Şimdi Ara

Bakirelik ile ilgili. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Çükütüs

Girmek istememesi normal, girmek zorunda mı? Belki önceden bir hata yapmıştır, şimdi yapmak istemiyordur. Çok takma kafaya.

Hocam tamam da, kendi başınıza gelse öyle düşünmezsiniz.

Sevdiğiniz bir insanla bu şeyi yaşamak kadar güzel birşey yoktur. İstemezse beklerim diyorum. Fakat Bu benden sevgi anlamında cok sey götürür. Kiyaslama yoluna giriyorum sürekli istemsiz, sonucta yasanmis bir olayı var, neden benle yaşamak istemesin ki? Hata olarak görüyorsa sevmiyordur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende diyorum gecenin bakirelik konusu nerede kaldı

• quote:

Orijinalden alıntı: BitterliLokum

Bende diyorum gecenin bakirelik konusu nerede kaldı

Geç kaldın başkan, hoşgeldin

• Kardeşim o kızla evlenirsen hayatının hatasını yaparsan. Sen enayi misin o senden önce ilişkiye girmiş olacak. Sen onu bu haliyle kabul edip onu sahipleneceksin. O ise sana güvenmeyip bakire olmamasına rağmen evlenmeden ilişkiye girmem dicek. Elim ayağım titriyor umarım bir hata yapıp kızla evlenmezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichaelSikkofield

quote:

Orijinalden alıntı: ŞamlıReis

Şimdi kafam karıştı... kiz zaten başkasıyla ilişkiye girmiş daha önce? Simdi neyin derdinde zaten bakire değil ki bu kiz? Niye ilişkiye girmiyor? Bakire olsa anlarimda bence ver yolu hocam kusura bakma

Anlayamıyorum.

Üzüyor bu beni. Beklerim ben belki ama bunu bilmek bile aşırı üzüyor, sanki enayi yerine koyulup uyutuyormuș hissine kapılıyorum ara sıra.

Bende öyle hissettim bıraktım şuan biraz daha kafam rahat.eger cidden kızda bir seyler olduğunu dusunuyorsan terket.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emir1989

evlenmek cinsellik kökenlimi kafalar galaksi kardeş

Cinsellik yönünden kötü ilerleyen evlilikler niye bitiyor düşündün mü hiç?

Az akıllı olun

Daha kız eli tutmamış ergenlerin olduğu yerde fikir alışverişi yapmaya çalıştığın için gelecek olan her yorumu hakediyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi kafam karıştı... kiz zaten başkasıyla ilişkiye girmiş daha önce? Simdi neyin derdinde zaten bakire değil ki bu kiz? Niye ilişkiye girmiyor? Bakire olsa anlarimda bence ver yolu hocam kusura bakma

Anlayamıyorum.

Üzüyor bu beni. Beklerim ben belki ama bunu bilmek bile aşırı üzüyor, sanki enayi yerine koyulup uyutuyormuș hissine kapılıyorum ara sıra.

Bende öyle hissettim bıraktım şuan biraz daha kafam rahat.eger cidden kızda bir seyler olduğunu dusunuyorsan terket.

Sanırım sonumuz ayrılık. Yavaş yavaş soğuduğumu hissediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlayamıyorum.

Sanırım sonumuz ayrılık. Yavaş yavaş soğuduğumu hissediyorum

O kadar peşin hükümlü olma.Ama cidden eminsen ayrıl

• Karlo kullanıcısına yanıt
    +1 verdim kardeşim

Haklısın vesselam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 28 Ağustos 2016; 23:54:43 >
  • Michael Scofield. kullanıcısına yanıt
    Haklısın adaş, ama seviyorum.

Sorgulamaya ve düşünmeye devam edeceğim. İşin içinden cikamazsam ayrılırım

• Cancagız kullanıcısına yanıt
    Umarım.

• birbirinize uymuşsunuz bence evlenin.
    Neden beklemek istiyor diye soruyorsan eğer kendini sana hemen teslim edip doyuma ulaşmanı istemiyordur.
    Sende evliliği cinsellik üzerine kurduğunu söylüyorsun,10 yıl sonra kadının güzelliği gidince sizin evlilik çürür.
  • Evlenmeden yatilmaz asil lan nasil bi zihniyet bu tutamadim kendimi

• Uzuluyorsan belli et hocam. Yoksa içinde kalır sonu anlayışsızlık ve ayrılık. Ayrılık kotu değil ama bunun tartışması olmazsa içinizde büyüttukce ayrılığa doğru bir yol almış olacaksınız. Ne gerek var.

• Kızkardeşi olmayanlar rahat cevap verir

• belkide ilk sevgilisi ilişkiden sonra sıkılıp onu bırakmıştır ve yine aynı şey başına gelecegınden korkuyordur. onun guvenını kazan kendısı ısteyecektır zaten.
  • Hocam bu soruyu buraya değil yakın olduğunuz bi kızla konuşup tartışın kızın niye bakire olmamasına rağmen ilişkiye girmek istemediğini kızlar daha iyi yorumlar diye düşünüyorum. Ama iki seçenek var gibi 1.si evlenme düşüncenizi birbirinize açtıysanız kız ilişki sırasında onu görüp daha önceki ilişkilerini anlayacağınızı ve bırakacağınızı düşünüyor olabilir.
    2. Si ise yeterince güven verememişinizdir hiç ayrılmayacağınızı hissettirin gene de olmazsa bi pislik var demektir.

• Yatmadığın kızla evlenmezsin o zaman yattığınla evlenmek zorundasın
  • Belki düşüncesi : ona verdi bana da verecek banane diyordur. Not: Böyle bir şeye denk geldim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.