Şimdi Ara

Bakan açıkladı: 5G ihalesi Ağustos'ta yapılacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet 15e geçti alloooowwwww

• Operatör tarifelerinde bir değişiklik olacak mı onu söyleseler bir de. 15-20 gb paketler ile bu iş yürümez.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Önce 4.5G yi düzeltin bi 0.2 mbps hız veriyor türk telekom en sonunda hakem heyetine şikayet ettim

• Ben hala aynı düşüncedeyim çok stabil bi 3g yeterli şu an bile 4g 1diş çekiyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • turco8181 T kullanıcısına yanıt
    Farkındalık için iyi bir noktaya temas ettiniz fakat kazın bir ayağı malesef yerlileşmek üzerinde, buna göre bu iş kırmızı çizgimiz bir şekilde bu işi çakip çevirmeliler... hem zaten 3.5g ile başlayan yerlileşme 4.5g ile hayli aşama kaydetti, sahadaki cihazları kullanılan ekipman ve yazılım kısmında bilgim yok... büyük oranda yerlileşebilir durumda olduğumuzu düşünüyorum, tümüyle olmasına şimdilik imkanda yok kasmaya gerekte yok, fakat bahsettiğiniz üreticilerle işbirliği yapılarak önümüzdeki yıllar boyunca eksiklerimiz giderilebilir diye düşünüyorum...

• mehmet_clk M kullanıcısına yanıt
    Ulak ASELSAN iştiraki bir firma. Bahsettiğim firmalar askeri amaçlara hizmet eden bir şirketle iş yapmaz.

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Sizin gibilerin telefonda ne konuştuğu anlaşılmıyor, dünyada 3G sistemler kapatıldı bile. VoLTE hatta EVS (https://en.wikipedia.org/wiki/Enhanced_Voice_Services) olmadığında ses gecikmeli ve düşük kalitede iletiliyor. Umarım 2g ve 3g bir an önce Türkiye'de de kapatılır ve bu değerli bantlar 5G ve 6G'ye tahsis edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 23 Haziran 2025; 14:41:56 >
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    Niye celalettin hocam şaka yapmıştım ben :)
    2g 3g kapatıması henüz erken şuanda bizde. Pos cihazları gibi cihazlar 3g de şu an. Kırsalda da hala vat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoşanBalık -- 23 Haziran 2025; 14:52:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Doğru, haklısınız.

• Ulan daha şehir merkezine altyapı getirmiyorlar verdikleri habere bak

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    3G ile 30 Mbps hız alaman hocam.

• Daha biz ev İnterneti fiber alamadık ki 5 g alalım. 30 mb hiz nedir ama fiyata zama gelince Telekom zam açıklıyor kimse de itiraz etmiyor.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Bakan açıkladı: 5G ihalesi Ağustos'ta yapılacak

Niye alamayayım ki? Alamayacağımı nereden çıkardınız?

• Yapmayın, 7G bekleyelim

Bu saatten sonra yapacağınız ihale batsın :) :)

• etiyopya 2022'de yaptı

• İki yıl önce 5g'li telefon aldı

Telefon biraz eskidi 5g hala gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5G gelse ne gelmese ne. Türkcell dışında 4.5g nın hakkını verebilen operatör var mı ki. Bu sene bir eşşeklik ettim turkcelden Vodafona geçtim geçtiğime geçeceğime bin pişman oldum blr kaç ay sonra 2000₺ civarı taahhüt cezasını kabullendim ve tekrar türkcelle geri döndüm. Türkcell kullanmıyorsanız boşu boşuna 5g gelecek İnternetimiz hızlanacak diye hayal kurmayın arkadaslar. 4.5G hizmete gireli yıllar olmuş ama İstanbulun göbeğinde zor bela 30-40 mbit İnternet veren operatörler var ki bahsettiğim hizlara da nadiren ulaşıyorsunuz.

• zero fear kullanıcısına yanıt
    Ben konusunu açmıştım

• Millet yakında 7 g kullanacak biz hala 5g gececegiz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.