğin alemi yok değil mi

Bu arada yardım edenlere çok teşekkürler.
  • ordan metro geçmiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

ordan metro geçmiyo

Biraz okusanız anladım zaten geçmediğini .
  • dostum bu arada rica ederim yardım etmek görevimiz.Yaş kaç bilmiyorum ama şu konuya hala up dediğine göre belliki ergen bi kardeşimizsin.Gidilecek şekillerinhepsini sana izah ettik hala yardım istiyorsun.Gideceğin zaman haber ver seni helikopterle evinden alıp bırakacağım dershanene.Kimsede çıkıp demiyorki aga bu nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.