Şimdi Ara

Bakirkoy civari ucuz ps3 oyun satan yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya bakirkoy-yesilkoy civari, ps3 oyun satan yerler biliyomusunuz acaba hic? Yani D&R, electroworld gibi magazalar haricinde? 110-120 ytl ye satan?

• Bakırkoy'de Oscar Elektronik var istersen oraya bir bak arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SolidEye -- 5 Mart 2009; 12:54:17 >
  • cok tesekkur ederim Sage
  • Biliyorum Oscar'ı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Bakırkoy'de Oscar Elektronik var istersen oraya bir bak arkadasım

Yeri tam olarak nerede yada nereye yakın birde tel no varmı ?
  • yer altı çarşısında da 3-4 dükkan var.
  • bakırköy yeraltı çarşısında ceylan elektronikte envai çeşit oyun bulabilirsin.. fiyatlar fena diil pazarlık yapmayı unutma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir' de Spot Oyun Satan Dükkan
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence direk shopto.com dan al..
  • Saints Computer var en yakın, Yeşilköy'de .. 212 663 81 44 telefonu..
    Burdaki arkadaşlar yıllardan beri aynı dükkanda..

Ps3 oyun XBOX oyunları yedek parça tamir falan yapıyolar

Güvenilir arkadaşlar! Tavsiye ederim!
  • 2009dan bgune bir yorum yok sen konuyu hortlatmissn
  • Bakırköy de ucuz satan tek yer khalkedon elektroniktir. Emin ol oradan aldığına değecektir. Zaten ordakilerke tanıştıktan sonra başka yere gitmek istemezsin.
  • on üzerinden 11 numara serbülent, levent vs git gözünle gör kulağınla duy gerisi boş

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetozkan83

Bakırköy de ucuz satan tek yer khalkedon elektroniktir. Emin ol oradan aldığına değecektir. Zaten ordakilerke tanıştıktan sonra başka yere gitmek istemezsin.

• khalkedon ps3 oyun takas yapıyomu?
    gideli 2 sene oldu bi değişme varmı eskiden oyun satmıyodu bile
  • ben orda oyun olduğunu bile bilmiyordum gidip bakmak lazım
  • Kardeş Bakırköyde Zeytinlik Mah. Fazıl Paşa Sok. No:18 Bakırköy/İstanbul adreste Ucuz ps3 oyunu bulabilirisin. Yurdışından birinci el getiriyorlar.http://www.psoyunu.com web adreslerinden de ulaşabilirsin. Saygılar
  • ULAŞIMIN EN KOLAY OLDUGU EN MERKEZİ YER OLAN BAKIRKOYDE OYUN DEGISIMI ICIN DOGRU ADRES EN IYI FIYATLAR TAKAS KİRALAMA BİZDE EN YENI OYUNLAR EN ESKI OYUNLAR KOLEKSIYON OYUNLARI GENIS ARSIV 800 CESIT OYUN BUYRUN GELIN

0212-543-94-95

TAKAS 10 KIRALAMA 5 LIRA BAKIROYDE CAPACITY ALISVERIS MERKEZININ C KAPISININ KARSISINDAKI OSMANOGULLARI KURUYEMISIN SOKAGINDA MIGROSUN KARSISINDAYIZ 800 CESIT FARKLI OYUN UYGUN FIYATLAR TAKAS KIRALAMA BUYRUN GELIN DENEYEREK OYUN ALIN

www.psoyunu.com
  • fıyatları cidden cok iyi ben takası da satın alımıda burdan yapıyorum yerıde cok kolaywww.psoyunu.com
  • bende bu sitedenwww.psoyunu.com aldım hatta gidip dükkanınıda gördüm gerçekten çok kaliteli uygun ve temiz bir yer arkadaşlar bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: darthvaderınabisi

bende bu sitedenwww.psoyunu.com aldım hatta gidip dükkanınıda gördüm gerçekten çok kaliteli uygun ve temiz bir yer arkadaşlar bilginize

şakamısın arkadaşım sitede ne iletişim var ne oyun listesi ne telefon nu ne adres saçma sapan bir site yürügit işine
  • herhalde yapım aşamasında suanda ben girdiğimde baya oyun lıstesı fıyatları falan vardı kusura bakma yanlış yonlendırmıs olmıyım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.