Şimdi Ara

Bakan Soylu Resti Çekti' Sonuçlarına Katlanırlar'!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soylu" Milyonlarca insan doğu sınırımızda Avrupa'ya geçmek için bekliyor. Avrupa ya bizimle samimi bir şekilde stratejik işbirliği yapacak yada sonuçlarına katlanacaklar" dedi..

http://m.haber7.com/ic-politika/haber/2357933-bakan-resti-cekti-sonuclarina-katlanirlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuçlarına katlanacak demedim pabuçlarına dedim amman dikkat sayın AB

• 3 yildir ayni terahene. AB ile multeci anlasmasini feshetmek icin, guc ozguven ve tecrube gerekir, 3'cu de yok malum iktidarda. Bosa sallamakla ancak kendi secmeni uyutulur.

Kaldi ki:

1. Suriyeliler din kardeslerimizdir ve onlari silah olarak kullanmamaliyiz,
    2. Suriyelilerin olay cikardigi yerlerde, AKP yuzde 60 70 blok oy aliyor, demekki hallerinden memnunlar,
    3. AB'yi tehdit ederek bir sonuc alinacagini dusunmek komiktir. Incirlik meselesi elimizde patlamis, adamlar "Peki oyle madem" deyip, tasi taragi toplayip Urdun'e gitmistir,
    4. AB Yunanistan ve Bulgaristan sinirlarinda ek kontrol onlemleri aldigi gibi, bu 2 ulkenin otesinde de sinir devriyeleri konuslandirmis hatta Macaristan sinira tel orgu cekmistir,
    5 ve son. AB'nin Turkiye gibi Arap sevdasi olmadigi icin, Yunan sahil guvenligi, multeci botlarini denizin ortasinda batirip, cekip gitme konusunda bir sorun gormemekte.

Hal boyleyken, sen o 5 milyon arabi zor yollarsin AB'ye.

Kaldi ki, AB buna gulup, alayini edebiyle bize geri yollamasinin disinda, bunu resmen savas ilani gorecek ulkeler ve partiler var AB'de. Sonrasinda gelecek ekonomik ve siyasi yaptirimlari yazmiyorum bile.

• Boş teneke
  • Molyonlorco onson dogo sonoromozdo ovropo gocmok ocon bokloyorlor yo bozomlo oş borlogo yopocoklor yo do sonoclorono kotlonocoklor.

• İnsan bunlar , insan.Bu islamcılar da cidden merhamet yok onu gördük.
  • Sanki sınırdan geçerken yunan ve bulgar sınırındakiler izin veriyor ya. Bunlar kimi kandırıyor ya. Hele bi denesinler sınıra yığılmayı iki devlette sınıra asker yığıp geçmeye çalışanın kafasını patlatıyor mu gör. Bir de dayak yiyenlere hastanede bakacaksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inekmatur

AB ile yapilan Suriyeli multeci anlasmasinin altinda baska bir sey oldugunu dusunuyorum.

AB ,Erdogan'a sadece para karsiligi multecileri vermedi, Erdogan'a karsi bence bir koz daha oynuyorlar. "Isid'e giden tirlardan seni yargilariz eger multecileri almazsan" diye tehdit edildigini dusunuyorum.

Reza ve Halk Bankası Müdürünün ifadeleri var, kayırltarı, belgeleri var,
    ileride Bilo nun başı derde girebilir
    demeleri de yeterli :)

• bıraksan ne olur
    sınırı geçtiği an hepsi ölür
  • Çocukmu kandırıyor bunlar ? O mültecileri hiçbir avrupa devleti almaz almayacakta gerekirse dizer sınıra askerleri girmeye çalışanı vurur hiçbir şekilde suçlu falanda olmazlar hatta suçlusu biz oluruz çünkü bizim aldığımız mülteciler bunlar sorumlusu biziz avrupa iş tatsız noktalara gelsin istemiyor bizimkilerde elinde büyük koz varmış gibi böbürleniyor komedi resmen.

• Lafla peynir gemisi yurumez. Sal gorelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.