Şimdi Ara

bakırköy incirli caddesinde yaşanan olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bakırköye gidiyordum tam sınav dershanesi(veya final) önünde ki ışıklarda bir araba duruyordu içinde de takım elbiseli bir adam vardı.birden 3 tane tinerci tipli ufak çocuk arabanın yanına geldi adam birşeyler dediler büyük ihtimalle para istediler adam hayır dedi sonra arkadan 3-4 çocuk daha geldi bu sefer adam camı kapadı birden çocuklar kapıları açmaya çalıştı adamın kapısı kitliydi ama yan kapı açıktı ordan bi' tanesi içeri girdi adam buna vurdu çocuk yere düştü sonra kapıyı kapayıp kitledi bu sefer arabanın üstüne çıktılar adam bi' 20-25 metre öyle gitti sonra sağa çekti durdu.gerisini göremedim minibüs uzaklaşmıştı çünkü.ama benim gördüğüm kadarıyla ne kimse yardım etti ne birşey yaptı ki bunlar arasında bende vardım ben de hiçbir şey yapmadım-demedim.

koskoca istanbul'un göbeğin de bakırköy'de yaşanan olaya bakar mısınız
    herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.
    gerçekten komik

• OKUMAYIN!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

OKUMAYIN!

Tamam
  • bu olay saat kaç gibi yaşandı ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıpıdık_Öldürmeli!

bu olay saat kaç gibi yaşandı ki?

14.00-14.30 civarı
  • Bahsettiğin bölgeye 3 sene boyunca neredeyse her gün gidip gelen biri olarak hiç görmedim bu tarz olaylar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birinide ben bayıltmıştım ek yumrukla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bahsettiğin bölgeye 3 sene boyunca neredeyse her gün gidip gelen biri olarak hiç görmedim bu tarz olaylar

ben de sürekli gidip gelirim ilk defa böyle bir olayla karşılaştım şok oldum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

Bahsettiğin bölgeye 3 sene boyunca neredeyse her gün gidip gelen biri olarak hiç görmedim bu tarz olaylar

ben de sürekli gidip gelirim ilk defa böyle bir olayla karşılaştım şok oldum

malesef bir sürü kişi var demişsin ama 3 kişi bile olsalar insanlar karışmaya çekinir hak vermek lazım sağı solu belli olmaz bıçaklarlar falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gittikçe her şeyden uzaklaşıyoruz birbirimize bağlı değiliz. Oradaki kişinin asla biz olacağını düşünemeycek kadarda aciz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şıpıdık_Öldürmeli!

bu olay saat kaç gibi yaşandı ki?

14.00-14.30 civarı

görmedim olayı ama böyle şeyler pek yaşanmaz, delidir o (deliler hastanesi az aşağıda ya, kaçmıştır)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.