Şimdi Ara

Bakan açıkladı: “5G’yi bu yıl başlatmayı düşünüyoruz” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Operatörler hiç bir yatırım yapmıyor. Gerek yok bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bakandan bir cacık olmaz

• bozok_53_45 B kullanıcısına yanıt
    Bende superbox var ping ve hız için 5g den ümitliyim onun için bekliyorum.

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    100/100 bakır cat 5 kablo alıp bina girişinden direk modeme takmalısın igdaş borusunun oralardan açıklıktan pc ye kadar çekersin 16 mb abonesiyim 14 mb geliyor şuan bende aynı sorunu yaşamıştım 50 metre cat 6 aldım 5 kafi bina tesisatı bozuktur ysptıktan sonra telekoma git cat5 kablo aldım de hızını tam açtır dedigim gibi çözülür

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    ban geliyor! kaç kaç..

• Telefonlar neden pahalı peki sayın bakanım? Aldığınız vergilere yaptığınız fahiş zamlar ve dolar yükseldiği için olabilir mi?

• Önce e sime getirdigin yasagi kaldir. Anca reklamsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoğanGörünümlüToros -- 26 Şubat 2020; 19:12:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone 4.5G kullanıyorum. Çanakkale merkezde yurtta kalıyorum daha bırak 4.5G'yi 3G hızına zor ulaşıyor. Akşam saatlerinde sözde 4.5G yazıyor full çekiyor ama indirme hızı 300 400kb/s.

Nedenini sordum yeterli değilmiş baz istasyonu. Yav siz daha 4.5G adam akıllı veremiyorsunuz. Bırakın 5G'yi de şunları düzeltin. Bu sorunları düzeltseler çok daha iyi olur.

5G gelecek ne olacak sadece İstanbul Ankara da yüksek hız alacaksın.

• 4g yi direk 5g ye geçicez diye önemsemediler. ülkede adam gibi 4g altyapısı yok. şimdide kalkmış 5g li telefon alırsınız olmaz diyip 5g vermicez diyor. ah ulan gelse su seçim günü..

• telekomun 4g si yazın yaşanan depremden beri hala düzelmedi

• İphone 5g destekli telefon bu sene üretime alıcak.

• "Şükür herkesin cebinde 5 tane telefon var. Bolluk içindeyiz."

• KaleyDeskop kullanıcısına yanıt
    Aslında mantıklı değil.

Ülkede henüz 5G ihalesi yapılmadı. Bu da ne demek? 5G gelirse hangi frekansların kullanılacağı belli değil demek. Mesela Samsung Galaxy S20 serisinde ülkede hangi frekansların kullanılacağını bilmediğinden 5G'li modem getirmeyecek ve getirdiği Ultra'larda da 5G kapalı olacak. Bu sene 5G devreye girdi diyelim, gelecek yıl bu sene S20 almış olan kullanıcılar 5G'yi deneyimlemek için telefonu değiştirmek zorunda kalacaklar...

En azından operatörlerden bir ton para istenmese de, 5G frekans ihaleleri yapılsaydı bari...
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    İhale yapılana kadar ana bandlardan eşit bir şekilde verebilirler bence.
  • Son 6 aydır söylemekten dilimde tüy bitti. 5G'siz telefon almak şu saatten sonra parayı çöpe atmaktır. Maalesef yakın tarihte telefon alan arkadaşların elindeki telefon tuğladan farksız olacak. Hele seneye yeni iphone'lar 5G'li olacağı için 4G'li iphone pro max'lere 10 bin küsür verenleri gördükçe çıldırıyorum.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kişi mobildeki g lerden habersiz 4g onlara yetecektir emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Aslında mantıklı değil.

Ülkede henüz 5G ihalesi yapılmadı. Bu da ne demek? 5G gelirse hangi frekansların kullanılacağı belli değil demek. Mesela Samsung Galaxy S20 serisinde ülkede hangi frekansların kullanılacağını bilmediğinden 5G'li modem getirmeyecek ve getirdiği Ultra'larda da 5G kapalı olacak. Bu sene 5G devreye girdi diyelim, gelecek yıl bu sene S20 almış olan kullanıcılar 5G'yi deneyimlemek için telefonu değiştirmek zorunda kalacaklar...

En azından operatörlerden bir ton para istenmese de, 5G frekans ihaleleri yapılsaydı bari...
    mevcut frekanslardan verirlerse reklamdan öteye geçmez.(şuan bile verirler zaten. herhangi bir engel yok sanırım.)
    3g frekanslarını 4g de kullanmaya başladılar zaten.
    ihale yapmaları şart.
  • Aman bakanım ithalatımız patlamasın siz binin güzel araçlara, siz güzel güzel giyinin ithal markaları, siz kullanın ithal saatleri, siz harcayın ithal paraları, biz Türk vatandaşı olarak sizlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.