Verilerle bunların karşısına çıkınca bu sefer de yorumu vs beğenmiyorlar :) Koskoca verileri görmezden geliyorlar. Bloklayarak en iyisini yapmışsınız |
Bakan Koca'dan açıklama: Maske zorunluluğu kalktı! (11. sayfa)
-
-
Kendi gibi olmayanları cahil gören biri beni blokladı diye çok üzüldüm.
Şunu diyen biri de bana trol demesi ayrı komedi. Sonra hakaret etmedim diye kıvırıyor.
Veriler dedikleri zaman şu şekilde çarpıttıklarını insanlar anlamıyor sanıyorlar herhalde. Şu 2 mesajı deyip, ikisinin arkasında olduğunu söyleyip başkalarına laf atma çabası çok üzücü.
Ahaberde verileri kullanıyor ama alım gücü, maaş gibi önemli etkenleri söylemiyorlar. O zaman bu da süper doğru haber.
Dediğim gibi bölümde 3-4 kişinin amacı tartışmak değil, görüldüğü gibi insanları tahrik etmeye, konuları sulandırmaya çalışıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 6 Mart 2022; 17:42:13 >
-
Hakaret etmekten başka bir şey yapabilir misin peki? Sanmıyorum.
Biri senin gibilere trol dese kıyameti koparırsınız ama siz insanlara rahatça istediğinizi deyip üste çıkıyorsunuz.
-
aynen.
2 yıldır bana bir şey olmamış olması, gizli taşıyıcı olmadığım anlamına gelmez...
o sebepten ötürü hala kullanmaya devam ediyorum... sokakta insanlar(maske takmayan) garip garip bakıyorlar, varsınlar gülsünler alay etsinler...
benim yüzümden herhangi bir kimseye bir şey olursa, bunun vebalinin altından kalkamam...
-
Böyle düşünmeniz ne güzel.
Bazen isyan ederiz ya, bunlarla aynı ülkede yaşıyoruz diye bazıları için. Bu ülkede sizin gibi insanların olduğunu bilmek de güzel.
-
hayırrrrrr katiller toplum sağlığı hiçe sayılıyor hepiniz açlıktan ölene kadar evlerde kalınnn
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X