kardeşiiiim. kim siliyorsa şu mesajlarımı çıksın karşıma söylesin. korkmasın. adam yemiyoruz burada. desinki şu şu şu sebepten dolayı senin mesajlarını siliyoruz, eyvallah derim. haklısın derim. delikanlı olun biraz.
rumuzundan dolayı olmasın? burası seviyeli tartışma yeridir ve böyle rumuz barındırmazlar, muhtemelen mesajında da uygunsuz birşey vardı ki modlar silmiş olsun
heretic, gitt sizmi siliyorsunuz yoksa. Bak sizi siliyorsunuz da söylemiyorsanız valla ayıp ediyorsunuz haaaa
Şu sebebden sildim bunu kitliyorum
Bu nasıl nick ya. Qhıchımyn Qyenarı gibi olmuş.
harun.dll kıçımın kenarı yazacak olsam yazardım. ayrıca nickimin kenarı kısmı doğru ama ilk kelime sandığınız gibi değil. ayrı bir anlamı var onun,
Hay Allah senin iyiliğin versin emi? Kopardın akşam akşam.
syqımıyn qenary arkadasım sen banlanmak ıstıyon galıba
aksam aksam kopardın benı valla
daha herhangı bır mod senın nıckını gormemıs sanırım mewluth yada ado senın nıckını bı gorse asıl komedı o zaman olur
Neresinin kenarıymış?
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
Neresinin kenarıymış?
ne sen sooor,ne biz söyleyelim
SyQimYn QeNarY güzel nick
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
Neresinin kenarıymış?
puhuehauehaue Lem geberdim gülmekten akşam akşam
burası sana uygun bir yer değil sanırım arkadaşım... kurallara uyman gerek, ve küfür yazmak ya da ima etmek, küfür anlamına gelen rumuz seçmek burada yasaktır ve ceza sebebidir. mesajlarını ben silmedim bunu üyeler yapamaz anca moderatörler yapar ve bir sebebi vardır... şimdi seni şikayet edeceğim muhtemelen modlar düzgün bir isim seçmeni isteyecek ve burada üyeliğine devam edeceksin... burası gereksizler, ama dingonun ahırı değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme