Şimdi Ara

Bakırköy'e Nasıl Giderim? Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddi bir konui Bakırköy'e gitmem lazım, Mecidiyeköy, şişli civarından nasıl gidebilirim? Detaylı anlatacak olan var mı?

• Mecidiyeköyden metrobüse binip İncirlide in.İncirliden minibüsle Bakırköye gidebilirsin
  • Metrobus

Mecidiyekoy veya Zincirlikuyu Metrobuse bin Bakirkoy Incirli Metrobuste in

Capacity'e Meydan'a falan gidiceksen direk orda kalkan minibus var
  • Metrobüs 2.5 YTL oldu, hatırlatmak isterim. Paranı hazırla, yoksa yolda kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuz Delisi -- 12 Aralık 2010; 17:02:30 >
  • Deli numarası yap , hemde gidiş ücretsiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

Arkadaşlar çok ciddi bir konui Bakırköy'e gitmem lazım, Mecidiyeköy, şişli civarından nasıl gidebilirim? Detaylı anlatacak olan var mı?

delice bağır atla zıpla hopla beleşten bakırköye gidersin :)
  • Ben Bakırköyde oturuyorum. Nerde o deli diyenler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Esenyurt'a Nasıl Giderim ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Metrobus

Mecidiyekoy veya Zincirlikuyu Metrobuse bin Bakirkoy Incirli Metrobuste in

Capacity'e Meydan'a falan gidiceksen direk orda kalkan minibus var

Öyle yaptım, çok sağol hocam.

Şu an evde kıyamet kopuyor, bu durumumla dalga geçenlerin kısacası; Allah'a havale ediyorum böyle ... için ceza almak istemiyorum. Abim çocukluğunda yaşadığı şeyler için bakırköye yatırıldı. Hiç komik bir durum değil, he şu var akıl sağlığı yerinde ve sınavlarından 80 - 90 puan aşağısını almıyor. Sadece çocukluğunda yaşadığı korkulardan korkuyor ve gördüğü halüsünasyon / dünya dışı varlık v.b düşündüğü şey için kafaya takıyor.

• çırılçıplak soyun yolun ortasında koşmaya başla en kısa sürede ordasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

çırılçıplak soyun yolun ortasında koşmaya başla en kısa sürede ordasın

Belli ki denemişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuicideHellsing

Ben Bakırköyde oturuyorum. Nerde o deli diyenler?

Bakırköy'ümüze laf atanları arıyoruzzz...
    Hocam ayrıca meydanda bisikletle haraket yapanlardan biri benim görürsen gel yanımıza :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

Orijinalden alıntı: furuki90

çırılçıplak soyun yolun ortasında koşmaya başla en kısa sürede ordasın

Belli ki denemişsin.

http://www.swfcabin.com/swf-files/1291971480.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanky23

quote:

Hocam ayrıca meydanda bisikletle haraket yapanlardan biri benim görürsen gel yanımıza :D

Bak seni tanımıyorum belki gerçekten becerebiliyorsundur ama ne zaman meydanın girişinde birisini beklerken hep o harekett yapmaya çalışan ama bir türlü beceremeyenler gözüme çarpıyor.Aranızda çok yeteneksizler var ama genede birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz.Geneldede alay konusu bile oluyorsunuz ve yaşlarınızda 15den fazla değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: özgr

quote:

quote:

Bak seni tanımıyorum belki gerçekten becerebiliyorsundur ama ne zaman meydanın girişinde birisini beklerken hep o harekett yapmaya çalışan ama bir türlü beceremeyenler gözüme çarpıyor.Aranızda çok yeteneksizler var ama genede birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz.Geneldede alay konusu bile oluyorsunuz ve yaşlarınızda 15den fazla değil.

Hocam geneL geneL genel :D yaşım 18 ayrıca 15 yaşında ki elemanlar dediğin hepsi iyi ve sağlam adamlar . Çoğu acemi ama acemi olmalarına rağmen güzel işler yapıyolar , bana gelirsek çoğu hareketi yapıyorum ve her gittiğimde en az 15-20 kişi izliyo , yanıma gelip soruyolar nası yapıyosun diye , ertesi gün bi bakıyorum soran kişi bisiklet alıp gelmiş. Hani biz burda iyi işler çıkarmasak dier arkadaşlarda heves edip başlamazdı heralde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özgr

quote:

quote:

Hocam geneL geneL genel :D yaşım 18 ayrıca 15 yaşında ki elemanlar dediğin hepsi iyi ve sağlam adamlar . Çoğu acemi ama acemi olmalarına rağmen güzel işler yapıyolar , bana gelirsek çoğu hareketi yapıyorum ve her gittiğimde en az 15-20 kişi izliyo , yanıma gelip soruyolar nası yapıyosun diye , ertesi gün bi bakıyorum soran kişi bisiklet alıp gelmiş. Hani biz burda iyi işler çıkarmasak dier arkadaşlarda heves edip başlamazdı heralde.

öyle diyorsan öyledir sonuçta tanımıyorum hiçbirini dediğin gibi olabilrler.Ama bendeki genel kanı öyle yolum tekrar düşerse izlicem bakalım dediğin gibimisiniz diye.

• Mecidiyeköy - Bakırköy arası direk otobüsler vardı. Ancak metrobüs olayından sonra kalktı sanırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.